۵
۰
plusresetminus
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۲۱
رئیس سازمان پدافند غیرعامل:

شورای عالی فضای مجازی برای کنترل فضای اینترنت تشکیل شد

ایتنا - جلالی: رئیس‌جمهور هیچ توجهی به شورای عالی فضای مجازی نمی‌کند.
شورای عالی فضای مجازی برای کنترل فضای اینترنت تشکیل شد



در پی مطرح شدن موضوع "نفوذ" و اهمیت آن، خبرگزاری تسنیم برای بررسی و تحلیل این موضوع با سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت‌وگویی انجام داده که بخش‌هایی از آن را در ادامه می‌خوانید:



 
نفوذ، هدایت و کنترل حوزه اجتماعی با استفاده از فضای اینترنت از اهداف آمریکایی‌هاست

تسنیم: تعریف شما از زیرساخت‌های تغییر چیست؟
- سردار جلالی: زیرساخت‌های تغییر، نفوذ، هدایت و کنترل آمریکایی‌ها بر حوزه‌ اجتماعی ما را تولید و تثبیت می‌کند. یکی از این زیرساخت‌ها، فضای اینترنت است که با افزایش سرعت آن محتوای مورد نظر خود را در این فضا وارد می‌کنند.
آنها(آمریکایی‌ها) با ارائه شبکه‌های مجازی به کشورهایی مثل ایران درصددند فرهنگ غربی را ترویج و فرهنگ ایرانی را تخریب کنند.

با توجه به اهمیت فضای مجازی، شورای عالی فضای مجازی تشکیل شد؛ آقای تقی‌پور وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت که می‌خواهیم پهنای باند را افزایش دهیم، مقام معظم رهبری گفتند که وقتی این پهنای باند افزایش پیدا کند، ضریب نفوذ هم افزایش پیدا می‌کند، ایشان فرمودند چه محتوایی می‌خواهد درون اینترنت با این پهنای باند جریان پیدا کند، به تولید محتوا و کنترل کردن آن هم فکر کرده‌اید.

باید پرسید چرا توسعه اینترنت بدون هیچ مصوبه‌ای انجام می‌شود؟/ چرا رئیس‌جمهور هیچ توجهی به شورای عالی فضای مجازی نمی‌کند؟

برای این سوال‌ها به دنبال پاسخ گشتند تا رسیدند به شورای عالی فضای مجازی و نهایتاٌ این شورا شکل گرفت تا فضای اینترنت را کنترل کند و نگذارد محتوای(تخریب‌کننده) غربی در آن جریان یابد، اما الان و با این اوصاف باید پرسید که چرا توسعه اینترنت بدون هیچ مصوبه‌ای انجام می‌شود و رئیس‌جمهور هیچ توجهی به این شورا نمی‌کند؛ مثلاٌ شبکه تلگرام بر خلاف مقررات کشور ما در انتخابات نقش‌آفرینی کرد و زمانی که تبلیغات ممنوع بود به تبلیغات‌ ادامه دادند و خبر رای دادن آن آقا و خانمی که در حصر هستند را این شبکه‌ها اطلاع‌رسانی و از این ابزار برای تکمیل استراتژی خود استفاده کردند.

محدودسازی بودجه رسانه ملی و نفوذ

با تحلیل استراتژی آمریکایی‌ها و بررسی میزان هماهنگی آن با حرکت‌هایی که در داخل انجام می‌شود می‌توان به اصل ماجرا پی‌ برد. یکی از این هماهنگی‌ها محدودسازی بودجه‌های رسانه ملی و ایجاد شبکه‌های مختلف برای مقابله با آن است.

نباید اجازه تکمیل نفوذ سرمایه را به سرمایه‌داران آمریکایی داد

در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تعیین جنگ، صلح و خطوط کلی نظام بر عهده مقام معظم رهبری است. رهبر انقلاب بر مبنای اختیارات قانونی خود دشمن را مشخص کرده‌اند، تبعیت از قانون به ویژه از جانب مسئولین یک وظیفه شرعی است و حق‌ ندارند با آمریکایی‌ها در حوزه اقتصادی مشارکت‌کنند، حتی نباید اجازه دهند که سرمایه‌داران آمریکایی به کشور وارد شوند و طرح نفوذ سرمایه را تکمیل کنند.
 
کد مطلب: 43063
نام شما
آدرس ايميل شما


امیر
feedback
Iran, Islamic Republic of
کم کنترل میکنید؟ کم فیلتر میکنید؟ کم محدود میکنید؟ کم مختل میکنید؟ کم پارازیت میندازید؟ همین الانش هم که هر سایتی رو میخوای باز کنی میبینی فیلتره! دیگه چی از جون ما میخواید؟ تو تمام دنیا فقط مردم ما باید بدبخت ترس شما از "نفوذ" باشند؟ تمام کشورهای دنیا در حال توسعه اینترنتند بعد ما باید تنها مردمی باشیم که به خاطر این افکار عجیب شما دهه ها درجا بزنیم؟ ایا 2000 میلیارد کمه که میگید بودجه صداوسیما محدود شده؟! چقدر دیگه میخواید؟ واقعا فکر کردید این که صدا و سیما هرچی تبلیغ میکنه که فلان لیست انگلیسیه بهش رای ندید اما کسی براش تره هم خورد نمیکنه به خاطر کمبود بودجه است؟! نه سلب اعتماد مردم از آن؟ چرا رک و راست نمیگید میخوایم صداوسیما تنها منبع خبری و اطلاعاتی مردم باشه و اینترنت سد راه ما است و هر خبری رو نصفه و با تحریف پخش میکنیم نصف دیگشو تو اینترنت میبینند و سانسور ما بلااثر میشه؟ این همه میگید نفوذ نفوذ نفوذ، غیر از اینه که ایجاد نارضایتی عمومی یعنی زمینه سازی برای نفوذ؟ غیر از اینه که مردمی که از حاکمان خود ناراضی شوند چشم امید به بیگناگان میدوزند و این یعنی ایجاد زمینه نفوذ؟ به خدا قسم اگر امروز شما به جای کوبیدن بر طبل مبارزه با اینترنت بر توسعه ان تاکید میکردید مردم با شما همراهتر میشدند و خطر نفوذ کمتر میشد. اما همونطور که اشاره کردم نگرانی شما نفوذ دشمن نیست، نفوذ خودتونه.
امیر
feedback
Iran, Islamic Republic of
کسانی که امروز از شدت نگرانی برای "فرهنگ" ایرانی آه از نهادشون بلند شده همونهایی هستند که هر روز تعدادی کنسرت موسیقی سنتی رو که یکی از درخشان ترین جلوه های فرهنگ ایرانی است، در گوشه و کنار کشور به تعطیلی میکشانند. چطور میتونیم باور کنیم درد اینها درد فرهنگه؟ ادعا میکنند که علت مخالفتشون با شبکه های اجتماعی خارجی نفوذ فرهنگ غربه، و بعد پیشنهاد میکنند که مشابه همین شبکه ها رو خودشون ایجاد کنند! یعنی خطر یه شبکه ای اجتماعی خارجی به دکمه هاشه؟ که شما فارسی کنید مشکل حل بشه؟ مردم که همون مردم‌اند! به همون زبان صحبت میکنند! اسم شبکه مثلا بشه "سلام" یا "خداحافظ" یا "زمین" یا "زمان" و دکمه هاش هم فارسی بشه چه معجزه ای رخ میده؟ چرا نمیگید میخوایم کاربرها دم دستمون باشند تا هرکی یه چیزی گفت که به بند قبامون بر خورد یا به مسئله ای اشاره کرد که ما مایل نیستیم موضوع گفتگو باشه فورا کانالشو ببندیم و تحت پیگرد قرارش بدیم و دمار از روزگارش در بیاریم؟ چرا اینقدر قدرت تحلیل مردم رو دست کم میگیرید؟ شما دلسوز فرهنگ مردمید و بعد خود مردم نیستند؟ و برای حفظش باید محدودشون کنید؟ غیر از اینه که پاسداران فرهنگ ایرانی همیشه خود مردم ایران بوده اند؟ شما با این سیاست حذف و فیلتر که در برابر شبکه های اجتماعی در پیش گرفتید نه تنها به فرهنگ ایرانی کمکی نمیکنید بلکه مانع از گسترش ان میشید. چرا که مردم ایران از شبکه های اجتماعی برای تبلیغ فرهنگ خود استفاده میکنند نه ترویج فرهنگ غرب! اما همونطور که گفتم مشکل شما فرهنگ نیست و فرهنگ فقط بهانه است.
feedback
Iran, Islamic Republic of
کاملا با نظر شما موافق هستم امیر خان
فرهنگ و بقیه ادعاها فقط بهانه است. مساله اینه که با ابزارهایی که باعث انتشار جریان آزاد اطلاعات میشه موافق نیستن اینها. صریح تر این اعلام کنن؟؟
feedback
Iran, Islamic Republic of
والا از این صریح تر نمیشد گفت ما همه چیزو تحت انحصار و کنترل خودمون میخوایم.
feedback
Iran, Islamic Republic of
پس این همه حرف میزدین که با اینترنت مخالف نیستیم و این حرفا چی شد؟ دیدین آخرش یکی با صراحت اعلام کرد که مخالف اینترنت هستین :)
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام