۰
plusresetminus
جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۴۸

چرا درمان‌های آلزایمر تاکنون موفق نبوده‌اند؟

ایتنا - دانشمندان هلندی پس از تحقیق بر روی یک جامعه ۴۰۰ نفری از بیماران مبتلا به آلزایمر دریافتند که مایع احاطه‌کننده مغز افراد مبتلا به آلزایمر حاوی پروتئین‌هایی متفاوت از افراد سالم است و نوع آلزایمر تمام نفرات این جامعه تحقیقاتی یکسان نیست.
چرا درمان‌های آلزایمر تاکنون موفق نبوده‌اند؟

دانشمندان هلندی با آزمایش مایع احاطه‌کننده مغز افراد مبتلا به آلزایمر در یک گروه ۴۰۰ نفری پنج نوع بیماری آلزایمر را شناسایی کردند.

آلزایمر بیماری بسیار بی‌رحمی است که علاوه بر از بین بردن فرد مبتلا، زندگی عزیزان او را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. محققان معتقدند دلیل عدم موفقیت اغلب پزشکان در درمان افراد مبتلا به آلزایمر، استفاده یکسان شیوه درمانی برای تمام مبتلایان به این بیماری است، درحالیکه آلزایمر انواع مختلفی دارد که هرکدام شیوه درمانی متناسب با خودش را دارد.

طبق نتایج بدست‌آمده از تحقیقات گروهی از دانشمندان به رهبری بتی تیمز از دانشگاه وریج (Vrije) آمستردام که در نشریه Nature Aging منتشر شد، بیماری آلزایمر شامل ۵ زیرگروه می‌شود و هر زیرگروه دارای مشخصات ژنتیکی خاصی بوده که نشان‌دهنده خطر بالاتر است.

 


علائم این بیماری می‌تواند برای اولین بار پس از ۶۰ سالگی ظاهر شود و خطر ابتلا به آن با افزایش سن افزایش می‌یابد. همچنین در صورت عدم موفقیت در درمان، هر ۵ سال، علائم این بیماری در فرد مبتلا تشدید می‌شود.

علائم اولیه این بیماری شامل فراموشی رویدادها یا مکالمات اخیر است و با گذشت زمان، علائم آن به مشکلات جدی حافظه و از دست دادن توانایی انجام کارهای روزمره تبدیل خواهد شد. داروها ممکن است باعث بهبود یا کاهش پیشرفت علائم شوند همچنین برنامه‌ها و خدمات می‌توانند به حمایت از افراد مبتلا به این بیماری و مراقبان آنان کمک کنند. اما در مجموع هیچ درمانی وجود ندارد که بیماری آلزایمر را درمان کند.
کد مطلب: 76588
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام