۰
plusresetminus
يکشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۴۸

امن‌ترین نقاط دنیا برای وبگردی

ايتنا - ژاپن، آلمان، صربستان، جمهوری چک و لوکزامبورگ، امن‌ترین کشورها برای وبگردی هستند.
امن‌ترین نقاط دنیا برای وبگردی


در سه ماهه اول ۲۰۱۱ تعداد حملات وب خاسته‌ای که مسدود شدند به مقدار قابل توجه ۲۵۴۹۳۲۲۹۹ رسید و ۸۹ درصد مجموع منابع وب برای میزبانی از بدافزارهایی که فقط در ده کشور میزبانی می‌شدند، مورد استفاده قرار گرفتند.

به گزارش ایتنا از موسسه دیده‌بان آی‌تی، روابط عمومی کسپرسکی در ایران، ایالات متحده همچنان در صدر این جدول قرار دارد و در فاصله ژانویه و مارس ۲۰۱۱ سهم سایت‌های میزبانی خطرناک در آمریکا ۷/۱ درصد رشد کرد.

به گزارش ایتنا اغلب محتویات خطرناک در سایت‌هایی که از نظر قانونی دچار مشکل شده بودند، واقع بودند. اما تعداد سایت‌های میزبانی خطرناک در چین و آلمان همچنان کاهش پیدا کردند و حجم حملات وب ناشی از این دو کشور به ترتیب و در مقایسه با سه ماهه پایانی ۲۰۱۰، به میزان ۳۳/۳ و ۲۸/۳ درصد افت داشتند.

در مقابل، حداکثر ریسک آلودگی از طریق اینترنت، مربوط به کاربران روسی و عمانی می‌شد.
دیگر کشورهای با ریسک بالا شامل عراق، بلاروس، ارمنستان، آذربایجان و قزاقستان می‌شدند.
امن‌ترین کشورها برای وبگردی نیز ژاپن، آلمان، صربستان، جمهوری چک و لوکزامبورگ بودند.

طی سه ماهه نخست ۲۰۱۱ راه‌حل‌های کسپرسکی با موفقیت توانستند ۴۱۲۷۹۰۵۰۹ تلاش برای آلوده‌سازی رایانه‌های کاربرانی را که متصل به شبکه امنیتی کسپرسکی بودند، مسدود کنند.

فهرست TOP۱۰ کشورهایی که رایانه‌های کاربران آنها در معرض حداکثر خطر آلودگی‌های محلی بودند، همگی شامل کشورهای آسیایی و آفریقایی می‌شود.
مکان اول این رده‌بندی توسط برنامه‌های خطرناک مختلفی اشغال شده است که به کمک فناوری‌های ابری شناسایی شده‌اند.

این فناوری‌ها وقتی یک برنامه خطرناک برای اولین بار وارد چرخه می‌شود و دیتابیس‌های آنتی‌ویروس امضا یا ابزار اکتشافی برای شناسایی آن ندارند، عمل می‌کنند.
در این هنگام اطلاعات پیرامون این بدافزار ممکن است به طور کامل در ابر موجود باشد.

نکته اصلی و قابل توجه فهرست ده آسیب‌پذیری شناسایی شده روی رایانه‌های کاربران حضور فقط یک آسیب‌پذیری مربوط به محصولات مایکروسافت، آن هم در جایگاه هشتم بود.

اما آسیب‌پذیری‌های مربوط به تولیدات ادوبی در مجموع پنج جایگاه را به اشغال خود درآوردند که مکان‌های اول و دوم از جمله آنها بود.

یوری نامسنیکوف، کارشناس کسپرسکی و تهیه کننده گزارش در این مورد می‌گوید: «آمار جمع‌آوری شده از رایانه‌های متعلق به مشترکان KSN (شبکه امنیتی کسپرسکی) نشان می‌دهد این کامپیوترها در کشورهای درحال توسعه در بالاترین سطح ریسک از هر دو لحاظ آلودگی‌های وب خاسته و محلی است.

در خصوص آلودگی‌های محلی، گروه واقع بین سطح ریسک بالا و حداکثری فقط از کشورهای در حال‌ توسعه بودند.
در کشورهایی که به محدوده ریسک حداکثری سقوط کرده‌اند، تهدیدات محلی روی بیش از ۶۰ درصد رایانه‌هایی که محصولات امنیتی آزمایشگاه کسپرسکی رویشان نصب است، مسدود شدند.

در حالی‌ که آمار مربوط به محدوده ریسک بالا ۴۰ تا ۶۰ درصد است.
در این کشورها IT به طور روزافزون در حال نفوذ است و سطوح آگاهی از امنیت IT ممکن است برای همیشه به همین صورت رشد نکند.»

او ادامه می‌دهد: «البته پیشرفته‌ترین تروجان‌ها مثل TDSS، Sinwal و Zbot، در وهله نخست هدفشان کاربران کشورهای پیشرفته‌ای چون آمریکا، آلمان، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا است. چون تبهکاران سایبر مشتاقانه در پی‌کیف‌های پول الکترونیکی کاربران این کشورها هستند.»

کد مطلب: 18244
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام