۱
۰
plusresetminus
شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۱۵

دوربین گوشی‌ها ابزار جاسوسی فیس‌بوک از کاربران اینستاگرام

ایتنا - شرکت فیس‌بوک یک بار دیگر متهم به جاسوسی عامدانه از کاربران اینستاگرام شده و این بار این کار را از طریق استفاده بدون اجازه از دوربین گوشی‌های همراه کرده است.
دوربین گوشی‌ها ابزار جاسوسی فیس‌بوک از کاربران اینستاگرام

شرکت فیس‌بوک یک بار دیگر به خاطر دسترسی به دوربین گوشی‌های آیفون حتی در زمان غیر فعال بودن آنها، متهم به جاسوسی عامدانه از کاربران اینستاگرام شده است.

به گزارش ایتنا از تسنیم، این دعوی در ماه جولای توسط رسانه‌ها مطرح شد که طبق آن اینستاگرام به دوربین گوشی‌های آیفون حتی در زمان غیر فعال بودن آنها دسترسی داشته است.

فیس‌بوک این گزارش‌ها را رد کرده و یک مشکل در این نرم‌افزار را مقصر دانسته و اعلام کرده این اشکال در حال برطرف شدن است. فیسبوک ادعا می‌کند این مشکل باعث شده اینستاگرام به اشتباه پیام های مبنی بر دسترسی به دوربین آیفون اعلام کند.

بریتنی کاندیتی، یکی از کاربران اینستاگرام در نیوجرسی در دادگاه فدرال روز پنجشنبه ادعا کرد این نرم افزار عمدا از دوربین گوشی‌ها با هدف جمع آوری اطلاعات با ارزشی در مورد کاربرانش استفاده کرده که بدون این کار دسترسی به این اطلاعات ممکن نبوده است.

 طبق این شکایت، اینستاگرام و فیس بوک اطلاعات بسیار شخصی و خصوصی کاربران خود را که شامل فضای خصوصی خانه های آنها می شد به دست آورده اند تا از آن برای تحقیقات بازار استفاده کنند.

فیس‌بوک هنوز اظهار نظری در این مورد نکرده است.

فیسبوک در شکایت دیگری در ماه گذشته متهم به استفاده از فناوری شناسایی چهره برای کسب غیرقانونی اطلاعات بیومتریک از بیش از 100 میلیون کاربر اینستاگرام شد. فیسبوک این اتهام را هم رد کرده است.
کد مطلب: 62365
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
پروسه تکامل سیستم عامل ها و نرم افزارها را که نگاه کنیم ، همه یک مسیر می روند ، نصب و اجرا از روی سرور ، و نصب و اجرا به این روش لازمه اش دسترسی کامل سرور یا سرویس دهنده به سرویس گیرنده یا همان سیستم کاربر است ، و شاید باید این نتیجه را گرفت که کاربر به نوعی زیر ذره بین سرویس دهنده ها خواهد بود ، و این همان چیزی ست که بسیاری از پیشگامان ابزارهای نوین و هوشمند که در راس آن کامپیوتر و شبکه اینترنت است ، مد نظر داشته ، دارند و خواهند داشت ، و به عبارت دیگر اینان مدعیان نوین سطله و سلطه گری هستند ، و به نوعی هم اینان خود را لایق سلطانی و سلطه می دانند!!!! تصاویر همین موسس فیس بوک را تبلت به دست که دوربینش بصورت فیزیکی مسدود شده ، بنگرید ، پس این موضوع تازگی ندارد ، فقط در حال علنی شدن است ، ما در دنیایی زندگی می کنیم که داشتن حریم خصوصی تا حد زیادی غیرممکن شده ، در گذشته های دور ، سلاطین به ضرب شمشیر سلطه داشتند و حال این سلاطین به ضرب تکنولوژی های نوین برای کسب مقام سلطانی رقابت می کنند ، با این تفاوت که این شمشیر بسیار بسیار برنده تر و کشنده تر است ، در گذشته با شمشیر عده ای کم در لحظه ای اسیر و یا جان باخته می شدند ، اما امروز با قطع شبکه ای هزاران و یا شاید میلیون ها نفر اسیر و یا جان باخته خواهند شد. مثال زیاد است ، مانند شبکه های کنترل نیروگاه ها ، شبکه های بهداشت و درمان ، شبکه های مالی و اقتصادی ، شبکه های نیرو های نظامی و امنیتی ، و در آخر همین شبکه های اجتماعی که با آن می توان از افکار با خبر و بر آن سوار شد ، نه؟
اما همیشه سلطه جویان یک چیز را فراموش می کنند ، و آن اینکه انسان موجودی ست متفکر و خلاق که آزاد آفریده شده و آزاد خواهد زیست ، و این تفکر و هوشمندی ربطی به تحصیلات و دانش دانشگاهی ندارد ، و همین انسان است که به گواه تاریخ همیشه پیروز میدان بوده و اسیر نمانده . نه؟
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام