۹
۰
plusresetminus
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۰

پاسخ تند مدیرعامل مخابرات به وزیر ارتباطات: نمی‌توانید مخابرات را پس بگیرید

ایتنا- مروری بر اخبار فناوری اطلاعات ایران ددر چند روز گذشته- مهرماه 1392
پاسخ تند مدیرعامل مخابرات به وزیر ارتباطات: نمی‌توانید مخابرات را پس بگیرید



مدیر عامل مخابرات: هیچکس نمی تواند مخابرات را به دولت برگرداند
در حوزه تلفن همراه و بحث آبونمان در حال حاضر تغییری صورت نگرفته و براساس گفته وزیر ارتباطات تعرفه‌های جدیدی که برای این بخش‌ها در نظر گرفته شده بود اجرایی نمی‌شود.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: ما در زمینه تعرفه چهار بحث داریم که از این پس در حوزه تلفن ثابت پانزدهم مهرماه قبوض جدید مشترکین با تعرفه ۵۸.۷۱ ریال به دست آن‌ها خواهد رسید.وی همچنین یادآور شد: اما در حوزه تلفن همراه و بحث آبونمان در حال حاضر تغییری صورت نگرفته و براساس گفته وزیر ارتباطات تعرفه های جدیدی که برای این بخش‌ها در نظر گرفته شده بود اجرایی نمی‌شود. پوررنجبر اظهار کرد: البته ما در حوزه تعرفه‌های سیار و بحث آبونمان نامه‌هایی به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نوشته‌ایم و منتظریم که تعرفه‌های جدید در این حوزه‌ها ابلاغ شود تا ما آن‌ها را اجرایی کنیم.وی در عین حال گفت: یکی دیگر از هزینه‌ها هم مربوط به هزینه‌های طرح هم کد سازی می‌شود که در اصل ما مسوول هزینه‌های این طرح نیستیم و اگر قرار به اجرای این طرح باشد لازم است هزینه‌های آن از طریق دولت تامین شود تا شرکت مخابرات و مردم از این بابت هزینه‌ای پرداخت نکنند.

احدی حق ندارد با خصوصی‌سازی مخالف باشد
در ادامه این نشست مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در ارتباط با اظهارنظرهای مختلفی که به تازگی از سوی وزیر ارتباطات درباره شرکت مخابرات مطرح شده به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد دولت‌های مختلف از بحث واگذاری مخابرات ناراضی بوده‌اند، عنوان کرد:‌ نمی‌گویم که دولت‌ها با خصوصی‌سازی مخالف بوده‌اند چراکه به هر صورت اصل ۴۴ مورد تاکید مقام معظم رهبری است و احدی حق ندارد و نمی تواند با خصوصی‌سازی مخالف باشد و در این میان فرق نمی‌کند که چه دولت یا فردی بخواهد چنین اظهارنظری کند.

وی ادامه داد: اما در ارتباط با واگذاری شرکت مخابرات زمانی معامله‌ای میان سازمان خصوصی‌سازی و سهامداران شرکت مخابرات منعقد شد که حالا در این زمینه سهامداران باید تصمیم بگیرند و نظر بدهند اما طبق آنچه که من می‌دانم زمانی قراردادی بسته شده و کالایی به قیمتی فروخته شده است. تاکنون نیز ما بالغ بر ۵۰۶۰ میلیارد تومان از معامله‌ای که بالغ بر ۸۰۰۰ میلیارد تومان را بوده پرداخت کرده‌ایم و در زمینه شرایط فسخ این قرارداد و این که چه کسی می‌تواند مخابرات را پس بگیرد هم قانون تصمیم گرفته است و مرجع قانونی این بحث مشخص شده است.

پوررنجبر در ادامه اظهار کرد: در بحث خصوصی‌سازی باید به این نکته توجه داشت که خصوصی سازی تغییری بزرگ محسوب می‌شود و معمولا در برابر تغییر این مقاومت وجود دارد.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد:‌ اکنون ممکن است در حوزه مشتری مداری و کیفیت ارائه خدمات انتقاداتی به شرکت مخابرات ایران وارد باشد اما به هر صورت قصه، قصه بزرگی است و به دلیل بزرگ بودن این قصه اظهارنظرهایی که در این زمینه صورت می‌گیرد هم کمی بزرگ است و باید برای مدتی آنها را تحمل کرد.

***
مخابرات برگشتنی نیست
اما مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در ادامه در اظهارنظر صریحی عنوان کرد: به هر صورت شرکت مخابرات ایران برگشتنی نیست و هیچ کس حتی دولت نمی‌تواند آن را برگرداند چرا که این کار برخلاف قانون است و هیچ قانونی نیست که قوه مجریه بخواهد و بتواند آن را نقد کند و برخلاف آن عمل کند.

کابل مسی برای زیرساخت باشد
مظفر پوررنجبر در پاسخ به سوالی درباره اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر این که کابل مسی جزو زیرساختها محسوب می‌شود و باید از مخابرات به وزارت ارتباطات بازگردانده شود، خاطرنشان کرد: اگر سهامدار در این زمینه از من نظر بخواهد، می‌گویم همین فردا این کار انجام شود البته من در موضعی نیستم که برای این موضوع تصمیم‌گیری کنم چراکه تصمیم‌گیری دراین زمینه برعهده سهامدار است اما اگر از من نظری خواسته شود می‌گویم هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شود.
به گفته او اگر وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات زیرساخت هزینه‌های مربوط به کابل مسی را پرداخت کرده‌اند و ما این کابل‌ها را به آن‌ها بازپس می‌دهیم چراکه تا همین حالا هم این بخش برای ما چیزی به غیر از دردسر نداشته است.
وی همچنین عنوان کرد:‌ حتی شبکه فیبر نوری و برخی از تجهیزات هم از نظر من قابل واگذاری است. از سوی دیگر نمی‌توان کابل مسی را با یک نظریه کاملا غیرکارشناسی برداشت و آن را منتقل به بخش دیگری کرد چرا که این موضوع تبعات مالی، حقوقی و ... دارد و در نهایت این موضوع را نمی‌توان برطرف کرد مگر از طریق روش کدخدامنشی و تعامل.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد: من به شخصه در جریان صدور پروانه اپراتورهایی از قبیل ایرانسل و غیره هم بودم و اینجا به شما می‌گویم بعید ندانید در واگذاری پروانه این اپراتورها هم مشکلاتی بوده باشد.
پوررنجبر در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر لزوم خروج مخابرات از انحصار اظهار کرد:‌ نمی دانم چرا وزیر ارتباطات چنین صحبتی را در حوزه تلفن ثابت مطرح کرده‌اند اما به هر حال اکنون شش شرکت هستند که در حوزه واگذاری خدمات تلفن ثابت پروانه دارند اما یک گام به سمت جلو برنداشته‌اند. چرا که اقدام در این زمینه نیاز به سرمایه‌گذاری بسیار بالایی دارد و منطقی نیست که فردی بخواهد میلیاردها دلار هزینه کند تا چند میلیارد قران برداشت کند.

وی در عین حال یادآور شد: حرف‌هایی که مطرح می‌شود، نشدنی، قصه و شعبده بازی است و گرفتاری اصلی ما چیز دیگری است. مدیر عامل شرکت مخابرات ایران که در این نشست اظهارنظرهای نسبتا صریحی داشت، در چند مورد به ذکر مثال‌هایی از داستان‌ها و امثال پرداخت و در بخشی از صحبت‌های خود اظهار کرد: کدام آشپز وجود دارد که برای کار خود قابلمه بسازد و یا این که کدام آژانس مسافرتی هست که بخواهد اتوبوس تولید کند؟ در حوزه ارتباطات از نظر من همه ما یک هدف واحد داریم و آن هدف این است که مردم با یکدیگر ارتباط داشته باشند حال ما می توانیم شیوه های مختلفی در نظر بگیریم تا خود مردم انتخاب کنند که می خواهند از چه طریقی تماس برقرار کنند.

وی ادامه داد: ‌اکنون من استقبال می‌کنم که عده‌ای بیایند و بگویند کیفیت خدمات سرویس‌ها پایین است و من در این زمینه به طور کامل توضیح دهم که چرا گاه مشکلاتی ایجاد می‌شود و مردم و مشترکان ناراضی هستند.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در عین حال عنوان کرد: چرا جلوی ارائه خدمات نسل‌های سوم و چهارم گرفته شده است؟ من حاضرم در هر دادگاهی محاکمه شوم تا دلیل کیفیت پایین و بدی که به مردم ارائه می‌شود چیست؟‌ اکنون داستان ما داستان فردی است که گاری را دزدیده بود و داخل آن پوشال ریخته و قاضی همواره به پوشال‌های او ایراد می‌گرفت؛ در حال حاضر وضعیت ما هم به این شکل است و کسی درباره کیفیت خدمات ما سوالی نمی‌پرسد.

اگر مخابرات ورشکست شود چه کسی ضرر می کند؟
پوررنجبر همچنین عنوان کرد: اصلا تصور کنید ما تعرفه‌های خود را همان ۴۴ ریال در نظر می گیریم، آبونمان نمی‌گیریم، جلوی ال.سی های ما گرفته می‌شود و در زمینه اینترنت هم اجازه واگذاری سرعت بیشتر از ۱۲۸ کیلوبایت را نداریم؛ اصلا تصور کنید که شرکت مخابرات ایران ورشکست شود اما پس از این اتفاق در نهایت چه کسی ضرر خواهد کرد؟ اکنون ما کشوری در حال توسعه هستیم و همه می‌دانیم که حوزه اقتصادی و توسعه آن زیر چتر سیاست قرار دارد.

تعامل مخابرات و وزارتخانه ضروری است
پوررنجبر در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد رابطه وزارت ارتباطات و مخابرات تیره و تار شده گفت: ما در تمام مصاحبه ها، سمینارها و گفته‌های مدیران حتی یک مورد هم نداشته‌ایم که تحلیل آن این گونه باشد که این رابطه در حال تیره و تار شدن است. حتی پس از خصوصی سازی هم ما چنین حسی نداشتیم و این تحلیل را به طور کلی قبول نداریم. وی ادامه داد: حتی اگر درباره مذاکرات و مکاتبات مدیران وزارتخانه‌ای هم چنین تعبیری داشته باشیم، ما احساس نمی‌کنیم که این‌ها مبنی بر تیره و تار شدن رابطه باشد بلکه آنچه مطرح می‌شود مربوط به اظهارنظرهای این بخش است و حتی در بدترین حالت مخابرات و وزارت ارتباطات مانند دو سرباز از دو جناح مختلف هستند که در یک جبهه حضور دارند و در یک قایق قرار گرفتند. حتی اگر این دو سرباز زمانی قصد کشتن یکدیگر را داشتند اکنون در دریا و در قایقی هستند که ناچارند یکدیگر را نجات دهند چراکه در غیر این صورت موج تقاضاهای مردم هر دو طرف را غرق خواهد کرد.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: ما هیچ بحثی مبنی بر تیره و تار شدن روابط با وزارتخانه نداریم اما گاهی دوستان مدیر صحبت هایی می کنند که ما هم مانند شما از آن‌ها تعجب می‌کنیم. اکنون این برای ما جای سوال دارد که چرا به ما فرصت نداده‌اند طرح‌های خود را معرفی کنیم.

او خاطرنشان کرد: ما با توجه به جایگاه بسیار مهم مخابرات و این که نفر اول بازیگران عرصه ارتباطات به شمار می‌رویم بر این باوریم که با عقلانیت، سیاستی اتخاذ می‌شود که دولت با چنین مرجعی وارد صحبت شود نه این که برای آن‌ها پیغام بفرستد اما از مدت‌ها قبل متقاضی نشست با وزارتخانه بوده و هستیم و این تعامل را اجتناب‌ناپذیر می‌دانیم اما تاکنون صحبت‌های دوستان را از پشت تریبون شنیده‌ایم در حالی که اگر زمانی گذاشته شود و گفت‌وگویی دوطرفه صورت بگیرد، بی شک این مشکلات برطرف خواهد شد.

فروش اینترنت پرسرعت ۱۰ مگابیتی برای نخستین بار در کشور
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران از فروش اینترنت پرسرعت (ADSL ) تجاری با سرعت ۱۰ مگابیت در ثانیه برای نخستین بار در کشور خبر داد.محمدحسین نیک اختر در گفتگو با خبرنگار مهر فروش تجاری، خانگی، عمده و بازاریابی اینترنت پرسرعت بر بستر ADSL را از جمله استراتژی های بخش معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت دانست و از فروش ADSL در بخش تجاری برای شرکتهای کوچک، بزرگ و سازمانها خبر داد.
وی گفت: عرضه اینترنت پرسرعت با سرعت حداکثر ۲ مگابیت بر ثانیه برای مشترکان خانگی صورت می گیرد اما برای نخستین بار در کشور اینترنت باسرعت ۵ و ۱۰ مگابیتی برای مشترکان تجاری عرضه می شود.
نیک اختر گفت : در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت ۱۰ مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران عرضه این سرویس را همراه با مودم رایگان عنوان کرد و ادامه داد: در کمپین تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران، نرخ فروش ADSL تجاری ۱۰ مگابیتی ماهیانه ۳۹۰هزار تومان با ۳۹۶ گیگابایت حجم مصرف در نظر گرفته شده است؛ همچنین مشتریان متقاضی استفاده حجمی می توانند برای این سرویس با حجم ۲ گیگابایت مبلغ ۳۲ هزار تومان ، ۴ گیگابایت مبلغ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۸ گیگابایت مبلغ ۴۳ هزار تومان پرداخت کنند.وی افزود: تفاوت سرویس ADSL تجاری مخابرات امکان پرداخت مبلغ استفاده مشترکان بر روی قبوض تلفن ثابت است.وی تاکید کرد: پوشش سراسری سرویس های تجاری ADSL در کل کشور از جمله برنامه های این شرکت است.

تولید تجهیزات تلویزیون اینترنتی در کشور/ ADSL شرط درخواست تلویزیون اینترنتی
مجری پروژه تلویزیون اینترنتی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه تجهیزات مربوط به "ست آپ باکس" پروژه IPTV در داخل کشور تولید خواهد شد، گفت: تمامی کسانی که علاقه مند به استفاده از IPTV هستند می توانند به شرط داشتن ADSL درخواست خود را برای استفاده از این سرویس به شرکت مخابرات ایران اعلام کنند.
نادر صابری وند در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه پروژه IPTV با همکاری شرکت مخابرات و سازمان صدا و سیما آغاز به کار کرده و در آن مخابرات عهده دار بحث شبکه و سازمان صدا و سیما مسئول تولید محتوا است اظهار داشت: هم اکنون شرکت مخابرات ایران آماده واگذاری سرویس تلویزیون اینترنتی است اما به دلیل مشکلات در تهیه ست آپ باکس از سوی سازمان صدا و سیما این پروژه با کندی مواجه شده است.
وی از حمایت بخش خصوصی برای ساخت ست آپ باکس این سرویس خبر داد و گفت : در یک سال اخیر با بخش خصوصی وارد مذاکره شده و با حمایت از این بخش خصوصی موفق به ساخت این دستگاه در داخل کشور شده ایم.
صابری وند با اشاره به اینکه دستگاه Setup box ایرانی در حال حاضر در نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۱۳ رونمایی شده است، افزود: این دستگاه در قالب یک پکیچ در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد تا پرداخت هزینه برای مشترکان آسان تر و مقرون به صرفه باشد.
وی گفت: البته مشکل IPTV تنها نداشتن Setup box نبوده و مخابرات در زمینه تجهیزات Head end هم به سازمان صدا و سیما وابسته بود و این سازمان مسئول تهیه محتوا و بحث رگولاتوری بود؛ در خصوص Setup box نیز امکان استفاده از هر سیستمی وجود نداشت که این موضوع به پیچیدگی بحث اضافه می کرد.
مجری پروژه IPTV شرکت مخابرات ایران گفت: پروژه تلویزیون اینترنتی در مرحله پایلوت قرار دارد و در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ مشترک در شهر تهران از این سرویس استفاده می کنند.مشاور مدیرعامل مخابرات ایران با بیان اینکه تمام کسانی که علاقه مند به استفاده از IPTV هستند می توانند به شرط داشتن ADSL بقیه مراحل را تنها با دادن درخواست، به عهده شرکت مخابرات قرار دهند تصریح کرد: استفاده از IPTV به هیچ عنوان از سرعت اینترنت و بسته حجمی اینترنت مشترکان کم نخواهد کرد و تداخلی با این سرویس ندارد؛ به این معنی که این سرویس بر بستر اینترانت داخلی عرضه می شود و تنها با اینترنت در یک مسیر بوده و با همان یک زوج سیم کار می کند و به لحاظ فنی به طور کامل از اینترنت مجزاست.

رونمایی از خدمات کیف پول الکترونیکی در نمایشگاه ایران تله کام
پرداخت همراه بر بستر کدهای دستوری USSD به عنوان یکی از خدمات کیف پول الکترونیکی "جیرینگ" در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی ایران تله کام ۲۰۱۳ رونمایی شد.به گزارش خبرنگار مهر، شرکت جیرینگ این خدمات را طی توافقنامه ای با شرکت پرداخت الکترونیک مبنا رونمایی کرد.سرویس جیرینگ کارت با عنوان مبنا کارت آریا (MCA ) یکی از سرویسهای حوزه خدمات پرداخت همراه بر بستر ussd همراه اول است که توسط جیرینگ و با مشارکت شرکتهای پرداخت الکترونیکی (psp) راه اندازی شده و به دارندگان کارتهای عضو شبکه شتاب خدمات پرداخت همراه مورد تایید بانک مرکزی را ارائه می دهد.خدمات پرداختی شتابی مبنا کارت آریا با گرفتن کد دستوری #۷۷۰ * قابل استفاده است و مشترکان می توانند خدماتی از قبیل پرداخت قبوض، موجودی، شارژ و خرید را از این طریق انجام دهند.

راه اندازی فروشگاه تلفن ثابت و موبایل/ ارائه خدمات متمرکز
شرکتهای ارتباطات ثابت و ارتباطات سیار ایران در راستای ایجاد فروشگاه تلفن ثابت و موبایل و ارائه خدمات متمرکز به مشترکان تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، این تفاهم نامه همکاری میان دو شرکت همراه اول و آشنای اول برای ارائه خدمات به صورت متمرکز در نمایشگاه بین المللی ایران تله کام ۲۰۱۳ به امضا رسید.در این تفاهمنامه که با حضور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و مدیران شرکتهای ارتباطات ثابت ایران و ارتباطات سیار ایران به امضا رسید، مقرر شد این شرکت ها خدمات خود را در راستای تحولات صورت گرفته، در فروشگاهها و مراکز خاصی ارائه کنند.در واقع از این پس خدمات همراه و ثابت در یک مرکز به مشترکان تلفن ثابت و موبایل دو اپراتور همراه اول و آشنای اول ارائه خواهد شد.

تشکیل جلسه کمیته امکان‌سنجی فروش خدمات پستی
دومین جلسه کمیته امکان سنجی فروش خدمات پستی با هدف بررسی و تایید پیش نویس قراردادهای واحدهای اجرایی برگزار شد.در ادامه پیش نویس چهار قرارداد شامل قراردادهای شرکت تعاونی پیشخوان ترابر ایرانیان؛ شرکت لیزینگ ایرانیان؛ جمع آوری وحمل ونقل کیسه‌های حاوی وجوه نقد پست بانک و ارزش افزوده پستی از طریق پیام کوتاه مورد بررسی قرارگرفت.
در همین راستا مفاد قرارداد شرکت تعاونی پیشخوان ترابر ایرانیان به تایید و فرم امکان سنجی آن به امضای اعضا رسید و مقرر شد قرارداد مذکور توسط منطقه ۱۵ پستی اجرا و از طریق اداره کل مهندسی عملیات پستی به سراسر کشور ابلاغ گردد.درخصوص قراردادهای شرکت لیزینگ ایرانیان و جمع آوری و حمل و نقل کیسه های حاوی وجوه نقد پست بانک مفاد آن توسط اعضا موردتایید قرار گرفت.
همچنین فرم امکان سنجی قراردادها امضا و مقرر شد اجرایی شدن آنها نیز توسط اداره کل مهندسی عملیات پستی به سراسر کشور ابلاغ شود.براساس این گزارش اصلاحات حقوقی، مالی و فنی قرارداد ارزش افزوده پستی از طریق پیام کوتاه نیز اعمال و مقرر شد نظریه نهایی در جلسه آتی اعلام شود.در این جلسه دو فقره قراردادهای اداره کل پست استان قم نیز مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحات حقوقی، مالی و فنی آن اعمال شد. همچنین مقررشد آن اداره کل تغییرات موردنظر را در قرارداد لحاظ کند.

اجرای طرح همکدی و توقف آن مصوبه کمیسیون سازمان تنظیم مقررات بود
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: هزینه دایری هر خط تلفن ثابت حداقل ۱۰ برابر میزان پولی است که از مردم گرفته می‌شود.سیدهاشمی اختصاص هزینه هم‌کدی در قبوض مشترکان را به خاطر کاهش درآمد و جبران هزینه‌ها، حاصل تصمیم‌گیری سازمان تنظیم مقررات ارتباطات عنوان کرد و افزود: ما پیوسته مطیع قانون هستیم لذا دولت مصوباتی که در راستای اجرای قانون یا سند به ما تکلیف می‌کند را اجرا می‌کنیم اما اگر اجرای هر مصوبه‌ای باعث متضرر شدن شرکت مخابرات شود، اعتراض خواهیم کرد.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، با اعلام اینکه اجرای طرح همکدی در استانها، مصوبه‌ی سازمان تنظیم مقررات بود گفت: این طرح به درخواست خود سازمان اجرا و به درخواست آنها نیز متوقف شد.وی میزان پراختیهای شرکت مخابرات ایران را به دولت مطابق ۸۰ درصد کل بودجه عمرانی سال ۹۱ دولت مطرح کرد و افزود: امروز مفتخریم بگوییم شرکت مخابرات ایران با اهمیت به اجرای تعهدات خود در خصوص معامله خرید نسبت به پرداخت به موقع اقساط به دولت همواره دقیق عمل کرده است از این رو انتظار داریم، دولت مطابق قانون، بخشی از این درآمد را برای توسعه ارتباطات کشور هزینه کند.او دایری یک میلیون شماره تلفن ثابت را در سال از تعهدات پروانه مخابرات عنوان کرد و افزود: با تلاش بیشتر و اهتمام به این تعهدات امیدواریم بتوانیم تا پایان سال این تعداد تلفن ثابت را در کشور دایر کنیم.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، هزینه دایری هر خط تلفن ثابت را حداقل ۱۰ برابر پولی که بابت خرید آن خط از مردم گرفته می شود دانست و خاطر نشان کرد: هر چند شرکت مخابرات در این بخش ضرر می دهد، اما معتقدیم باید به تکلیفی که برای ما مشخص کردند عمل کنیم.
وی توسعه و کیفیت شبکه همراه اول و پوشش جاده ای آن را از دیگر تعهدات شرکت نسبت به دولت عنوان کرد و افزود: افزایش دو برابری میزان مشترکان همراه اول از زمان واگذاری به بخش خصوصی تاکنون بیانگر سرمایه گذاری، تلاش، اهتمام به مشتری مداری و انجام تعهدات دولت است.
سیدهاشمی همچنین رعایت استانداردها و الزامات امنیتی را از دیگر تعهدات شرکت مخابرات ایران بر اساس پروانه برشمرد و گفت: با اجرای مصوبه ۵۱۶ به صورت پایلوت این مصوبه در استان زنجان اجرا شد و در صورت موفق بودن آن در تمامی استانها نیز اجرا خواهد شد.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران دایری یک و نیم میلیون پورت اینترنت پرسرعت ADSL را نتیجه اهمیت به سرمایه‌گذاری و خدمات رسانی به مردم دانست و گفت: بعد از خصوصی سازی با تاسیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات با یک تیم کارشناسی جداگانه در شرکت مخابرات ایران توانستیم دراین حوزه هم سربلند بیرون بیاییم.
وی تشکیل شرکت ارتباطات ثابت را حاصل بررسیهای تخصصی و دقیق مشاوران داخلی و خارجی عنوان کرد و افزود: در کنار شرکت ارتباطات سیار، شرکت ارتباطات ثابت با برند آشنای اول متشکل از هیات مدیره و مدیرعامل جداگانه تاسیس شد تا سرعت خدمات‌رسانی به مردم در این بخش بالاتر رود.سیدهاشمی از تمامی مدیران این شرکت در استانها خواست تا با برگزاری جلسات متعدد با استانداران، نمایندگان مجلس و ائمه جماعات خود، پیوسته آنان را در جریان عملکرد مخابرات و خدمت رسانی به مردم قرار دهند.
کد مطلب: 27717
نام شما
آدرس ايميل شما


امیر رجایی زاده
feedback
United States
خدایا کی میخواد این ICT ما درست شه؟
ینی تو این کشور بزرگ یکی نیست که بتونه درست کنه؟
امید
feedback
احترامت واجبه ایتنا...
اما حرف از اینترنت و اینترانت نزن که هیچ خوشم نمیاد...
کی واسه ما ۱مگابیت رو کرد که ما واسش ۱گیگابیت رو کنیم؟
این شرکتای اینترنتی همیشه واسه من کلک بودن و نامردی!
به هرکی گفتم اینترنت پرسرعت 128k رو با ۱۰نفر تقسیم کردو کوبید تو این جیگرم!
.
.
.
سه دفه که اینترنت قطع بشه و سه دفه که زنگ بزنی پشتیبانی...یادمون میره واسه چی اینترنت گرفتیم و میخواستیم چیکار کنیم! همینطور که وزیر یادش رفته...
دیگه تو این دوره زمونه كسی حوصله داستان گوش كردنو نداره... .
Immortal
feedback
United States
خدایی چطور روشون میشه چنین قیمت هایی و واسه اینترنت مسخره ی ایران بزارن؟! آخره کی میتونه تو این دوره ماهی 390 هزار تومان بده واسه اینترنت 10 مگ؟! تازه اونم از این ضریب های مسخره 1 با 8 من درآوردی داره!!!
یا مثلا اینترنت 2 مگ یا 8 مگ حجمی میدین واقعا به چه درد میخوره!؟ بنظره من تا زمانی که این ضریب های مسخره رو بر ندارن! و کابل های نوری و به منازل نیارن این نت ما درست بشو نخواهد بود!! از افغانستان هم عقب افتادیم!!
ک.م
feedback
سلام

در ابتدای هر دوره بالاخره برای ابراز وجود حرف هائی گفته می شود شعارگونه مانند تدبیر , شایسته سالاری, اتوبوسی نیامدن , ادعای رفع خصوصی سازی و ..

خیلی جدی نگیرید این ها از عوارض انتصابات جدید است, ابرهای پر طمطراق می روند.

شما هم به فکر خدمت به مردم و توسعه خدمات با کیفیت و ارزانتر باشید نه احیانا جیب مدیران بعضا ارشد!!!
محمد
feedback
Serbia
با تشکر از ایتنا
همه ی کسانی که اخبار IT رو دنبال می کنن از نحوه ی واگذاری مخابرات در تعجب هستند.از نحوه ی واگذاری و خرید سهام توسط یک بخش نظامی گرفته تا حذف رقبا در خرید سهام.قیمت گذاری شرکت با این همه ی پیچیدگی و بزرگی جای تعجب داره حالا تعجب بیشتر زمانی حاصل میشه که یه بخش کوچک این از شرکت ( همراه اول ) با قیمتی بیشتر از قیمت خرید کلی شرکت فروخته میشه.اگه این ها را بزاریم کنار میشه به نحوه ی بازخریدی رئیس های شرکت های مخابرات اندکی قبل از خصوصی سازی اشاره کرد.به علت ورود این بخش نظامی,بخش مخابراتی ما وارد فهرست تحریم شد.الان طوری شده که ما به عنوان نمونه از پورت هایی استفاده
می کنیم که کشور افغانستان اون ها رو به عنوان دسته ی دوم از کشور چین خریده بوده و پس از نوسازی سیستم های ارتباطی خود اون ها رو شرکت محابرات
می خره.میشه اشاره ای هم به کیفیت خطوط اینترنت و همراه این شرکت اشاره کرد که میشه گفت :
(( هر روز بدتر از دیروز ))
خوبه الان لیستی از موجودی انبار های این شرکت نسبت به زمانی که دولتی بود ارائه بشه.برای مدتی کار این شرمت فروش اقلام موجود در انبار شده بود.الان کار مخابرات شده موازی کاری با شبکه ی زیرساخت.کشیدن فیبر نوری بین شهری دقیقا درکنار فیبر شرکت زیر ساخت و یا ایجاد دستگاه های ارتباط دیتا مجزا در کنار دستگاه های شرکت زیرساخت.( بهتره بگم جداسازی )
یادم میاد پارسال بود که یکی از وزرا اشاره کرده بود که برای گرفتن یک خط تلفن ثابت برای دولت باید از مخابرات خواهش عاجزانه کرد !!!!
سعی کردم کلی بنویسم.
ایتنا جان لطف ضمن ثبت نظر بنده,سعی کن یک مقاله ی جامع و شامل توی سایت بزاری.
ممون
Mori
feedback
این وزیر محترم کی میخواد محدودیت 128 رو برداره و اینترنت رو ارزون کنه؟
feedback
همین دیگه...تو این مملکت اون بالا بالا با هم مشکل دارن چه داخل چه خارج...همشون بفکر جیب خودشونند.تنها کسی هم که صدمه میبینه از این بازیها مردم هستند.
ناشناس
feedback
مطمینا مدیر عامل مخابرات از موضع گیریهای جدید وزیر محترم ارتباطات خشنود نخواهند بود چرا که ایشان به دنبال مهیا کردن شرایط رقابتی سالم برای سایر شرکتهای فعال در این حوزه هستند این در حالی هست که مخابرات در دولتهای قبلی از نردبانی که براش درست کرده بودند تا حالا توانسته در حوزه اینترنت به صورت نسبی موفقیت حاصل کند و گرنه همه مردم میدانند که خدمات مخابرات زیر استاندارد جهانی که سهل حتی زیر استاندارد کشورهای توسعه نیافته هستش
به امید روزی که انحصار مخابرات برداشته شود
انشالله به زودی
feedback
به خدا خسته شدیم یکم خجالت بکشید
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام