۰
plusresetminus
شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۵۶

سیزدهمین دوره مسابقه برنامه‌نویسی غرب آسیا با حمایت شرکت توسن برگزار شد

ايتنا - این دور از مسابقات که با حمایت شرکت توسن برگزار شد. از سوی انجمن ACM بین‌المللی نظارت و برنامه‌ریزی می‌شود.


در سیزدهمین دوره رقابت‌های منطقه‌ای برنامه‌نویسی (ACM، ۷۸ ) تیم از ۵۰ دانشگاه کشور شرکت کردند، که در نهایت پس از دو روز رقابت تیم دانشگاه صنعتی شریف با حل ۷ مساله رتبه اول و یک تیم از دانشگاه تهران با حل ۶ مساله رتبه دوم را از آن خود کردند.

به گزارش ایتنا این دور از مسابقات که با حمایت شرکت توسن برگزار شد. از سوی انجمن ACM بین‌المللی نظارت و برنامه‌ریزی می‌شود، و هر ساله در سطح منطقه‌ای برگزار می‌شود و تیم‌های دانشجویی برتر به مسابقات جهانی راه خواهند یافت.

بر همین اساس، شرکت توسن با توجه به برنامه توسعه فعالیت‌های مرتبط با مسئولیت‌های اجتماعی خود، موضوع حمایت از فعالیت‌های دانشجویی که بر پایه فناوری اطلاعات در کشور صورت می‌گیرند را را در سند استراتژی کسب و کار مسئولانه خود قرار داده است.

این شرکت با حضور مستمر و مسئولانه خود، در کلیه مراحل برگزاری این دور از مسابقات سعی کرد تا همکاری مناسبی را به جهت هر چه با شکوه تر برگزار شدن این دور از مسابفات صورت دهد که برگزاری موفق این دور از مسابقات گواه مناسبی بر این مدعا می باشد.

رامتين خسروي، عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه تهران و سرپرست مسابقه برنامه‌نویسی((ACM ، منطقه غرب آسیا با بیان اینکه تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جایگاه سوم قرار گرفت، یادآور شد: این تیم با حل ۶ مساله در مدت زمان بیشتر از دانشگاه تهران حائز رتبه سوم شد.

وی افزود: دو تیم برگزیده به مسابقات جهانی ACM که اردیبشهت سال آینده در لهستان برگزار می‌شود راه می‌یابند.

بر اساس این گزارش: ACM مخفف Association for Computing Machinery نام اولین انجمن علوم کامپیوتر است که در سال ۱۹۴۷ تاسیس شد. این انجمن اولین مسابقه رسمی ICPC را در سال ۱۹۷۶ برگزار کرد.

این مسابقات پس از مدتی با استقبال گسترده ای از سوی دانشگاهها مواجه شد تا جایی که در سال ۱۹۹۷ شرکت IBM به عنوان حامی اصلی این مسابقات معرفی شد و تعداد تیمهای شرکت کننده به بیش از ۳ هزار تیم از ۶۷ کشور دنیا رسید.

قاره آسیا از سال ۱۹۹۵ به مسابقات ACM پیوست و بعد از ۴ سال ایران نیز به عنوان یکی از سایتهای قاره آسیا پذیرفته شد.
در این راستا دانشگاه شریف به عنوان یکی از ۱۰ سایت آسیا است که تا کنون ۷ دوره مسابقه منطقه ای ACM را برگزار کرده است.

وی در ادامه افزود: از ۱۲ سال پیش، دانشگاه صنعتی شریف رسماً به عنوان سایت غرب آسیا میزبان تیم‌های مختلف از داخل و خارج کشور بوده است. دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در سال جاری برای نخستین بار میزبان مسابقه‌ی برنامه‌نویسی دانشجویی اِی‌سی‌اِم در منطقه غرب آسیا است.

همچنین، قبل از مسابقه‌ی منطقه‌ای، یک مسابقه‌ی اینترنتی در روز ۱۹ آبان۱۳۹۰ توسط سایت‌های منطقه‌ای برگزار شد تا تیم‌هایی که برای نخستین بار در این مسابقه شرکت می‌کنند با شرکت در آن بتوانند با سبک برگزاری آن آشنا شوند و تیم‌های باتجربه نیز در یک رقابت اولیه بتوانند نقاط ضعف و قوت خود را بیشتر بشناسند.

سیزدهمین دوره مسابقه برنامه‌نویسی منطقه غرب آسیا، در سه بخش، مسابقه آزمایشی، مسابقه منطقه‌ای سایت تهران و مسابقه هوش مصنوعی در روزهای۱۰ و ۱۱ آذرماه ۱۳۹۰ به میزبانی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، در موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حمایت شرکت توسن برگزار گردید.

درباره شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین (توسن)
شرکت توسن در سال ۱۳۷۸ با هدف ايجاد بستري مستقل و بومي جهت طراحي و توليد محصولات و راه حل هاي نوين در عرصه هاي مختلف الکترونيکي کشور مانند بانکداري الکترونيکي، تاسيس شد. تا سال ۱۳۸۷، این شرکت با نام کیش ویر در حال خدمت رسانی به جامعه بانکی ایران بود و از آن تاریخ به بعد تمامی محصولات و خدمات کیش ویر تحت نام توسن ارائه می گردند.
این شرکت با نزدیک به پانصد نفر پرسنل و کارشناس فني در زمينه هاي مختلف علوم کامپيوتر و بانکداري در حوزه فناوری اطلاعات کشور فعال است و محصولات اين شرکت در اکثر بانک هاي خصوصي، دولتي و موسسات مالي و اعتباري کشور در حال استفاده مي باشد. از جمله این محصولات می توان به سيستم بانکداري متمرکز، سيستم پرداخت کارت، سوييچ و بانکداري مجازي (اينترنت بانک، ايميل بانک، SMS بانک، تلفن بانک، موبايل بانک، وب کيوسک)، سيستم Payment Gateway ، سیستم مدیریت ریسک و سیستم‌های مبتنی بر هوش تجاری بانکی مانند سیستم تشخیص تقلب و سیستم ضد پولشویی و سایر راهکارهای مبتنی بر BI اشاره کرد.
لطفا براي كسب اطلاعات بيشتر با روابط عمومي تماس بگيريد.
موسسه ديده¬بان آی¬تی
تلفن: ۸۸۷۴۹۴۱۰ الی ۱۴ – فكس: ۸۸۷۴۹۴۱۵ - همراه: ۰۹۱۹۵۱۵۱۱۶۵
کد مطلب: 20411
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام