۰
plusresetminus
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۲
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

۳۰هزار روستا در کشور تحت پوشش شبکه اینترنت قرار می‌گیرد

ایتنا- واعظی: شبکه ملی اطلاعات محتوای فاخر و بسیار خوبی را با کیفیت و سرعت بالا و تعرفه پایین در دسترس همگان قرار می‌دهد.
۳۰هزار روستا در کشور تحت پوشش شبکه اینترنت قرار می‌گیرد


محمود واعظی گفت: هم‌اکنون ۱۹ هزار روستای کشور دارای شبکه اینترنت هستند و تا پایان دولت یازدهم بیش از ۳۰ هزار روستای کشور تحت پوشش اینترنت قرار می‌گیرند.


به گزارش ایتنا از مهر، محمود واعظی در جمع‌خبرنگاران در حاشیه جلسه مشترک شورای اداری شهرهای محلات، دلیجان و خمین اظهار داشت: در ارتباط با سرعت اینترنت برنامه‌ریزی بسیار گسترده از سه سال قبل انجام شد و در این مدت تمام زیرساخت‌های شبکه ملی ارتباطات آماده شد که فاز اول شبکه ملی اطلاعات در اواخر هفته دولت سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: شبکه ملی اطلاعات محتوای فاخر و بسیار خوبی را با کیفیت و سرعت بالا و تعرفه پایین در دسترس همگان قرار می‌دهد.

پوشش اینترنت در روستاهای بالای ۱۵ خانوار استان مرکزی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: تا سه ماه آینده ۶۰۰ روستای استان مرکزی تحت پوشش اینترنت قرار می‌گیرند و تا پایان این دولت به تمام روستاهای بالای ۱۵ خانوار استان مرکزی اینترنت داده خواهد شد.

واعظی با بیان این که در سفر رئیس‌جمهور به استان مرکزی اینترنت ۳۰۰ روستای این استان به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: در ابتدای این دولت هیچ روستایی در کشور تحت پوشش اینترنت نبود ولی اکنون ۱۹ هزار روستای کشور دارای اینترنت هستند و تا پایان این دولت بیش از ۳۰ هزار روستای کشور تحت پوشش اینترنت قرار می‌گیرند.

دولت از برنامه‌نویسی شبکه‌های اجتماعی حمایت می‌کند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان داشت: از بهمن ماه سال ۱۳۹۴ تا کنون در شورای‌عالی فضای مجازی و وزارت خانه ارتباطات و فناوری اطلاعات، جلسات منظم به منظور ساماندهی شبکه‌های اجتماعی برگزار شد و اولویت جدی بر این قرار گرفت که ایران نیز مانند سایر کشورهای دنیا اقدام به برنامه‌نویسی در این زمینه کند.

واعظی تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنیم شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاهیان و پژوهشگران اقدام به برنامه‌نویسی در زمینه راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی کنند و دولت نیز آمادگی کمک مالی و فنی به این افراد را دارد.

وی با بیان این که حفظ اطلاعات در داخل کشور به نفع مردم است، افزود: شبکه‌های اجتماعی که سرورهای آن‌ها در خارج از کشور قرار دارند، اطلاعات کشور را به بیرون از کشور منتقل می‌کنند در حالی که هر کشوری باید به دنبال محافظت از اطلاعات کاربران داخلی و مردم خود باشد و آن‌ها را در داخل کشور نگهداری کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: به صورت جدی به دنبال این موضوع هستیم و تاکنون چهار برنامه خوب در زمینه شبکه‌های مجازی نوشته شده که مورد تائید قرار گرفته و تنها دارای اشکالاتی است که در حال رفع شدن هستند.
کد مطلب: 44882
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام