بیانیه وزارت ارتباطات در پی قطع اینترنت و ارتباطات کشور
وزارت ارتباطات: قطعیهای مذکور توسط مراجع امنیتی ذیصلاح و شرایط امنیتی پیش آمده کشور اخذ شده و این وزارتخانه در حال برقراری ارتباطات و از سرگیری خدمات مذکور است.
به گزارش ایتنا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اطلاعیه خود درباره اختلات پیش آمده در زیرساخت های ارتباطی اعلام کرد: تصمیم راجع به قطعیهای مذکور توسط مراجع امنیتی ذیصلاح و شرایط امنیتی پیش آمده کشور اخذ شده و این وزارتخانه در حال برقراری ارتباطات و از سرگیری خدمات مذکور است.
مطابق خبری که خبرگزاری ایرنا منتشر کرده، در این اطلاعیه که ظهر روز جمعه منتشر شد، آمده است:
«در پی تماسهای مکرر رسانهها و مردم و کسب و کارها با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در خصوص اختلالات پیش آمده در زیرساختهای ارتباطی و خدماتی و در پی بروز مشکلاتی برای مردم بزرگوار، به اطلاع میرساند، تصمیم راجع به قطعیهای مذکور توسط مراجع امنیتی ذیصلاح و شرایط امنیتی پیش آمده کشور اخذ شده و این وزارتخانه در حال برقراری ارتباطات و از سرگیری خدمات مذکور است و نتایج اقدامات متعاقبا اعلام خواهد شد.»
حتی پیام رسانهای داخلی رو هم قطع کردن.
قسط بانکیمو نتونستم پرداخت کنم چون پیامک کد تایید نمیاد
حتی نت خبرگزاری ها رو هم قطع کردن
کار و زندگی خیلیها وابسته به اینترنته،، مخصوصا اینترنت بین الملل
عجب جایی از دنیا به دنیا اومدیما 🤬😤😮💨😞
آقا یعنی چرا هرچی میشه بلافاصله اینترنت رو قطع میکنید؟ با قطع اینترنت مگه چی درست میشه این همه کسب و کار و شغل آسیب میبینه گناه ما چیه چرا اینجوری میکنید وصل کنید آخه یعنی چی🥹
ما کسب و کار آنلاین قانونی داریم بالای روزی 100 میلیون داریم ضرر قطع اینترنت میدیم ، به کدام گناه ؟!!! مگه ما رفتم تو خیابان آشوب بپا کردیم ؟! ۷ خانواده دارن نون میبرن از این سفره اونم تو این وضعیت کشور ، ما ازتون نمی گذریم چون ما مقصر وضعیت به وجود آمده نیستم خدا هم نمی گذره.
نکنه مرکز کنترل ارتباطات منفجر شده و ما خبر نداریم؟!!!!
نه پیامک میره و میاد، نه رمز دوم بانک میاد نه پیامک کسر پول میاد نه هیچی...
برگشتیم به عصر حجر؟؟؟