۱
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۱۳

ارزش بیت کوین از ۱۲ هزار دلار گذشت

ایتنا - ارزش بیت‌کوین ۲.۷ درصد در روز سه شنبه در نیویورک افزایش یافت و به ۱۲۰۵۲ دلار رسید. این بالاترین رقم معامله بیت کوین از دوم سپتامبر تا حالا بوده است.
ارزش بیت کوین از ۱۲ هزار دلار گذشت

ارزش بیت‌کوین برای اولین بار طی یک ماه گذشته از 12 هزار دلار گذشت و سطح کلیدی را که تحلیلگران عقیده دارند زمینه برای صعود بیشتر آن را فراهم می‌کند، پشت سر گذاشت.

به گزارش ایتنا از تسنیم، ارزش این پول دیجیتال 2.7 درصد در روز سه شنبه در نیویورک افزایش یافت و به 12052 دلار رسید. این بالاترین رقم معامله بیت کوین از دوم سپتامبر تا حالا بوده است.

سیمون پیترز، تحلیلگر پلتفرم سرمایه‌گذاری ایتورو گفت:«قبل از اینکه به فکر افزایش بیشتر ارزش بیت کوین باشیم، باید آن را برای مدت بیشتری بالای 12 هزار دلار نگه داریم. بعد سرمایه‌گذاران می‌توانند هدف بعدی 14 هزار دلار را در نظر بگیرند».

 در شرایطی که بیت کوین در کل سال بی ثبات بوده، یک سری عوامل مثبت طی هفته‌های اخیر از آن حمایت کرده است. بیت کوین همواره در زمان سقوط بازار سهام آمریکا عملکرد خوبی از خود نشان داده است.

اریک دیموت، یکی از موسسان و مدیر ارشد بیت پاندا، می‌گوید:«ما شاهد افزایش قابل توجه ورود موسسات به بازار ارز مجازی بوده‌ایم. سرمایه زیادی در دسترس است که وارد بازار مالی سنتی نمی‌شود».

 بسیاری از طرفداران ارز مجازی در این هفته به اجلاس صندوق بین‌المللی پول اشاره داشتند که طی آن جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا گفت بانک مرکزی در حال بررسی هزینه‌ها و مزایای یک ارز دیجیتال است.

 آخرین باری که بیت‌کوین بالاتر از 12 هزار دلار معامله شد در ماه سپتامبر بود ولی مدت زیادی در این سطح باقی نماند. بیت کوین در سپتامبر بدترین عملکرد خود را از ماه مارس داشت و 8 درصد از ارزش خود را از دست داد.
کد مطلب: 62788
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
پول در واقع معیار و ابزاری برای ذخیره نیروی کار و کارانجام شده انسان بوده که با این ابزار بتواند حاصل کار انجام شده خود را از سویی برای آینده ذخیره کرده و از سوی دیگر قابلیت حمل و مبادله کار و زحمتش به سادگی ممکن شود ، هر چند که این معیار به عناوین مختلف مورد سواستفاده های جاه طلبان بسیاری شد ، اما به دلیل آشکاری ذاتی مبدا و مقصد ، قابلیت کنترل و نظارت داشته و دارد.
اما بیت کوین و یا هر پول مجازی ، چنین خصوصیاتی را ندارد ، اولا ذخیره و کسب پول دیجیتال حاصل انواع محاسبات فرمولی یک ماشین است و نه انسان ، و دیگر اینکه معاملات و تبادلات با آن مبدا و مقصد معلوم و مشخص ندارد ، به عبارتی معاملات در تاریکی را ممکن می سازد که جای سواستفاده فراوان دارد ، دیگر اینکه به دلیل مجازی بودن و قابلیت برنامه نویسی داشتن ، مانند هر نرم افزاری قابلیت هک شدن ، هنگ کردن و محو شدن آنی داشته و ذخیره آن در نهایت قابل اعتماد نیست ، و به شکلی انگاری هر شخصی قادر به داشتن چاپخانه اسکناس خصوصی خواهد شد ، و این موضوع فقط تولید هرج و مرج امور مالی کرده و ارزش کار واقعی انسانی را بی بها و کار ماشینی را پربها می کند.
اما اصل مطلب اینست ، چه کسی یا چه کسانی از این جایگزینی سود برده و قدرت می گیرند؟
معیار می شود محاسبات ماشینی و نه کار انسانی ، از خود بپرسیم امروز بیشترین ماشین های محاسباتی قدرتمند و سریع المحاسبه در اختیار کیست؟ یعنی همان کامپیوترهای قدرتمند که توان تولید سریع و انبوه انواع پول های دیجیتال مشابه بیت کوین را دارند ، و جواب مشخص است ، در گذشته ای نه چندان دور با کمی برنامه ریزی آینده نگرانه ، عده ای در گوشه ای از دنیا ، کاغذی را با چاپ به عنوان دلار رواج دادند ، و کم کم ، آنرا معیار معاملات جهانی قرار داده که با توجه به حق چاپ و تکثیر انحصاری ، به قولی«فقط کاغذ رنگی کردند و هر آنچه مایحتاجشان بود با همین کاغذهای رنگ شده مبادله و تصاحب کردند» ، و این شد که در زمان حال اغلب جوامع علاوه بر اینکه همه ذخایر و پس اندازهایشان همین کاغذ رنگی به نام دلار شده و هم اینکه مبنای همه تبادلات اقتصادی و مالی هم همین کاغذ رنگ شده ، می باشد ، که تصمیم و اراده انکار و نفی آن ، فقط یک معنا و حاصل نصیب خواهد کرد ، «آتش زدن و سوزاندن همه زحمات و کار ذخیره و پس انداز شده» ابزار ذخیره ای که کنترل و قدرتش فقط و فقط به شکلی انحصاری در دست صاحبان کاغذی رنگی و بدون پشتوانه به نام دلار است .
حال انگاری مانند کسی که دستش رو شده و مکرش عیان ، در پی تغییر روش است ، امروز قصد جایگزینی پول نامرئی با کاغذ رنگی قبلی را دارد ، با قدرت انحصار بیش از پیش .
و بدا بحال جوامعی که در این دام افتاده و انواع پول مجازی را به عنوان ابزار مبادله و ذخیره بدون مطالعه و تحقیق علمی به رسمیت بشناسد.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام