۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۰۷
بر اساس برنامه ششم توسعه باید محقق شود

سهم 90 هزار میلیارد تومانی کشور از اقتصاد ICT

ایتنا- معاون حقوقی امور دولت، مجلس و امور استان‌های وزارت ارتباطات عنوان کرد که بر اساس برنامه ششم توسعه سهم کشور از اقتصاد ICT باید به ۹۰ هزار میلیارد تومان برسد.


مرتضی براری در همایش نقش نوآوری و خلاقیت در اقتصاد مقاومتی که امروز ۱۲ اردیبهشت در اتاق بازرگانی ایران در حال برگزاری است به ضرورت‌های اقتصاد ICT در راستای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در این همایش قرار است افزایش سهم کشور در اقتصاد ارتباطات و فناوری اطلاعات بررسی کنیم و همچنین به این موضوع توجه کنیم که اقتصاد ما چه سهمی در اقتصاد ICT در دنیا دارد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، براری افزود: لازمه این هدف این است که بتوانیم خلق شرکت کنیم و فضای کسب و کار را توسعه دهیم. مقام معظم رهبری تاکید جدی در این حوزه داشته‌اند. اینکه بتوانیم تولید خدمات و محتوا کارامد منطبق با فرهنگ اسلامی و ایرانی باشد و رئیس‌جمهور تاکید کردند که باید زمینه برای حضور کسب و کارهای دانش بنیان فراهم شود.

براری ادامه داد: در سال ۲۰۱۲ سهم اقتصاد ICT در دنیا ۲۶۵۰ میلیار یورو بوده است و در سال ۲۰۱۵ این رقم به ۳۵۰۰ تومان رسید و پیش‌بینی می‌شود این عدد در سال ۲۰۲۰ به ۵۰۰۰ یورو برسد. در این اقتصاد سهم ارتباطات ۶۰ درصد و سهم فناوری اطلاعات ۴۰ درصد است.

اما در آخرین گزارش‌هایی که در این زمینه مطرح شده است این موضوع گفته شده در آینده نزدیک سهم ارتباطات به کمتر از ۲۰ درصد خواهد رسید و سهم فناوری اطلاعات به ۸۰ درصد خواهد رسید اتفاقی که برای کشور ما یک فرصت خواهد بود.

معاون حقوقی امور دولت، مجلس و امور استان‌های وزات ارتباطات افزود: باید بتوانیم سهم بیشتری از اقتصاد ICT داشته باشیم. ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد و می‌تواند یک درصد این بازار را در اختیار داشته باشد یعنی سهم ۳۵ میلیارد یورویی از این بازار داشته باشد. چنین اقتصادی در حوزه ICT نهفته است.

براری با اشاره افزایش سهم ایران از بازار ICT گفت: در چند سال اخیر با وجود شرایط رکود بازار ما از ۲۱ هزار میلیارد تومان به ۳۹ هزار میلیارد تومان رسیده است. پیش‌بینی می‌شود که بر اساس برنامه ششم توسعه این رقم به ۹۰ هزار میلیارد تومان برسد.

براری ادامه داد: تلاش ما این است که سهم بیشتری از بازارICT داشته باشیم و با جلساتی که در اتاق بازرگانی داشتیم تشویق کردیم که بیشتر در این بخش سرمایه‌گذاری شود.

همچنین از طرف دیگر باید در زمینه تولید محتوا سرمایه‌گذاری کلان اتفاق بیفتد چراکه عمده این بازار تولید محتواست. از جمله اتفاقات مثبت در این زمینه این بوده است که سهم خدمات ارزش افزوده موبایل از ۷۰ میلیارد تومان به ۲۰۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسیده است.
کد مطلب: 42694
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام