۱
۰
plusresetminus
سه شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۳

توافق وزیر ارتباطات برای تمدید مهلت پرداخت واه‌های پیام‌رسانی داخلی

ایتنا - ​​​​​​​با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با استمهال بازپرداخت وام پیام‌رسان‌های داخلی به مدت شش ماه موافقت شد.
توافق وزیر ارتباطات برای تمدید مهلت پرداخت واه‌های پیام‌رسانی داخلی

پیرو درخواست استمهال مجدد برخی پیام‌رسان‌های داخلی که برای بازپرداخت وام ترجیحی خود به پست‌بانک با مشکل مواجه شده بودند، با دستور عیسی زارع‌پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با استمهال شش ماهه بازپرداخت وام آن‌ها موافقت شد. این اقدام در مسیر سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و به‌منظور ایجاد فرصت بیشتر برای رشد این پیام‌رسان انجام پذیرفت.

به گزارش ایتنا از ایسنا، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۹۷، برای حمایت از زیست‌بوم پیام‌رسان‌های داخلی، جلسات متعددی برای رفع موانع قانونی ناشی از واگذاری رایگان امکانات به پیام‌رسان‌های داخلی برقرار کرد. از این رو بعد از تصویب موضوع در هیات مدیره، اختصاص پنج میلیارد تومان وام وجوه اداره‌شده، ارایه ۵۰ گیگابیت‌برثانیه پهنای باند داخلی برای هرکدام از پیام‌رسان‌ها به صورت پلکانی ۱۰ گیگابیتی و درنظر گرفتن پنج گیگ اینترنت به‌صورت پله‌های یک گیگی به تصویب رسید.

مرکز ملی فضای مجازی بعد از بررسی، پنج پیام‌رسان داخلی را در فاز اول و دو پیام‌رسان بومی دیگر را در فاز دوم برای حمایت به وزارت ارتباطات معرفی کرد. این پیام‌رسان‌ها شامل سروش، گپ، آی گپ، بله، بیسفون، ویسپی و ایتا به وزارت ارتباطات معرفی شدند که البته هریک از پیام رسان‌ها بنا بر مصالح و شرایط خود یک یا چند بخش از بسته‌های حمایتی را دریافت و از برخی دیگر صرف نظر کرده‌اند.

همچنین سیدابوالحسن فیروزآبادی -دبیر شورای عالی فضای مجازی-  همان زمان با اشاره به فاز دوم حمایت‌های ویژه از دو پیام‌رسان گپ و سروش پس از حمایت‌هایی که از پیام‌رسان‌های منتخب شد،‌ گفته بود: علاوه بر ارزیابی فنی، پیام‌رسان‌ها را از لحاظ اجتماعی، قابل توسعه بودن و امنیت و به‌طور کلی هشت پارامتر اصلی بررسی کردیم و به آن‌ها امتیاز دادیم. پس از آن دو پیام‌رسان که شرایط اجتماعی بهتر، کاربران بیش‌تر و امنیت بالاتر داشتند و نرم‌افزارشان از لحاظ فنی قابل توسعه به کاربران بیش‌تری بود و قابلیت سرویس‌دهی مناسب را داشتند، انتخاب کردیم که مورد حمایت بیش‌تری قرار بگیرند.

حالا به نظر می‌رسد پیام‌رسان‌های داخلی برای بازپرداخت وام ترجیحی خود با مشکل مواجه شده بودند و از این رو مهلت شش ماهه‌ای درخواست کردند که با این مهلت موافقت شده است. حال باید دید پیام‌رسان‌های بومی در ادامه چطور می‌توانند پاسخگوی نیاز کاربران باشند.
کد مطلب: 67116
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
«با دستور عیسی زارع‌پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با استمهال شش ماهه بازپرداخت وام آن‌ها موافقت شد. این اقدام در مسیر سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و به‌منظور ایجاد فرصت بیشتر برای رشد این پیام‌رسان انجام پذیرفت.»
«اختصاص پنج میلیارد تومان وام وجوه اداره‌شده، ارایه ۵۰ گیگابیت‌برثانیه پهنای باند داخلی برای هرکدام از پیام‌رسان‌ها به صورت پلکانی ۱۰ گیگابیتی و درنظر گرفتن پنج گیگ اینترنت به‌صورت پله‌های یک گیگی به تصویب رسید.»
«به نظر می‌رسد پیام‌رسان‌های داخلی برای بازپرداخت وام ترجیحی خود با مشکل مواجه شده بودند و از این رو مهلت شش ماهه‌ای درخواست کردند که با این مهلت موافقت شده است. حال باید دید پیام‌رسان‌های بومی در ادامه چطور می‌توانند پاسخگوی نیاز کاربران باشند.»
شاید علت اصلی نتایج اینگونه موارد ، ریشه ای و با انگیزه کار نکردن و باری به هر جهت و نان به نرخ روز خوردن ها باشد ، شاید ، و باز هم شاید مقایسه صحیح نباشد اما در دیاری مدیر شرکتی دانش بنیان ، اعلام پرداخت یازده میلیارد دلار مالیات به دولتش می کند و اینکه موارد مشابه زیاد است ، اما انگاری ما پول و سرمایه ملت را خرج پروژه های بی بازده یا کم بازده می کنیم ، حال این برادران و بزرگوارانی که وام های کلان دریافت کرده اند و حاصل قابل توجهی هم ارائه نکردند . چه باید گفت ؟ اشکال کار کجاست؟ و این همه هزینه چرا نتایج مطلوب ببار نمی آورد؟ شاید علتش عدم نگاه تخصصی و علمی به روال های دانش روز باشد ، مانند طرح سیستم عامل ملی که سالیان قبل عده ای در قبال آن میلیاردی دریافت و هزینه کردند و بعد هم در سکوت همه چیز فراموش شد ، یا موتور جستجوی ملی ! بدون شک هر پروژه ای که با شکست و زیان روبرو میشود ، جدای از وقایع غیر قایل پیش بینی ، علت اصلی می تواند ، سطحی نگری به دانش روز ، که خود از نبود علم و دانش و تخصص در پروژه های اینچنین خبر می دهد. امید آنکه همه اینگونه پروژه ها قبل از زیان های غیرقابل جبران ختم به خیر شود.انشااله.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام