۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۴
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛

آیین‌نامه حمایت از صادرات محصولات فناوری اطلاعات تدوین شد

ایتنا- جهانگرد: تا سال آینده ایجاد ۳۰ هزار فرصت شغلی که در سال جاری در این حوزه فراهم شده است به ۲ برابر افزایش می‌یابد.
آیین‌نامه حمایت از صادرات محصولات فناوری اطلاعات تدوین شد


معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تدوین آئین‌نامه حمایت از صادرات محصولات فناوری اطلاعات برای تصویب در شورای‌عالی صادرات خبر داد.


به گزارش ایتنا از مهر، نصرالله جهانگرد امروز یکشنبه در مراسم راه‌اندازی مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب و کارهای نوپای فناوری اطلاعات و ارتباطات، اظهار داشت: اثرات فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال بر بخش‌های صنعتی و سایر بخش‌ها، به صورت مستقیم و غیرمستقیم قابل مشاهده است که با توسعه زیرساخت‌های ICT می‌توان به افزایش آن کمک کرد.

وی با اشاره به اینکه در دنیا بیش از ۱۳ هزار شغل در این زمینه وجود دارد گفت: این درحالی است که تاکنون در ایران تنها توانسته‌ایم ۳ هزار شغل را شناسایی کنیم اما با توسعه زیرساخت‌های شبکه دسترسی می‌توان این تعداد را افزایش داد.

جهانگرد خاطرنشان کرد: براین اساس وزارت ارتباطات در جهت تکمیل زنجیره ایده تا تجاری‌سازی محصول وارد عمل شده است و برآورد می‌شود تا سال آینده ایجاد ۳۰ هزار فرصت شغلی که در سال جاری در این حوزه فراهم شده است به ۲ برابر افزایش یابد.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه از ۲ سال گذشته تاکنون توسعه ظرفیت‌های زیرساختی، راه‌اندازی مراکز داده و رایانش ابری و اعطای مجوزهای ارتباطی در این بخش صورت گرفته است تاکید کرد: دسترسی ۲۹ میلیون مشترک باندپهن در کشور که به سرعت در حال افزایش است نشان از پتانسیل این بخش دارد.

وی گفت: در این راستا برای تامین و توسعه کسب و کارهای این بخش، علاوه بر اصلاح مصوبات مربوط به رونق کسب و کار، توسعه وام‌های اداره شده در استان‌ها و تامین میزبانی رایگان شرکت‌های نوپا را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی از برنامه وزارت ارتباطات برای راه‌اندازی ۲ پارک فناوری اطلاعات در کشور خبر داد و گفت: مباحث مربوط به جا نمایی آنها انجام شده است و منابع مالی در اختیار پارک‌های علم و فناوری استان‌ها قرار گرفته است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از تدوین آئین‌نامه حمایت از صادرات محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات برای تصویب در شورای‌عالی صادرات خبر داد و گفت: این آئین‌نامه در دستور تصویب شورای‌عالی صادرات قرار گرفته است.

جهانگرد در مورد تفاوت مرکز تسهیل‌گری کسب و کارهای نوپای فناوری اطلاعات و ارتباطات با مراکز شتاب دهنده استارتاپ‌ها، نیز گفت: این مرکز به هیچ عنوان جایگزین شتاب دهنده‌ها نبوده و ایجاد یک شبکه برای تعامل و اتصال زنجیره ایده تا تجاری‌سازی خواهد بود.

وی افزود: سازمان فناوری اطلاعات قصد سرمایه‌گذاری برای ایده‌ها در این مرکز ندارد و مشارکت در امر سرمایه‌گذاری از ویژگی‌های شتاب دهنده‌ها است.

اما مرکز تسهیل‌گری کسب و کارهای نوپای فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعامل میان صاحبان ایده با بازار را ممکن می‌کند و علاوه بر آن در جهت تامین مقررات برای کسب و کارهای نوپا حرکت خواهد کرد.
کد مطلب: 40822
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام