۷
۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۴۵
نماینده مجلس:

بازگشت مخابرات به دولت ممکن نیست

ایتنا - اگر ساختار شرکت مخابرات رقابتی و رگولاتوری نظارتش را بر فعالیت این شرکت بیشتر و جدی‌تر کند بسیاری از از مسائل حل می‌شود.


رییس کمیسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مجلس، گفت: احتمال بازگشت مخابرات به دولت ممکن نیست.


به گزارش ایتنا حمید رضا فولادگر در گفت‌وگو با موبنا، درباره احتمال بازگشت شرکت مخابرات با توجه به ایرادات وارده، گفت: انتقاداتی بوده است، اما امکان بازگشت نیست و به جای بازگشت بهتر است ساختار مخابرات رقابتی و نظارت‌ها بیشتر شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر ساختار شرکت مخابرات رقابتی و رگولاتوری نظارتش را بر فعالیت این شرکت بیشتر و جدی‌تر کند بسیاری از از مسائل حل می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این باره که آیا بهتر نیست دبیر شورای عالی مجازی وزیر باشد تا تنش بین وزارتخانه و این شورا کاهش یابد، گفت: این شورا فراقوه‌ای است و اینکه دبیر شورا هم اکنون وزیر ارتباطات است، موقتی است و باید یک دبیر برای انجام انتخاب شود. 

وی همچنین درباره بازگرداندن مرکز ملی فضایی و سازمان فضایی، گفت: اگر به پروژه های مهم و فضایی لطمه نزند یکپارچگی خوب است و موافقیم به وزارت ارتباطات برگردد. 

فولادگر گفت: آقای ترکان در حال بررسی این موضوع است که کدام یک از نهادهایی که وابسته به نهاد ریاست جمهوری هستند به وزارتخانه‌های مربوطه برگردد و چه نهادهایی وابسته بماند یا آنهایی که باید ساختارشان عوض شود.

وی درباره ضرورت اصلاح ساختار وزارت ارتباطات، گفت: وزارت ارتباطات قانون مستقل دارد که بر اساس آن وزارتخانه شکل گرفته است از این رو اصلاح ساختار بر اساس قانون اشکالی ندارد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه سال قبل که بحث ادغام وزارت ارتباطات با سایر وزارتخانه‌ها مطرح شد مخالفت کردیم چون معتقد بودیم هنوز بسیاری از کارها مانده است و وزارت ارتباطات باید آنها را به سرانجام برساند گفت: بسیاری از وظایف وزارت ارتباطات قابلیت برون سپاری را دارد اما این به معنای ساقط شدن وظیفه نظارتی وزارتخانه بر حسن اجرای وظایف واگذار شده نیست. 
 
کد مطلب: 27962
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
از همون ابتدا هم واگذاری مخابرات به بخش خصوصی اشتباه بود. خصوصی سازی هم شرایط خاص خودش رو داره. اگر چند شرکت قدرتمند دیگه مانند مخابرات داشتیم و میتونستند با هم رقابت بکنند اون موقع خصوصی سازی مفهوم پیدا میکرد. ولی وقتی یگانه قدرت مخابراتی کشور هستش خب معلومه برای خودش امپراطوری بر پا میکنه.
feedback
اشتباه بود
اشتباه کردید
دارید به اشتباهتون ادامه می دید
اشتباه خواهید کرد
این وسط مــــــــــــــــــردم چوب اشتباه های شما رو می خورند
مردم
مردم
بیچاره مردم
محمد باقري
feedback
Iran, Islamic Republic of
واگذاري انحصار تلفن ثابت به بخش خصوصي خلاف بين قانون اساسي و شرع مقدس اسلام است .از طرف ديگر وخابرات در بخش اينترنت فقط بايد عموده فروشي كند نه خرده فروشي اما اكنون به لحاظ فني رقيب بخش خصوصي شده و تيشه به ريشه papها گذاشته است
feedback
اقای فولادگر! تو وکیل مردمی یا وکیل مخابرات؟!!!
ارشد مهدیزاده
feedback
به نظر بنده فقط باید شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) به بخش "واقعا" خصوصی" واگذار می شد نه ....
در شرایط فعلی نزدیک 70000 نفر در کل کشور در بخش خصوصی اینترنت فعال هستند که با سیاستی که مخابرات در پیش گرفته این تعداد به زودی بیکار خواهند شد . خیانتی بزرگتر از این؟؟؟؟
حسین پور
feedback
بنده اعتقاد دارم که pap ها خیلی توانندتر از شرکت مخابرات هستند منتها مشکل اصلی اینه که شرایط مخابرات با pap ها فرق میکنه و مخابرات امکانات بیشتری در اختیار داره واگه اتفاقات زیر بیفته مطمینا شاهد رونق بخش خصوصی شده و متعاقبا کیفیت خدمات ارایه شده به مردم نیز ارتقا خواهد یافت
1- بازگرداندن شبکه کابل مسی به شرکت دولتی زیرساخت چرا که این شبکه کابل با بودجه دولت که متعلق به بیت المال و مردم هستش و الان مخابرات ادعا میکنه که متعلق به اونه و بابت این از مردم و سایر شرکتها هزینه دریافت میکنه
2-حذف واسطه گیری مخابرات در ارایه خدمات پهنای باند به شرکتهای کوچک
3-برگرداندن فضاهای mdf به مالک اصلی آن یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت
feedback
دست از سر بیت المال بردارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!