۲
۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۵

جلسات کارشناسی طرح صیانت در مجلس ادامه دارد

ایتنا - ​​​​​​​سخنگوی کمیسیون بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی با بیان اینکه جلسات کارشناسی مرکز پژوهش ها برای بررسی این طرح برپا است، گفت: گزارش این مرکز تا ۲ هفته دیگر آماده ارائه می‌شود.
جلسات کارشناسی طرح صیانت در مجلس ادامه دارد

لطف الله سیاهکلی سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت پیگیری این طرح، اظهار داشت: کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، در آخرین جلسه خود به مرکز پژوهش‌های مجلس به مدت ۲۰ روز کاری زمان داد تا اظهارنظر نهایی خود را در قالب گزارش به این کمیسیون ارائه دهد.

وی با بیان اینکه جلسات کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص بررسی این طرح هم اکنون در جریان و برقرار است، گفت: کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی با حضور کارشناسان حقیقی و حقوقی از بخش خصوصی و دستگاه‌های مرتبط دولتی، در این مرکز در حال برپایی است و پیش بینی ما این است که حداکثر تا دو هفته آینده این مرکز به جمع بندی نهایی در خصوص گزارش کارشناسی خواهد رسید.

به گزارش ایتنا از مهر، سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی با تاکید بر اینکه مبنای بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس نسخه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ است که بررسی آن مطابق اصل ۸۵ در صحن مجلس به تصویب رسید، ادامه داد: هم اکنون این نسخه از طرح با هدف رفع اشکالات و لحاظ کردن پیشنهادات دستگاه‌های ذی ربط و کارشناسان، در دست بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس قرار دارد.

سیاهکلی گفت: نسخه پیشنهادی دولت و مرکز ملی فضای مجازی در خصوص این طرح نیز در جریان این فرآیند، بررسی و در نسخه اصلی طرح، لحاظ خواهد شد.

وی افزود: ممکن است مرکز پژوهش‌های مجلس، تخصیص مدت زمان بیشتری را از کمیسیون بخواهد که در این صورت روند پیگیری طرح تغییر خواهد کرد اما از نظر ما زمان به اندازه کافی برای ارائه گزارش کارشناسی نهایی، در نظر گرفته شده و پیش بینی ما این است که تا دو هفته آینده و پس از دریافت گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، وارد تصویب کلیات طرح شویم.
کد مطلب: 67310
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
«کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، در آخرین جلسه خود به مرکز پژوهش‌های مجلس به مدت ۲۰ روز کاری زمان داد تا اظهارنظر نهایی خود را در قالب گزارش به این کمیسیون ارائه دهد.»
امید که این طرح با دید علمی و تخصصی و با دانش کافی حقوق کاربران را به معنای واقعی حمایت کند و نه اینکه با توجیه و بهانه دسترسی کاربران به اینترنت جهانی محدود و یا مسدود شود و هر آنچه به خیر و صلاح رشد جامعه همگام با دانش روز نصیب همگان شود. انشااله.
feedback
Iran, Islamic Republic of
عزیزان ، بزرگواران ، این همه وقت می گذارید ، خسته نباشید ، زحمت می کشید ، اجرتان با خدا ، اما انگاری برخی آقازاده ها تجارت شان کساد شده ، مدیری و طراحی پیشنهاد کوپنی شدن کالاهای اساسی را داده ، یعنی آقازاده ها برنج بنجل پاکستانی و تایلندی وارد کنند ، گوشت بخی وارد کنند ، روغن پالمی وارد کنند ، بعدش با کوپن به فروش برسانند ! خوب سود مناسب هم نصیب شان میشود ، و خودشان هم از کالای کوپنی محروم هستند! ، چون نیازمند نیستند! گوشت گرم و برنج خوش طعم ایرانی و روغن حیوانی اعلا هم به آنها تحمیل میشه!
برادران و عزیزان حال که به طرح حمایت از کاربران رسیدگی می کنید ، کمی هم در مورد طرح های این چنینی که به نوعی آب به آسیاب دشمن ریختن است ، رسیدگی کنید ، «برخی ها» گمان می کنند ملت بعد از هشت سال جنگیدن و تحمل این همه تحریم ، به سادگی در لوای چنین طرح هایی ، حاضر به سرازیر کردن سود به جیب آقازادهای برخی خواهند شد ، عزیزان چنین طرح هایی در لوای مشکل گشایی ، در نهایت عامل نارضایتی خواهد شد ، و خوراک تبلیغاتی برای بسیاری از خبرگزاری ها میشود ، آیا بهتر نیست همان یارانه نقدی به حساب ها واریز شود تا ملت حق انتخاب نوع تغذیه را داشته باشد؟ امید آنکه در همه زمینه ها با خرد جمعی طرح ها نوشته و اجرایی شود . بهتر است همه تلاش کنیم دشمن شاد کن نشویم. انشااله.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام