۰
plusresetminus
پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۲۶

اختراع حسگر زیست‌تخریب‌پذیر برای تشخیص سموم در مواد غذایی

ایتنا - محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل موفق به ساخت حسگری شده‌اند که قادر است سموم موجود در میوه‌جات و سبزیجات را تشخیص دهد.
اختراع حسگر زیست‌تخریب‌پذیر برای تشخیص سموم در مواد غذایی

این حسگر از جنس سلولز استات است که یک ماده گیاهی زیست‌تخریب‌پذیر و سازگار با محیط‌ زیست می‌باشد.

پژوهشگران با استفاده از روش ریخته‌گری، استات سلولز را تولید کرده و سپس آن را در قالبی شکل‌دهی نمودند. در مرحله بعد 3 الکترود سیستم الکتروشیمیایی را روی آن چاپ نمودند.

برای آزمایش این حسگر، آن را به گوجه‌فرنگی و کاهو متصل کردند. نتایج حاکی از آن بود که این حسگر توانایی تشخیص سموم را به خوبی سایر روش‌های شیمیایی دارد.

این اختراع می‌تواند کمک شایانی به مقامات بهداشتی، کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات ارگانیک نماید تا بتوانند عاری بودن محصولات خود از سموم را تأیید کنند. همچنین با توجه به زیست‌تخریب‌پذیر بودن این حسگر، آسیبی به محیط‌زیست وارد نمی‌کند.

امید است این حسگر در آینده نزدیک در دسترس عموم مردم قرار گرفته و بتواند سلامت غذایی آن‌ها را تضمین نماید.
کد مطلب: 77171
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام