۲
۰
plusresetminus
پنجشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۵۳
مخالفت با قانون جنجالي سانسور در اينترنت نتيجه داد

عقب‌نشيني كنگره آمريكا در مقابل مخالفت اينترنتي

ايتنا - دفتر ریاست جمهوری آمریکا نیز مخالفت خود را با این طرح ابراز داشته بود و گفته می‌شد که در صورت تصویب آن در کنگره، احتمال دارد رئیس جمهوری با امتناع از امضای آن، این مصوبه را وتو کند.


مخالفت با طرح جتجالي در زمينه كنترل سايت‌هاي اينترنتي در آمريكا نخستين نتايج خود را نشان داد.

به گزارش ایتنا از بي‌بي‌سي به نقل از منابع کنگره آمریکا، اعتراض سايت ویکی‌پدیا و ده‌ها  اینترنتی دیگر به طرحی که به منظور حمایت از حقوق مولفان و مصنفان اینترنتی به کنگره ارائه شده بود باعث شده است تا برخی از امضا کنندگان طرح، امضای خود را پس بگیرند و این طرح برای بررسی مجدد به کمیته‌های مجلس نمایندگان بازگردانده شود.

طرح «مقابله با سرقت اینترنتی» در ماه اکتبر با امضای گروهی از نمایندگان از هر دو حزب دمکرات و جمهوریخواه ارائه شد و در دستور کار مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفت در حالی که طرح دیگری با عنوان طرح «حمایت از حقوق معنوی» مورد بررسی سنای این کشور قرار گرفته بود.

در حالی که تهیه کنندگان این طرح، تصوب و اجرای آن را برای منافع ملی آمریکا ضروری می‌دانستند، به گفته مخالفان این طرح، چنین قانونی به معنی اعمال محدودیت ارتباط و مبادله اطلاعات اینترنتی در سطح جهان بود و می‌توانست به ابزاری علیه آزادی بیان و عقیده تبدیل شود.

این طرح از حمایت گروهی از مولفان و مصنفان آمریکایی، از جمله تهیه کنندگان فیلم برخوردار بود، به نحوی که برخی رسانه‌ها از اعتراضاتی که نسبت به این طرح صورت گرفته با عنوان رویارویی هالیوود با دست اندرکاران کامپیوتر یا «دره سیلیکون» یاد کردند.

در مقابل، رسانه‌های خبری به خصوص رسانه‌های اینترنتی مخالفت خود را با چنین مصوبه‌ای اعلام کردند و روز گذشته، یه شکلی یکپارچه علیه آن دست به اعتراض زدند.
سایت ویکی‌پدیا، که از آن با عنوان سایت پرطرفدار حاوی اطلاعات عمومی یاد می‌شود، در اعتراض به پیگیری این طرح، از ارائه خدمات به کاربران انگلیسی زبان خود خودداری ورزید و سایت را با طرحی سیاه منتشر کرد.
صدها سایت اینترنتی دیگر،  اعتراض خود را نسبت به این طرح ابراز داشتند و خواستار خروج آن از دستور کار کنگره آمریکا شدند.

دفتر ریاست جمهوری آمریکا نیز مخالفت خود را با این طرح ابراز داشته بود و گفته می‌شد که در صورت تصویب آن در کنگره، احتمال دارد رئیس جمهوری با امتناع از امضای آن، این مصوبه را وتو کند.

شامگاه گذشته، سخنگوی کاخ سفید گفت که طوماری حاوی بیش از یکصد هزار امضا در اعتراض به این طرح تسلیم دفتر ریاست جمهوری شده و افزود که مبارزه با سرقت اینترنتی باید به نحوی صورت گیرد که «متعرض آزادی دسترسی و مبادله اطلاعات اینترنتی نشود.»

براساس گزارش ها، برخی از نمایندگان کنگره آمریکا در واکنش به این اعتراض بین‌المللی علیه طرح گفته‌اند که حمایت خود را از آن پس می‌گیرند.
قرار است سنای آمریکا هفته آینده این طرح را مورد بررسی قرار دهد اما رئیس مجلس نمایندگان گفته است که با توجه به اعتراضاتی که علیه این طرح صورت گرفته، این مجلس رسیدگی به آن را به تعویق می‌اندازد و طرح پیشنهادی را برای بررسی بیشتر به کمیته‌های مربوطه عودت می‌دهد.
 
 
کد مطلب: 20827
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
ای کاش اینجا هم میشد اینطور آزادنه به برخی تصمیمات مجلس اعتراض و شکایت کردی بدون اینکه برخوردی با افراد معترض صورت بگیره. ای کاش این اعتراضات در دل معترضان مدفون نمی شد. ای کاش!
feedback
Iran, Islamic Republic of
ما هم می توانیم برویم جلوی دفتر ریاست جمهوری و اعتراضمان را به گوش هایش برسانیم؟!!
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام