۰
plusresetminus
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۱

کسب و کار‌ها آماده ارتقای سیستم عامل ویندوز خود نیستند

ایتنا- بسیاری از کسب‌وکارها، هنوز از از ویندوز ایکس.پی استفاده می‌کنند و زمان زیادی لازم دارند تا بتوانند سیستم عامل را ارتقا دهند.
کسب و کار‌ها آماده ارتقای سیستم عامل ویندوز خود نیستند


نتایج یک پژوهش نشان می‌‏دهد بخش زیادی از کسب و کارهای تجاری هنوز ویندوز ایکس پی خود را به نسخه ۷ این سیستم عامل ارتقا نداده‏‌اند. 


به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از و‌‌ب‏‌سایت zdnet، مطالعه مشترکی که توسط شرکت آی دی سی و شرکت نرم‌‏افزاری فلکسِرا انجام شده است، نشان می‌‏دهد بسیاری از کسب وکار‌ها آماده تغییر سیستم‏‌های عامل ویندوز خود نیستند. 

در این مطالعه، حدود ۷۵۰ نفر از مدیران شرکت‌‏های فروشنده نرم‌‏افزار، سازندگان ابزارهای هوشمند و برخی از دیگر کسب و کارهای تجاری از سراسر جهان شرکت کرده بودند. 

در این مطالعه، ۲۸ درصد از پاسخگویان گفته بودند قصد دارند تا قبل از پایان دوره پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ایکس پی حدود نیمی از نرم‌‏افزار‌ها و برنامه‌‏های کاربردی خود را به محیط ویندوز ۷ منتقل کنند.
 
۵۲ درصد از آن‌ها نیز گفته‌‏اند بین ۷۵ تا ۱۰۰ درصد کل برنامه‏‌ها و نرم‏‌افزارهای خود را هم‏‌اکنون به محیط ویندوز ۷ منتقل کرده‌‏اند. در این میان فقط ۷. ۳ درصد گفته بودند می‌‏خواهند سیستم‌‏های عامل خود را مستقیماً به ویندوز ۸ ارتقا دهند. 

بر اساس این گزارش، بخشی از کسب و کارهای تجاری هم‌زمان با مهاجرت به محیط ویندوز ۷ می‌‏کوشند دسکتاپ‏‌ها و برنامه‌‏های کاربردی خود را به محیط مجازی منتقل کنند. 

یافته‌‏های پژوهشگران نشان می‌‏دهد ۲۰ درصد از کسب وکار‌ها قصد دارند بین یک چهارم تا کل محیط دسکتاپی خود را ظرف دو سال آینده به محیط مجازی منتقل کنند. 

حدود ۲۳ درصد نیز گفته‌‏اند قصد دارند عملیات مجازی‏‌سازی را بر روی ۱۱ تا ۲۵ درصد از دسکتاپ‏‌های خود انجام دهند. حدود ۱۸ درصد از کسب و کار‌ها نیز از قصد خود برای مجازی‏سازی ۲۶ تا ۱۰۰ درصد دسکتاپ‏‌های خود خبر داده‏‌اند. 

پژوهشگران دو شرکت آی دی سی و فلکسرا دریافته‌‏اند که کسب و کار‌ها قبل از آنکه بخواهند دست به مهاجرت به یک سیستم عامل بالا‌تر و یا محیط‌‏های مجازی بزنند، در ابتدا نرم‏‌افزار‌ها و برنامه‏‌های پرکاربرد خود را شناسایی می‌‏کنند و برخی برنامه‏‌های غیرقابل استفاده خود را حذف می‌‏کنند.
 
آن‌ها همچنین میزان سازگاری برنامه‏‌ها و نرم‌‏افزارهای خود را با محیط جدید برآورد می‌‏کنند و سپس دست به مهاجرت به محیط جدید می‌‏زنند. 
برطرف کردن مشکلات مربوط به سازگاری برنامه‏‌ها و نرم‌‏افزار‌ها و استفاده از اَپ استورهای کسب و کار نیز از جمله اقدامات کسب و کار‌ها بعد از ورود به محیط جدید است. 

بخش زیادی از کسب و کار‌ها (۶۰ درصد) در حال حاضر از فرایندهای خودکار و اتوماسیون برای انجام مراحل فوق استفاده می‌‏کنند.
کد مطلب: 27634
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام