۱
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۳

جهانگرد: مشکلات فنی شبکه علمی حل می‌شود

ایتنا - نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور دولت الکترونیک از اتصال بخش اعظمی از دانشگاه های بزرگ کشور تا ۱۵ شهریور به شبکه علمی خبر داد.
جهانگرد: مشکلات فنی شبکه علمی حل می‌شود

نصرالله جهانگرد امروز در همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کوید ۱۹ به تشریح روند پیشرفت شبکه علمی و مشکلات و چالش‌های آن در تکمیل شبکه پرداخت و اظهار کرد: در برنامه پنجم و ششم توسعه، پروژه شبکه علمی به وزارت ارتباطات واگذار شده است. در حال حاضر تعداد کمی از دانشگاه‌های تهران به این شبکه متصل هستند و دانشگاه‌های خارج از تهران به ندرت به این شبکه متصل شده‌اند.

به گزارش ایتنا از مهر، نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور دولت الکترونیک با اشاره به اینکه در حال حاضر نمی‌توان گفت این پروژه اجرایی شده و نه می‌توان گفت اجرا نشده است، افزود: در سال‌های اخیر این پروژه بین سازمان‌های مختلف دست به دست شد و در نهایت مجدد به سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و یک شرکت خصوصی محول شد.

وی ادامه داد: در دوره آقای جهرمی در وزارت ارتباطات، ایشان بر تکمیل این پروژه تاکید کردند و گفتند اگر مشکلی وجود دارد، خودمان برای حل مشکل اقدام کنیم.

جهانگرد با بیان این مطلب که در همین راستا با مخابرات گفتگوها شروع شده و امیدواریم طی روزهای آینده مشکلات فنی این پروژه حل و فصل شود، تصریح کرد: انشالله تا ۱۵ شهریور بخش اعظمی از دانشگاه های بزرگ به شبکه علمی وصل شوند و تجهیزات لازم برای تکمیل آن نیز فراهم خواهد شد.

نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور دولت الکترونیک با اشاره به اینکه در اجرایی کردن پروژه شبکه علمی، بحث بهره برداری حائز اهمیت است، افزود: امیدواریم این موضوع با همکاری وزارت ارتباطات، وزارت علوم و ریاست جمهوری به سرانجام برسد.
کد مطلب: 61975
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
زیرساخت مخابراتی کشور متعلق به کیست؟ شرکت مخابرات؟ و اگر چنین است ، مخابرات خصوصی ست یا دولتی؟ هرچه هست انگاری یک انحصارگرایی در این مورد محسوس است ! البته گواه این موضوع هم بیان گلایه برخی ارگان ها و شرکت های فعال اینترنت در گذشته است ، هرچه هست اولویت با منافع ملی و عمومی ست ، هر چند که اینترنت به شکل عمومی ، بیشتر مواقع کیفیت مطلوب را نداشته ، یا شاهد کندی سرعت و یا قطعی های مکرر هستیم ، و در بیشتر مواقع علت ، وجود مشکلات زیرساختی بیان می شود ، به هر حال با توجه به اولویت رشد و کسب دانش روز که ضرورت حیاتی هر جامعه ای ست ، امید آنکه همه مدیران و دست اندرکاران این حوزه ، بدور از هر گونه اختلاف سلیقه ، پیگیر و راهگشای این موضوع باشند ، انشااله که همینطور است ، در روزگاری هستیم که حتی یک دانش آموز هم می داند دانش و توسعه آن بسیار حیاتی ست .
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام