۰
plusresetminus
شنبه ۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۰۵

رونمايي از نسل جدید مادربوردهای ASUS در ایران

ايتنا - شرکت ASUS به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان قطعات کامپیوتری در دنیا از مادربوردهای X۷۹ خود در ایران رونمایی نمود.


نسل جدید مادربورد های ASUS در ایران رونمایی شد.

به گزارش ایتنا شرکت ASUS به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان قطعات کامپیوتری در دنیا از مادربوردهای X۷۹ خود در ایران رونمایی نمود.
در این مراسم که توسط دفتر ایسوس در ایران برگزار شد جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه و همچنین کاربران کامپیوتری حضور داشتند.

در ابتدای مراسم ابتدا علی مفلح مدیر توسعه و بازار یابی دفتر ایسوس در ایران به تشریح فعالیت‌ها و سیاست‌های فروش ایسوس پرداخت.
همچنین وي در مورد آینده مادربورد و نسل جدید این محصول به توضیحاتی را تقدیم حضار نمود.

در ادامه برنامه مجید کشاورز مسئول فنی و روابط عمومی ASUS در ایران به ارائه توضیحاتی در مورد نسل جدید مادربورد های این شرکت پرداخت.
به گفته وی مادربورد های X۷۹ ایسوس شامل سه سری مختلف با نام های P۹X۷۹,SABERTOOTH X۷۹ و RAMPAGE IV EXTREME می باشد.

از ویژگی‌های بارز سری P۹X۷۹ بهره مندی ازمدار برق رسانی پیشرفته با نام DIGI + VRM II می‌باشد که از دو میکروچیپ هوشمند برای کنترل برق مادربورد بهره می‌برد.
همچنین به کارگیری فناوری BT GO! ۳.۰ از دیگر ویژگی‌های این مادربورد می‌باشد.
در دل این فناوری از چیپ ست Bluetooth ۳.۰ استفاده شده است که ۸ برابر سریع‌تر از نسل قبلی خود می‌باشد. به واسطه استفاده از این فناوری کاربران می توانند از قابلیت Wi-Fi نیز استفاده نمایند.

قابلیت ASUS SSD Caching نیز از دیگر فناوری های بکاررفته در این سری می‌باشد.
این توضیح لازم است که اینتل در پلتفرم Z۶۸ خود از این فناوری پشتیبانی می نمود اما به دلایلی از پشتیبانی این فناوری در سری جدید مادربوردهای خود، خودداری نمود.

ایسوس نیز ضعف‌های این فناوری را برطرف نموده و نوع جدیدی از آن را که بسیار کامل‌تر از نسخه قبل می‌باشد را ارائه نمود.
یکی جالب‌ترین نکات در مورد مادربورد های جدید ایسوس که بدان شاره شد، فناوری با نام ASUS BIOS flashback می‌باشد.
به واسطه این تکنولوژی کاربران می‌توانند از BIOS خود یک نسخه پشتیبان تهیه و آن را در یک حافظه فلش ذخیره نماید و در مواقعی مانند اورکلاک و یا موارد دیگر BIOS دستگاه دچار مشکل شد،آن را به سرعت به حالت اول برگردانند.

شاید در نگاه اول این یک فناوری ساده باشد، اما نکته جالب اینجاست که کاربر حتی می تواند بدون پردازنده و حافظه این عمل را انجام دهد.یعنی هیچ نیاز به بوت شدن سیستم نمی باشد.
از دیگر تغییرات مهم در BIOS این سری قابلیت شخصی ساز می باشد.یعنی کابران می توانند برای اعمال تغییرات خود بدون نیاز به مراجعه به چندین بخش ،فقط با فشار کلید F۳ می توانند تنظیمات خود را ظاهر و تغییرات مورد نظر را اعمال نماید.

در بخش دوم این برنامه مادربورد معروف Rampage IV Extreme معرفی شد.این مادربورد که یکی از قوی‌ترین و خلاقانه‌ترین مادربوردهای سری x۷۹ می باشد از ویژه گی های برتر بهره می برد.
این محصول برای اورکلاکر ها و کسانی که به دنبال یک محصول خاص می گردند در نظر گرفته شده است.
از نکات شاخص این مادربورد بهره مندی از ۵ رابط PCI-E ۱۶X نسل سوم می باشد،که قابلیت پشتیبانی از حالت های ۴way SLI و CrossFireX را دارا می باشد.
یکی از نکات هوشمندانه در مورد این مادربورد X-Socket می باشد.در واقع کاربرانی که معمولا مادربوردهای حرفه‌ای را خریداری می‌نمایند به خصوص اورکلاکر ها از خنک کننده های گرانقیمت برای سیستم خود بهره می‌برند.یکی از مشکلاتی که درنسل مادربورد ها گذشته وجود داشت تغییر سایز سوکت بود و به تناوب آن کاربران مجبور بودند تا خنک کننده جدیدی را خریداری نمایند و خنک کننده قبلی آنها بدون استفاده باقی می ماند.

ایسوس نیز به این موضوع پی برده و X-Socket را برروی این مادربورد عرضه نموده است.توسط این قابلیت کاربران می توانند خنک کننده های پلتفرم ۱۳۶۶، را برروی این مادربورد نیز نصب نمایند.

اما این مادربورد از نسل بسیار پیشرفته ای از مدار برق رسانی با نام Extreme Engine Digi+ II بهره می برد.
از نکات برجسته در مورد این مدار برق‌رسانی می توان به وجود ۴ میکرو چیپ هوشمند برای برق‌رسانی دقیق‌تر و فراهم نمودن جریان های متناوب بالا اشاره نمود که بیش از پیش قدرت اورکلاکینگ این مادربورد را افزایش می‌دهد.

یکی از خلاقانه‌ترین و شاید عجیب ترین بخش های این مادربورد قطعه ای به نام OCKey می باشد.این قطعه در حقیقت نقش یک کنترل از راه دور اورکلاکینگ و یک دستگاه مانیتورینگ را ایفا می نماید.
از دیگر موارد ارائه شده می توان به وجود محلی برا اتصال سنسور های حساس حرارتی اشاره نمود که قابلیت ثبت دما تا ۱۸۰- درجه سانتیگراد را دارا می باشد.همچنین به وسیله VGA Hotwire کاربران می توانند مقاومت های متقیر کارت گرافیک را توسط مادربورد تامین نمایند و دیگر نیاز به خرید این تجهیزات نمی باشد.

اما در بخشی دیگر مادربورد جدید SABERTOOTH X۷۹ از خانواده TUF این شرکت معرفی شد.
از ویژگی‌های این سری نظامی بهره گیری از تست های موسوم به Server-Grade می باشد که قابلیت اطمینان پذیری آن نسبت به مدل های معمولی چندین برابر می باشد.
سیستم خنک کننده این نسل جدید از این مادربورد نیز به مانند رسم پیشین ایسوس، تغییر نموده است و کارایی آن به طرز چشمگیری افزایش داشته است.
از تغییرات به وجود آمده می تواند به وجود Vent به کارگیری ۲ فن با کیفیت اشاره نمود که جریان هوا را به خوبی به جریان می‌اندازد.

همچنین این مادربورد از ۱۲ سنسور سخت افزار در بخش های حیاتی مادربورد بهره می برد که به صورت پویا اطلاعات دما،ولتاژ و سرعت فن را مانیتور و نمایش می‌دهد.
همچنین کاربران می توانند برای هربخش یک تنظیم در نظر گرفته و آن را اعمال نمایند.
 
کد مطلب: 20296
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام