۰
plusresetminus
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۹

کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود

ایتنا - مطالعات جدید در مورد ارتباط آسم و کووید در کودکان نشان می‌دهد که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه عفونت کووید خطر ابتلا به آسم را در کودکان افزایش می‌دهد، وجود ندارد.
کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود

دکتر دیوید هیل، نویسنده ارشد این مطالعه و پزشک معالج در بخش آلرژی، گفت: «مطالعات و تحقیقات در دهه گذشته نشان می‌دهند که عفونت‌های ویروسی تنفسی یک عامل خطر برای ایجاد آسم در کودکان هستند. بنابراین منطقی بود که فکر کنیم عفونت بالقوه SARS-COV-2 می‌تواند خطر ابتلا به آسم را نیز افزایش دهد. اما آنچه که متوجه شدیم این بود که هیچ ارتباطی بین این دو وجود نداشت و خطر ابتلا به آسم را در کودکان کاهش یا افزایش نداد.»

به گزارش ایتنا، این یافته‌ها در 12 آوریل در مجله Pediatrics منتشر شد. در این مطالعه، داده‌های بیش از 27000 کودک را که بین 1 مارس 2020 و 28 فوریه 2021 تحت آزمایش PCR برای SARS-COV-2 قرار گرفتند، تجزیه و تحلیل شدند. کودکان طی یک دوره 18 ماهه تحت نظر قرار گرفه شدند. نتیجه آزمایش بیش از 3100 کودک مثبت و بیش از 24000 نفر برای SARS-COV-2 منفی بود.

محققان دریافتند که مثبت بودن تست SARS-COV-2 تأثیر قابل توجهی بر احتمال تشخیص جدید آسم ندارد. این مطالعه تأیید کرد که کودکانی که عوامل ریسک شناخته شده برای آسم مانند نژاد، آلرژی‌های غذایی، تب یونجه و زایمان زودرس دارند، بیشتر در معرض ابتلا به آسم هستند.

در آغاز پاندمی، نگرانی‌های زیادی در مورد اینکه چگونه افراد مبتلا به آسم تحت تأثیر این ویروس قرار می‌گیرند وجود داشت. در اوایل، آزمایشگاه هیل تحقیقاتی انجام داد که نشان داد آسم یک عامل خطر برای پیامدهای بدتر کووید نیست. به گفته محققان، آنها همچنین دریافتند که اگر تست کووید کودکان مبتلا به آسم مثبت باشد، احتمال تشدید بیماری در آنها بیشتر نیست.

هیل خاطرنشان کرد، نتایج این مطالعه با تکامل سویه‌های جدیدی که ممکن است ارتباط متفاوتی با آسم نشان دهند، محدود شده است. او همچنین تاکید کرد که تکرار این مطالعه دشوار خواهد بود. از آنجایی که مطالعه صرفاً بر روی کودکان متمرکز شده است، تحقیقات بیشتری برای ارزیابی بیماران در سنین مختلف و در فواصل طولانی‌تر مورد نیاز است تا تأیید شود که بین SARS-COV-2 و ایجاد آسم طولانی مدت رابطه وجود ندارد. با این حال، محققان تاکید کردند که به طور کلی، این مطالعه باید آرامشی را برای بیماران و خانواده‌هایشان به ارمغان آورد.
کد مطلب: 78535
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام