۰
plusresetminus
جمعه ۲۹ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۴۶
به دلیل انحصارطلبی در اندروید

جریمه ۱۶۲ میلیون دلاری گوگل در هند

ایتنا - ​​​​​​​هند، گوگل را به دلیل شیوه های ضد انحصارطلبی و به منظور وادار کردن این شرکت آمریکایی برای تغییر رویکردش در قبال پلتفرم اندروید، ۱۳.۳۸ میلیارد روپیه (۱۶۱.۹۵ میلیون دلار)، جریمه کرد.
جریمه ۱۶۲ میلیون دلاری گوگل در هند

کمیسیون رقابت هند اعلام کرد گوگل از موقعیت برتر خود در بازار مانند جست و جوی آنلاین و فروشگاه برنامه برای اندروید، سوءاستفاده کرده تا موقعیت اپلیکیشنهایش مانند کروم و یوتیوب را در مرورگرهای وب موبایل و میزبانی ویدئوی آنلاین حفظ کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، رگولاتور هند، گوگل را از برخی از توافقهای اشتراک درآمد با سازندگان تلفن هوشمند منع کرد و متذکر شد چنین شیوه هایی به گوگل کمک کرده است انحصاری ماندن خدمات جست و جو و عقب راندن رقبایش را تضمین کند.

در بیانیه کمیسیون رقابت هند آمده است: بازارها باید اجازه پیدا کنند بر اساس شایستگی رقابت کنند و این مسئولیت بر عهده بازیگران بزرگ بازار (در پرونده فعلی، گوگل است) که رفتارشان مانع رقابت بر اساس شایستگی نشود.

این شرکت آمریکایی با مجموعه پرونده های ضد انحصارطلبی و مقررات سخت گیرانه تر بخش فناوری در هند روبرو شده است.

دیده بان ضد انحصارطلبی هند به صورت جداگانه، در حال بررسی رفتار تجاری گوگل در بازار تلویزیون هوشمند و سیستم پرداخت درون برنامه ای این شرکت است.

تحقیقات مربوط به اندروید در سال ۲۰۱۹ به دنبال شکایت دو انجمن تحقیقات ضد انحصارطلبی و یک دانشجوی حقوق در هند، آغاز شد. پرونده هندی گوگل، مشابه پرونده ای است که این شرکت در اروپا با آن روبروست و رگولاتورهای اروپایی علیه این شرکت به دلیل وادار کردن سازندگان تلفن هوشمند برای نصب برنامه های گوگل در گوشیهای اندرویدی، پنج میلیارد دلار جریمه صادر کرده اند.

رگولاتور هند به گوگل دستور داد مانع حذف اپلیکیشنهای از پیش نصب شده مانند نقشه گوگل و جی میل در گوشیهای اندرویدی نشود. همچنین از گوگل خواست به کاربران اجازه دهد در هنگام انجام نخستین تنظیمات در دستگاهشان، موتور جست و جوی مورد نظرشان را برای همه خدمات مربوط، انتخاب کنند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار شرکت کانتر ریسرچ نشان می دهد که سیستم عامل اندروید گوگل در ۹۷ درصد از ۶۰۰ میلیون دستگاه گوشی هوشمند در هند استفاده می شود.
کد مطلب: 70132
برچسب ها: گوگل اندروید
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام