۳
۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۲۴

افزایش ظرفیت اینترنت تا چهارم آذر/ 1500 کیلومتر فیبرنوری زیر بار رفت

ایتنا- ارتباطات زیرساخت موظف است پهنای باند را تا 40گیگابایت و اینترنت داخلی را تا 30 گیگابایت افزایش دهد.
افزایش ظرفیت اینترنت تا چهارم آذر/ 1500 کیلومتر فیبرنوری زیر بار رفت


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه ۱۰۰ روزه خود از شرکت ارتباطات زیرساخت خواست پهنای باند اینترنت بین الملل را تا ۴۰ گیگابایت و اینترنت داخلی را تا ۳۰ گیگابایت بر ثانیه افزایش دهد و ۱۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری در کشور راه اندازی کند.


به گزارش ایتنا از مهر، در پی تدوین برنامه های ۱۰۰ روزه رئیس دولت برای بهبود امور در حوزه های اساسی کشور، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز برنامه ۱۰۰ روزه ای برای شرکتها و سازمانهای تابعه و زیرمجموعه این وزارتخانه تدوین کرد که با احتساب آغاز بازه زمانی ۱۰۰ روزه از ۲۴ مرداد این پروژه ها باید تا ۴ آذرماه امسال اجرایی شود.

محمدرضا فرنقی زاد رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح، برنامه های مدنظر برای شرکت ارتباطات زیرساخت طی ۱۰۰ روز پرداخت و اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور و براساس دستور وزیر ارتباطات، شرکت زیرساخت موظف به افزایش پهنای باند اینترنت بین الملل تا سقف ۴۰ گیگابایت و پهنای باند اینترنت داخلی تا سقف ۳۰ گیگابایت بر ثانیه شده است.

وی ادامه داد: از این رو و براساس اعلام پیشرفت این دستور از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، هم اکنون تجهیزات اجرای این پروژه نصب و امور اولیه انجام آن صورت گرفته و پالایش پهنای باند مورد نظر نیز عملیاتی شده و تمامی مقدمات برای انجام این دستور وزیر تا روز چهارم آذرماه فراهم است.

فرنقی زاد با اشاره به راه اندازی مرکز عملیات امنیت – SOC – در شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یکی دیگر از برنامه های ۱۰۰ روزه این بخش گفت: در این زمینه نیز مقدمات کار فراهم شده، تجهیزات سایت مرکزی نصب و به تدریج در استانها نیز این تجهیزات در حال نصب است که بزودی طی مراسمی از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت این مرکز به صورت رسمی به بهره برداری رسیده و کار خود را آغاز خواهد کرد.

این مقام مسئول در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای طرح سیگنال رسانی صداو سیما در فاز مراکز استانی به عنوان یکی دیگر از برنامه های مدنظر وزیر ارتباطات نام برد و گفت: این پروژه با همکاری سازمان صدا وسیما و با هدف استفاده بهينه و ارتقاء كيفيت در انتقال صدا و تصوير، مراحل نهایی خود را می گذراند و براساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت در مهلت زمانی مدنظر اجرا خواهد شد.

وی در همین حال از اجرای ۱۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری توسط شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یکی دیگر از وظایف این شرکت برای تحقق برنامه ۱۰۰ روزه توسعه زیرساختهای ارتباطی خبر داد و گفت: این تکلیف هم اکنون به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی شده و ۱۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری زیربار رفته است.

به گزارش مهر، براساس آخرین اخبار منتشر شده ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل حدود ۷۲ گیگابایت بر ثانیه است که با اجرای این برنامه به بیش از ۱۰۰ گیگابایت بر ثانیه خواهد رسید و حدود ۶۰ درصد به پهنای باند اینترنت کشور اضافه می‌شود.
کد مطلب: 28258
نام شما
آدرس ايميل شما


مهدی
feedback
چه فایده وقتی مردم بدبخت باید از 128و حتی خیلی خیلی کمتر استفاده کنن ‎!‎
آرش
feedback
United Kingdom
سوال اول :
گیگابایت در ثانیه یا گیگابیت در ثانیه ؟
چون پهنای باند رو معمولاً با Gbps اندازه می گیرند

نتیجه گیری اول :
100 گیگابیت بشه ، بگیم 50 میلیون نفر استفاده می کنن به طور متوسط ، نفری 2 کیلوبیت می رسه بهمون ! حالا اصلا بگیم کیلوبایت !

خیلی کمه ! هنوز هم خیلی کمه ، این برنامه هم تموم بشه خیلی کمه !

وقتی که تو کشورهای جهان الان هر لاین حداقل نزدیک 1Mbps روی کابل Coaxial یا ماهواره هستش سرعت بالا خیلی خیلی خیلی کمه !

بعد سوال دوم : با این سرعت خیلی خیلی خیلی کم ، ما چطوری می تونیم پیشرفت در بخش فناوری اطلاعات داشته باشیم و فرهنگ فناوری اطلاعات رو جا بندازیم ؟
Mori
feedback
اقا اینا پهنای باند رو زیاد میکنن که همین اینترنت بی کیفیت رو به چند نفر دیگه هم بدن!
در صورتی که اینطور نیست برادر من عزیز من
شما اول محدودیت 128 رو بردار بعد کیفیت اتصال هر نفر رو ببر بالا!
چرا الکی میخواید تعداد پورتایی که میفروشین بره بالا؟
تا فردا پهنای باند رو زیاد کن مگه کیفیت بیشتر میشه؟

به فکر افزایش سرعت و برداشتن محدودیت ها باشین.......
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام