۰
plusresetminus
شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۹

هشدار نسبت به سوء‌استفاده تعمیرکاران از محتویات داخل گوشی

ایتنا- برای تعمیر گوشی‌های موبایل خود فقط به مراکز با داشتن مجوز از اتحادیه صنفی دستگاه‌های مخابرات مراجعه کنید.
هشدار نسبت به سوء‌استفاده تعمیرکاران از محتویات داخل گوشی


رئیس اتحادیه صنفی دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی نسبت به سوءاستفاده برخی مراکز تعمیرات موبایل از محتویات داخل گوشی هشدار داد و گفت: مردم برای تعمیر گوشی به هر مرکزی مراجعه کنند، بلکه باید از داشتن مجوز واحد مربوطه اطمینان داشته باشند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، غلامحسین کریمی خراسانی با بیان اینکه مردم باید از صلاحیت مراکزی که برای تعمیر گوشی به آنجا مراجعه می‌کنند اطمینان حاصل کنند، گفت: درخواست ایجاد مراکز خدماتی گوشی تلفن همراه از نظر صلاحیت تخصصی و موارد تجاری باید مورد ارزیابی اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی قرار گیرد.

وی اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در حوزه گوشی موبایل یا تلفن ثابت بحث خدمات پس از فروش و تعمیرات آن است و در این زمینه کارشناسان اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی قبل از ارائه مجوز فعالیت، شرایط کارگاه و افراد مشغول به کار را باید مورد تائید قرار دهند.

کریمی خراسانی با بیان اینکه اتحادیه ما ۱۰ رسته دارد که تعمیر و خدمات پس از فروش انواع گوشی از جمله بخش نرم‌افزار و سخت‌افزار آن جزو رسته‌های کار ما محسوب می شود، گفت: ‌بیش از هزار واحد مجوزدار در این بخش داریم که همه این مراکز آزمون‌های لازم را برای فعالیت در این زمینه داده‌اند و صلاحیت فنی و قانونی برای فعالیت اخذ کرده‌اند.

رئیس اتحادیه صنفی دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی در عین حال بیان کرد: مردم در صورت مشاهده کوچک‌ترین مشکلی در مورد تعمیر گوشی تلفن همراه خود مانند استفاده از جنس تقلبی یا عدم رعایت ضوابط لازم می‌توانند مراتب را از طریق شماره تلفن ۶۶۷۶۳۰۳۵ به اتحادیه اعلام کنند.

همچنین تماس‌هایی که با ۱۲۴ نیز گرفته می‌شود به اتحادیه ارجاع داده می‌شود و رسیدگی می‌کنیم.

هزینه واردات رسمی موبایل ۳ برابر قاچاق!
وی تاکید کرد: تمامی مراکز فعال در زمینه تعمیر گوشی تلفن همراه، تلفن بی‌سیم یا تلفن ثابت باید از اتحادیه مجوز فعالیت دریافت کنند و این اتحادیه طبق قوانین امور صنفی، توانایی پلمب کردن مراکز غیرمجاز و بدون مجوز خدمات گوشی را دارد.

کریمی خراسانی همچنین با بیان اینکه بزرگ‌ترین قاچاق کالا در این بخش صورت می‌گیرد، اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد از گوشی‌های تلفن همراه قاچاق می‌شود و با کمال تاسف حتی برخی وارد‌کنندگان هم کم کم تمایل به قاچاق پیدا می‌کنند، چون هزینه قاچاق بین پنج تا شش درصد است ولی هزینه‌ای که یک وارد‌کننده برای واردات قانونی باید بپردازد، حدود ۱۸ درصد است.

وی همچنین اظهار کرد: اتحادیه صوتی و تصویری که هیچ سنخیتی با دستگاه‌های مخابراتی ندارد در صنف ما دخالت می‌کند و موبایل که به عنوان دستگاه مخابراتی است را به عنوان یک دستگاه صوتی و تصویری قلمداد می‌کند.

این در حالی است که زیرساخت‌ها و تجهیزات آن مربوط به مخابرات است و اتحادیه دستگاه‌های صوتی و تصویری نباید به این موضوع ورود کند.

کریمی خراسانی با اشاره به موضوع مالیات ارزش بر افزوده گفت: ما مخالف گرفتن مالیات ارزش بر افزوده نیستیم ولی معتقدیم که مالیات بر ارزش افزوده باید از مصرف‌کننده نهایی گرفته شود، نه از وارد‌کننده.

او با بیان اینکه خدمات پس از فروش در رابطه با کالاهایی است که با برگه سبز و شناسنامه وارد بازار می‌شوند، گفت: برای جنسی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود نمی‌توان خدمات پس از فروش داد و با توجه به این‌که قاچاق موبایل بیش از ۹۰ درصد است، نمی‌توان به آنها خدمات پس از فروش داد.

وی همچنین با اشاره به این که تمام برندهای مشهور از اتحادیه مجوز خدمات پس از فروش دارند، اظهار کرد: اتحادیه مجوز خدمات پس از فروش را فقط در اختیار شرکت‌های ارائه دهنده دستگاه مخابراتی و ارتباطی قرار می‌دهد.
کد مطلب: 37030
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام