۱
۰
plusresetminus
شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۳۲

هشتمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور

ایتنا - بزرگترین و معتبر ترین رویداد در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه به تاریخ 10 الی 12 مهر ماه سال 1399 برگزار می شود.
هشتمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور

به گزارش ایتنا از روابط عمومی رویداد ثبت نام در این مسابقات آغاز شده و تا 25 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
هدف اصلی از برگزاری این رویداد شناسایی تیم های برنامه نویسی برجسته کشور، شناسایی ایده های بکر و خلاقانه و ورود این تیم ها به بازار کار می باشد.

این رویداد معتبرترین و با سابقه ترین مسابقه در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه کشور می باشد که  از سال 1390 تا کنون 7 دوره این مسابقات در سطح کشور برگزار شده و تیم های برنامه نویسی متعددی را وارد بازار کار کرده است.
در این مسابقات تیم های برنامه نویسی 48 ساعت فرصت دارند تا نسخه اولیه یک برنامه تلفن همراه در حوزه های مشخص شده توسط کمیته ارتباط با صنعت مسابقه را به تیم داوری تحویل دهند. در کل این مدت تیم ها در محل برگزاری رویداد قرنطینه هستند و تیم های داوری و مشاور به صورت کامل بر نحوه عملکرد تیم ها نظارت میکنند. در انتها تیم های برتر با نظر داور ها به مرحله نهایی راه پیدا میکنند و فرصت دارن تا مجددا برنامه خود را برای داوران ارائه دهند.
 
 


لازم به توضیح است که ثبت نام در این مسابقات به صورت رایگان انجام می شود، گروه ها در قالب تیم های 2 الی 4 نفره خواهند بود و تامین محل استراحت، وعده های غذایی، میان وعده ها و اینترنت پرسرعت بر عهده برگزار کننده ماراتون می باشد.
تیم های برتر مسابقات علاوه بر دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی شانس بسیار بالایی برای استخدام در شرکت های معتبر حوزه ICT را خواهند داشت.
لذا بدین وسیله از کلیه علاقه مندان به این حوزه دعوت می شود تا در این رویداد بزرگ مشارکت داشته باشند.

همچنین جهت ثبت نام در مسابقات و کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://mpm.sharif.ir مراجعه و یا با دبیرخانه رویداد به شماره تلفن تماس: 5-66028963-021 تماس حاصل فرمایید.
 

  
کد مطلب: 62004
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
برگزاری چنین مسابقاتی بسیار عالی ست ، امید آنکه مدیریت برگزیدگان هم بسیار عالی باشد ، نه اینکه حاصل زحمات را بر اثر ضعف مدیریتی دو دستی تقدیم سایر کشورها کرده و سپس فریاد فرار مغزها را سر دهیم ، همه میدانند در هر جامعه ای چه هزینه های گزافی صرف آموزش و پرورش و به سن بهره برداری رساندن هر دانش آموزی میشود ، و با کمی جستجو متوجه میشویم گردانندگان غول های فضای مجازی درصد بالایی از ایرانی تباران را شامل میشود ، و اگر با خودمان کمی روراست باشیم و متعصبانه قضاوت نکنیم ، علت این امر ضعف در مدیریت نخبگان است ، متاسفانه هستند اندک مدیرانی که با وجود نیات صادقانه به علت عدم دانش کافی در زمینه مدیریت ، خواسته یا ناخواسته ، زمینه مهاجرت مغزها را به نوعی فراهم می کنند ، امید آنکه کاستی ها در این زمینه برطرف شده و همین نخبگان عامل سرافرازی این مرز و بوم شده و مایه مباهات ملت شوند . انشااله.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام