۰
plusresetminus
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۳

گذراندن دوره‌های دولت الکترونیک برای دستگاه‌های اجرایی اجباری می‌شود

ایتنا- جهانگرد: درکنار زیرساخت‌های فنی و اطلاعاتی و اتصال دستگاه‌های اجرایی نیازمند آموزش مفاهیم فناوری اطلاعات و ارتباطات در سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی هستیم.
گذراندن دوره‌های دولت الکترونیک برای دستگاه‌های اجرایی اجباری می‌شود


در راستای امضای تفاهم سازمان فناوری اطلاعات و آکادمی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل متحد – APC ICT – گذراندن دوره‌های دولت الکترونیک برای دستگاه‌های اجرایی ممکن می‌شود.


به گزارش ایتنا از فارس، تفاهم‌نامه همکاری در راستای توسعه سرمایه انسانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارتقای شاخص ایران در دولت الکترونیک، میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و آکادمی توسعه فاوا آسیا و اقیانوسیه به امضا رسید.

در این مراسم نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات با اشاره به استفاده از تجربه علمی دنیا در توسعه سرمایه انسانی فناوری اطلاعات و ارتباطات، گفت: در دهه گذشته از بسته آموزشی مهارت‌های ICDL برای آموزش ابتدایی فناوری اطلاعات در کشور استفاده شد و هم‌اکنون نیاز به آموزش جدید در بکارگیری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات برای راه‌اندازی خدمات دولت الکترونیک در کشور احساس می‌شود.

وی گفت: درکنار زیرساخت‌های فنی و اطلاعاتی و اتصال دستگاه‌های اجرایی نیازمند آموزش مفاهیم فناوری اطلاعات و ارتباطات در سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی هستیم که در این زمینه سازمان فناوری اطلاعات بستر لازم را فراهم کرده است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران افزود: براساس مصوبه ابلاغی سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور، مدیران دستگاه‌های اجرایی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی مهارت‌های دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات هستند و به همین جهت، محتوای آموزشی مدنظر از سوی این سازمان فراهم شده است.

رضا باقری اصل معاون سازمان فناوری اطلاعات نیز در این مراسم با بیان اینکه ۲۰ کتاب مرتبط برای اشتراک‌گذاری دانش حوزه فناوری اطلاعات و سرفصل‌های آموزشی مدنظر از سوی آکادمی APC ICT در اختیار ایران قرار گرفته و به فارسی ترجمه شده است اظهار داشت: دوره‌های مهارتی کاربردهای فناوری اطلاعات قابلیت استفاده در دانشگاه‌ها را نیز به عنوان یک واحد درسی دارد و می‌تواند در مقاطع تحصیلی رشته‌های مختلف آموزش داده شود.

وی با بیان اینکه قرار است براساس این امضای تفاهم، در کنار توسعه محتوا، با حمایت ایران، امکان تحصیل در دانشگاه مجازی آکادمی توسعه فاوا آسیا و اقیانوسیه با قابلیت ارائه مدرک فراهم می‌شود.

معاون سازمان فناوری اطلاعات، تربیت مربیان آموزشگاه‌های فناوری اطلاعات و توسعه آموزش‌ها در بخش دولتی با همکاری بخش خصوصی را از دیگر سرفصل‌های این یادداشت تفاهم عنوان کرد.

در این مراسم «ری» رئیس آکادمی توسعه فاوا آسیا و اقیانوسیه نیز با اشاره به برنامه‌های سازمان ملل متحد در توسعه اقتصادی کشورها بر مبنای فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکید کرد: APC دو محور آموزشی را مدنظر قرار داده که یکی از این محورها به آموزش مدیران بخش دولتی می‌پردازد و در این بخش تجارب کشورهای عضو را تجمیع و انتقال می‌دهد.

وی ادامه داد: در محور دوم که مربوط به آینده مدارس است توسعه آموزش و مهارت فاوا برای دانش آموزان و مدارس در کشورها مدنظر است که براساس خط نظر رئیس سازمان ملل متحد، سرمایه انسانی بخش خصوصی و کودکان و نوجوانان نیز در این حوزه باید توانمند شوند.

آکادمی APC ICT در راستای ایجاد هم‌گرایی کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه در حوزه کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات ۶۲ عضو دارد و از ۲ سال گذشته همکاری خود را برای توسعه تامین محتوای آموزشی در بخش کاربری فناوری اطلاعات برای ایران نیز آغاز کرده است.

در این زمینه کارگاه ۳ روزه آموزشی در جهت توسعه سرمایه انسانی، کاربری فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک از روز گذشته با همکاری این آکادمی آموزشی در مرکز تحقیقات ایران آغاز به کار کرد.

از این رو سازمان فناوری اطلاعات ایران در جهت تامین محتوای آموزشی پیشرفته کاربری فناوری اطلاعات و توسعه دولت الکترونیک در کشور با این مرکز آموزشی تفاهمنامه همکاری به امضا رساند.
کد مطلب: 37330
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام