۰
plusresetminus
پنجشنبه ۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۰

تلاش در حوزه انجیر من را ثروتمند کرد

اگر از همه ی کسانی که در مسیر کسب و کار خود دچار مشکل و ناراحتی هستند، علت این شکست ها را بپرسید به صورت یک دست می گویند در این مسیر کوتاهی کردیم و نتوانستیم آن طور که باید تلاش کنیم. اما من در حرفه جدیدی که در حوزه انجیر آغاز کردم تمام تلاش خود را بکار گرفتم و سرانجام توانستم به درآمد میلیاردی که می خواستم برسم.
تلاش در حوزه انجیر من را ثروتمند کرد
---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

اگر از همه ی کسانی که در مسیر کسب و کار خود دچار مشکل و ناراحتی هستند، علت این شکست ها را بپرسید به صورت یک دست می گویند در این مسیر کوتاهی کردیم و نتوانستیم آن طور که باید تلاش کنیم. اما من در حرفه جدیدی که در حوزه انجیر آغاز کردم تمام تلاش خود را بکار گرفتم و سرانجام توانستم به درآمد میلیاردی که می خواستم برسم.

 

انجیر استهبان

جالب است بدانید انجیر استهبان یک میوه خوشمزه که مانند یک قطره است و درونش پر از دانه های ریز است. با یک حالت گوشتی و طعم بی نظیری که دارد در قرآن هم به عنوان میوه مقدس یاد شده است.
رتبه اول تولید انجیر در جهان را ترکیه دارد و ایران رتبه پنجم تولید انجیر در جهان است که استهبان در استان فارس بزرگترین انجیرستان دیم جهان است. تمام انجیر های جهان با کیفیت تر و مرغوب تر است.
بیشترین میزان صادرات انجیر خشک در قالب کیفیت کیفیت aa و a و پرک به کشورهای خریدار به ویژه اروپا صادر می شود قیمت روز انجیر خشک در بازار ایران به دلیل خریدار های زیاد از نوسان قیمت زیادی برخوردار است.

 

انجیر تازه


باید بدانید انجیر تازه نسبت به شیرینی که دارد دارای کالری کمتری هست و برای لاغری توصیه می شود ولی به دلیل گلایسمی که دارد مصرف زیاد آن برای افرادی که دیابت دارند مفید نیست.
 
البته انجیر خشک درجه یک با وجود ویتامین ای که دارا است برای کنترل قند خون عالی می باشد. انجیر خشک دارای ویتامین های زیادی است از جمله، ویتامین های آویتامین کا ویتامینهای ب و حاوی مواد معدنی مفیدی مانند مس، روی ،پتاسیم و منیزیم می باشد.
انجیر طبع گرم و تر است که هرچه زرد تر باشد طبعی متعادل تر دارد و از آنجا که خاصیت ملین دارد برای یبوست بهترین درمان هست. و برای مادران باردار توصیه می شود. خوردن انجیر سیاه برای کاهش حرارت بدن و التهابات درونی مفید خواهد بود.
 

انجیر سیاه


انجیر به دلیل فساد و خرابی سریعی که دارد خشک کردن آن مرسوم است. خشک کردن انجیر سیاه از قدمت ۶۰۰۰ سالهای برخوردار است و استفاده از آن در کنار میوه های خشک دیگه یا آجیل کاربرد دارد. خشک کردن انجیر به چند روش میتوان انجام داد، یک دستگاه خشک کردن میوه ،دوم فر و سوم با نور مستقیم خورشید خشک می شود.
انجیر به صورت میوه خشک یا مربا، سرکه و شیره کاربرد دارد ،که اکثر مردم انجیر خشک نخی شده را مصرف می کنند به دلیل ارزش غذایی که دارد طرفداران زیادی جذب نموده است.
 
کد مطلب: 70695
برچسب ها: رپرتاژ
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام