کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در دیدار با وزیر ارتباطات:

رییس جمهور منتخب: سرعت و پهنای باند اینترنت باید افزایش یابد

17 تير 1392 ساعت 12:22

ایتنا - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به همراه معاونان اين وزارتخانه دیروز با حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني رييس‌جمهوري منتخب ملت ايران ديدار كرد.




محمدحسن نامي با حضور در مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام ضمن ديدار با روحاني گزارشي درباره وضعيت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به وي ارایه كرد.

نامي گفت: در اين ديدار گزارشي در خصوص زيرساخت‌ها، چالش‌هاي روبه‌رو، سرمايه‌گذاري به ويژه در زيرساخت‌ها و ضريب نفوذ تلفن ثابت و تلفن همراه به رييس‌جمهوري منتخب ارایه شد.

وي افزود: برنامه‌هاي آينده وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در حوزه شبكه ملي اطلاعات، دولت الكترونيك، توسعه و سرعت اينترنت و ايجاد شركت‌هاي ICT از ديگر موضوعات مطرح شده در اين ديدار بود. 

وی همچنین گفت: رییس‌جمهوری منتخب در این دیدار بر افزایش سرعت و میزان پهنای باند اینترنت تاکید کردند.

جزییات گزارش‌ وزیر ارتباطات به روحانی
وزیر ارتباطات در این دیدار با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات اعلام کرد: ضریب نفوذ اینترنت کشور هم‌اکنون ۴۴.۶درصد و پهنای باند اینترنت بین‌الملل ۷۳ گیگابیت بر ثانیه است.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه بیش از ۱۰۵ درصد است، تعداد سیم‌کارت‌های واگذار شده را ۱۱۳ میلیون و ۶۶ هزار و ۴۴۳ عدد به ازای ۷۶.۵میلیون نفر جمعیت کشور اعلام کرد.
به گفته نامی، ضریب نفوذ تلفن ثابت ۳۶.۱۶، تعداد تلفن ثابت ۲۷ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۴۴۲ دستگاه و تعداد دفاتر ICT روستایی ۹۹۶۹ دفتر که به ارایه خدمات تلفن، خدمات اینترنتی، خدمات بانکی و پستی می‌پردازند.

وزیر ارتباطات در این دیدار تعداد روستاهای دارای ارتباط را ۵۲ هزار و ۹۶۵ روستا ذکر کرد که ۴۸ هزار و ۸۶۵ روستا دارای تلفن خانگی (بیش از ۲۰ خانوار) و بقیه دارای یک ارتباط هستند.براساس اعلام نامی، ضریب نفوذ اینترنت هم‌اکنون ۶/۴۴ درصد، تعداد پورت‌های پرسرعت در اختیار کاربران ۴.۱ میلیون، پهنای باند اینترنت بین‌الملل ۷۳ گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند IP داخلی ۵۵۴ گیگابیت بر ثانیه است.

وزیر ارتباطات، ظرفیت فیبرنوری حال حاضر کشور را ۴۵۱ هزار E۱ اعلام کرد و یادآور شد: ظرفیت فیبرنوری سازمان توانیر ۱۰ هزار کیلومتر، مخابرات ایران ۱۱۰ هزار، راه‌آهن ۹ هزار، شرکت گاز و وزارت نفت ۱۰ هزار کیلومتر است.
نامی ‌با اشاره به اینکه در سال ۹۱ تعداد ۸۴۲ میلیون مرسوله پستی در ۱۷ هزار نقطه پستی به مردم تحویل شد، گفت: با الکترونیکی کردن تعداد زیادی از خدمات روزانه حدود ۷۵ هزار نفر از مردم شریف ایران از سرویس‌های الکترونیکی پست استفاده می‌کنند.وی افزود: پرداخت یارانه نقدی ۱.۶میلیون خانوار روستایی، توزیع ۲.۵ میلیون سهام عدالت، پرداخت سود آن و پرداخت حقوق مستمری‌بگیران کمیته امداد امام خمینی(ره) در نقاط محروم و روستاها توسط دفاتر روستایی و پست بانک را از دیگر کارهای انجام شده توسط وزارت ارتباطات دانست.نامی ‌در ادامه، سرمایه‌گذاری نکردن درآمد حاصل از ICT در زیرساخت، تنوع مراکز تصمیم‌گیر، عدم حمایت از تولید تجهیزات داخل و غیره را از جمله چالش‌های موجود این وزارتخانه برشمرد.

وزیر ارتباطات، توسعه سریع شبکه ملی اطلاعات، اتصال دستگاه‌های اجرایی و خانوار و تجاری و تمامی مشاغل به این شبکه، ایجاد دولت الکترونیکی و زیرساخت آن و ایجاد شهرک‌های ICT را از جمله برنامه‌های بلندمدت و در دست اجرای این وزارتخانه اعلام کرد.نامی، با اعلام اینکه اکنون سهم فاوا ۴.۸ GDP است و براساس امکانات و توانمندی پیش‌بینی می‌شود در پایان دولت یازدهم به عدد هشت برسد، گفت: این امر برای رسیدن به عدد ۱۰ نیاز به اقداماتی نظیر ایجاد شهرک‌های ICT به تعداد ۱۲ تا ۱۵، ایجاد سازمان اقتصاد دیجیتالی و سازمانی فناوری نوین در وزارت ارتباطات و ایجاد یک سازمان برای ورود به دیتای مجازی است که خود این سازمان می‌تواند ۲۶۰ تا ۳۰۰ هزار شغل ایجاد کند.
 
 


کد مطلب: 26756

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/26756/رییس-جمهور-منتخب-سرعت-پهنای-باند-اینترنت-باید-افزایش-یابد

ايتنا
  https://www.itna.ir