۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۱

عدم اطمینان کارمندان به کارفرمایان برای استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی شخصی

ایتنا- نگرانی کارمندان به این دلیل است که تصور می‌کنند ممکن است کارفرما یا روسا به اطلاعات شخصی ذخیره شده بر روی دستگاه‌های آنها دسترسی پیدا کنند.
عدم اطمینان کارمندان به کارفرمایان برای استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی شخصی


بررسی‌های اخیر مرکز تحقیقاتی Aruba Networks نشان داد، کارمندانی که در محل کار خود از دستگاه‌های الکترونیکی قابل‌حمل شخصی استفاده می‌کنند دایما نگران آن هستند که کارفرما به اطلاعات شخصی ذخیره شده در این دستگاه‌ها دسترسی داشته باشد. 


به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت cellular-news، این مطالعه روی بیش از ۳ هزار کارمند در سراسر جهان انجام شد و محققان در پایان دریافتند که ۴۵ درصد کارگران ساکن قاره اروپا، ۴۰ درصد ساکن خاورمیانه و ۶۶ درصد کارگران و کارمندان ساکن آمریکا نگران آن هستند که در پی استفاده از دستگاه الکترونیکی قابل‌حمل شخصی در محل کار اطلاعات خود را از دست بدهند.

علاوه بر این اعلام شد که ۳۴ درصد اروپایی‌ها، ۳۵ درصد کارمندان ساکن منطقه خاورمیانه و ۵۱ درصد آمریکایی‌ها ادعا می کنند که مرکز فناوری اطلاعات سازمان‌ آن‌ها هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد تا کارمندان در جریان استفاده از دستگاه الکترونیکی شخصی مطمئن شوند که مشکلی برای اطلاعات شخصی آن‌ها به وجود نمی‌آید.

این نگرانی‌ها باعث شده است تا بسیاری از کارمندان از دستگاه‌های الکترونیکی شخصی خود در محل کار استفاده نکنند که این روند باعث به خطر افتادن اطلاعات سازمانی نیز شده است. 

آمارها همچنین نشان داده است که ۱۵ درصد کارمندان ساکن اروپا و ۱۷ درصد کارمندان ساکن خاورمیانه به کارفرمای خود اعلام نمی‌کنند که از دستگاه الکترونیکی شخصی در محل کار استفاده می‌کنند.

البته باید گفت که برای شرکت‌های تجاری مسئله نگران‌کننده‌تری هم اعلام شده است. کارشناسان توضیح دادند که ۱۳ درصد کارمندانی که در قاره اروپا به سر می‌برند به همراه ۲۶ درصد کارمندان ساکن در منطقه خاورمیانه و ۱۱ درصد کارمندان ساکن در ایالات متحده آمریکا به سازمان اعلام نمی‌کنند که دستگاه الکترونیکی آن‌ها با خطر امنیتی مواجه شده است و حتی اگر این اتفاق باعث به خطر افتادن اطلاعات سازمانی شود، گزارش مربوط به آن را انتقال نمی‌دهند.

علاوه بر این گفته شده است که ۴۰ درصد کارمندان اروپایی در کنار ۴۱ درصد کارمندان ساکن خاورمیانه و ۳۶ درصد کارمندان آمریکایی ماجرای به خطر افتادن اطلاعات را به سرعت انتقال نمی‌دهند و این کار را با تاخیر پیگیری می‌کنند.
کد مطلب: 26766
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام