۳
۰
plusresetminus
شنبه ۴ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۵۷
علیرغم مخالفت مرکز پژوهش های مجلس و کارشناسان:

اصرار کمیسیون مشترک مجلس بر اجرای طرح صیانت

ایتنا - ​​​​​​​رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران فضای مجازی از ادامه بررسی این طرح در روز دوشنبه خبر داد و گفت: مرکز پژوهشها درباره نسخه ای اظهار نظر کرده که دیگر در دستور کار نبوده است.
اصرار کمیسیون مشترک مجلس بر اجرای طرح صیانت


رضا تقی پور انوری اظهار داشت: بررسی «طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی» در کمیسیون مشترک این طرح ادامه می‌یابد و مطابق معمول، جلسات پیگیری این طرح در کمیسیون برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات و کمیسیون مشترک، نسخه مشترک این طرح با اعمال نظرات وزارت ارتباطات تهیه شده است، ادامه داد: صبح دوشنبه هفته جاری، این نسخه مشترک که حاصل توافق نظر میان وزارت ارتباطات و کمیسیون بررسی طرح است، به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود.

به گزارش ایتنا از مهر، رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، در خصوص نامه‌ای که روز چهارشنبه هفته گذشته از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس مبنی بر ایرادات طرح، منتشر شده است، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس به نسخه ۲۶ تیرماه طرح حمایت از کاربران، ایراداتی را وارد دانسته و این در حالی است که مطابق نظر کمیسیون مشترک، مقرر شده بود که این مرکز ظرف مدت ۱۰ روز نسخه مدنظر وزارت ارتباطات را بررسی و نظر نهایی خود را اعلام کند.

وی گفت: این مرکز در مورد نسخه‌ای اظهار نظر کرده است که دیگر در دستور کار بررسی کمیسیون مشترک قرار ندارد. به همین دلیل این نامه موضوعیتی نخواهد داشت.

دکتر تقی پور افزود: طی ۱۰ روزی که از مرکز پژوهش‌های مجلس خواسته شده بود که با توجه به نامه وزیر ارتباطات، نسخه پیشنهادی این وزارتخانه را بررسی و نظرات جدید را اعمال کنند، تنها یک جلسه از وزارت ارتباطات دعوت شد که از این طرح پیشنهادی دفاع کند. با این وجود ما در کمیسیون مشترک، بررسی این طرح را در قالب نسخه مشترک تدوین شده، ادامه خواهیم داد.

به گزارش مهر، روز چهارشنبه اول دی ماه جاری، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای فهرست محاسن، نقدها و ایرادات وارد بر طرح حمایت از کاربران فضای مجازی را به کمیسیون مشترک بررسی این طرح ارائه داد و در آن نامه بر تخصیص زمان بیشتر برای بررسی دقیق‌تر طرح تأکید کرد.

در این نامه اینطور آمده است که «پیرو تصمیم کمیسیون مشترک بررسی طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» در خصوص ارجاع طرح مزبور به مرکز پژوهش‌ها، به استحضار می‌رساند که این مهم بلافاصله در دستور کار مرکز قرار گرفت و پیرو این ارجاع، علاوه بر بررسی‌های کارشناسی در دفاتر و گروه‌های تخصصی مرکز، جلسات متعدد کارشناسی و استماع نخبگانی با اشخاص حقیقی و حقوقی (۹ جلسه با بیش از ۱۰۰ نفر از نمایندگان کسب و کارها، صاحبنظران، اتحادیه‌های صنفی، نهادهای پژوهشی، نمایندگان نهادهای دولتی و حاکمیتی و اصحاب رسانه) برگزار شد.»

«ضمن تاکید بر لزوم قانونگذاری شفاف و مؤثر در این زمینه، عموم صاحبنظران، ذی‌نفعان و ذیمدخلان با تقدیر از طراحان برای مسئولیت اجتماعی و دغدغه‌مندی ایشان در ارتباط با آسیب‌های فضای مجازی بر لزوم رسیدن به متنی بهینه برای فراهم آوردن شرایطی مطلوب در عموم ابعاد حکمرانی فضای مجازی تاکید کردند.»
کد مطلب: 67154
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
«حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی»
جمله بسیار زیبا و قابل تحسین است ، امید آنکه شالوده این طرح بر مبنای فیلترینگ و محدودیت هایی نشود که خدای ناکرده از سویی موجب نارضایتی کاربران و از سوی دیگر دستمایه خوراک خبرگزاری های آن سمت شود. و باز هم امید آنکه هسته و محتوا هم مانند جمله بیان شده زیبا و قابل دفاع باشد. انشااله.
feedback
Iran, Islamic Republic of
شاید نقل متن زیر به نوعی جوابی مناسب برای آنانی که خواهان محدودیت اینترنت هستند ، باشد،
«اينترنت، فراتر از يك محصول علمی و يا يك دستاورد تكنولوژی، اكنون به قدری عموميت يافته كه به تدريج به ابزار اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بدل می‌شود، به يك «رسانه». در جامعه جوان و پويای ما كه گام‌های نخستين را درآشنايی با اين فناوری طی می‌كند، وجه رسانه‌ای آن بيش از پيش خودنمايی می كند. اكنون بسياری كاربران ما، اغلب اينترنت را برای توسعه دانش، آگاهی و فرهنگ خود استفاده می‌كنند، و گاه اين رسانه، به خوبی ضعف و نقصان ديگر رسانه‌های سنتی و رايج را پر می‌كند، به ويژه كه جاذبه و لذت موجود در وسعت و عدم محدوديت اين نورسانه، برتری آشكاری را به آن می‌بخشد.»
خلاصه و مفید ، به عبارتی مخالفت با اینترنت و محدود سازی آن به نوعی محدودیت برای کسب علم ، دانش و آگاهی ست.
feedback
Iran, Islamic Republic of
گاه‌ خبرهایی می خوانیم که تداعی کننده حکایت نادانان است ، نادان هایی که با تمام نادانی به نادانی خود آگاه بودند و از وجود دانا ها و رشد دانایی واهمه داشتند و وجود دانایی را برای خود خطری بزرگ می پندارند . عزیزان و بزرگواران توجه داشته باشید که رشد دانایی بدون شک می تواند به دانایی نادان ها هم کمک کرده و زمانی که دانایی گسترش عام پیدا کند ، همه بی خطر در کنار هم در امنیت کامل زندگی خواهند کرد .
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام