۴
۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۱
رفع فیلتر فیس‌بوک توسط برخی شرکت‌های اینترنتی

فیس‌بوک کمی تا قسمتی آزاد شد

ایتنا- سوال کاربران: رفع فیلتر فیس‌بوک توسط چند شرکت اینترنتی؟ این اتفاق همیشگی‌است یا موقت؟
فیس‌بوک کمی تا قسمتی آزاد شد



بعضی از کاربران اینترنت از شب گذشته (۲۵ شهریورماه ۹۲) اعلام کردند که توانسته‌اند بدون استفاده از فیلتر‌شکن به سایت‌هایی هم‌چون فیسبوک، بی.بی.سی و یا یوتیوب دسترسی پیدا کنند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، کاربران برخی از شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت در داخل کشور شب گذشته از رفع فیلتر فیس‌بوک در برخی استان‌ها و مناطق تهران خبر دادند و بلافاصله برخی از سایت‌های خبری به این موضوع پرداخته و این سوال مطرح شد که آیا فیس بوک رفع فیلتر شده است؟

بر اساس اعلام کاربران، امکان دسترسی به فیس‌بوک و توییتر در برخی نقاط کشور میسر بود و البته برخی کاربران در نقاط دیگر همچنان به این شبکه‎ها دسترسی مستقیم نداشتند و این موضوع در حالی بود که هیچ کدام از نهادها و یا مقامات مسوول درباره رفع فیلتر فیس بوک و یا سایت‌های دیگر فیلتر شده پیش از این اظهار نظری نداشتند و تاکنون هیچ خبر رسمی در این باره منتشر نشده است و این گمانه‌زنی وجود دارد که این موضوع به دلیل بروز یک اختلال فنی و یا تغییر تنظیمات در دسترسی به اینترنت از مسیر بین‌الملل باشد.

در رابطه با این موضوع مسئول پشتیبانی یک شرکت اینترنتی به خبرنگار ایسنا گفت: در رابطه با رفع فیلترینگ فیس‌بوک چیزی به ما ابلاغ نشده است اما عده‌ای از کاربرانمان اعلام کردند که به سایت‌هایی نظیر فیس‌بوک دسترسی پیدا کرده‌اند، البته این موضوع در رابطه با تمامی کاربران صادق نبود.

علاوه بر این، مدیر یک شرکت اینترنتی در رابطه با این موضوع تایید کرد که شب گذسته تمام کاربرانمان به فیس‌بوک دسترسی پیدا کردند البته با توجه به بررسی‌های صورت گرفته این دسترسی در حال حاضر دوباره مسدود شده است و دراین رابطه سند رسمی به ما ابلاغ نشده است.

در همین حال عبدالصمد خرم‌آبادی در گفت‌وگو با برخی خبرگزاری‌ها در پاسخ به این پرسش که شب گذشته گزارش‌هایی مبنی بر عدم فیلتر بودن شبکه فیس بوک ارائه شده، افزوده است: "بله دیشب ما دنبال قضیه بودیم ظاهرا اشکالات فنی در برخی از ISP بوجود آمده و ما دنبال علت آن هستیم و ما داریم بررسی می‌کنیم که به هر حال از طریق کدام یک از این شرکتها این موضوع انجام شده است."

اما هیچ یک از مسوولان مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت کشور تاکنون درباره این موضوع و علت دقیق آن اظهار نظری نکرده‌اند.

بعد از شرع فعالیت دولت جدید، صفحه‌هایی منسوب به اعضای هیات دولت از جمله وزیر امور خارجه در فیس بوک به فعالیت پرداختند.
البته همان طور که گفته شد ایجاد صفحاتی با نام فعالان سیاسی از گذشته هم وجود داشته اما این بار این که این صفحه به طور مستقیم توسط شخص وزیر مدیریت می‌شود و وی روزنوشت‌هایی را در صفحه شخصی خود منتشر می‌کند، بازتاب گسترده‌ای در مطبوعات داخل و حتی خارج از کشور داشته است. 

اما پس از محمدجواد ظریف، صفحه‌ای با نام وزیر ارتباطات و اشخاص دیگر از اعضای هیات دولت مطرح و البته تکذیب شدند تا اینکه وزیر ارتباطات چندی پیش از ایجاد کمیته‌ای برای بررسی موضوع عضویت برخی اعضای هیئت دولت در شبکه اجتماعی فیس بوک خبر داد.

پیش از این مهدی اخوان بهابادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی - هم در ارتباط با عضویت و فعالیت در فیس بوک گفته بود:«به عنوان یک شبکه اجتماعی که در خارج از کشور فعالیت دارد، فرقی بین این شبکه با سایر شبکه‌های اجتماعی قائل نیستیم و پیش از این هم اعلام کرده‌ایم که عضویت در این شبکه‌ها به طور طبیعی جرم نیست اما دور زدن سامانه فیلترینگ کشور طبق قانون جرم محسوب می‌شود.»
 
 
کد مطلب: 27542
نام شما
آدرس ايميل شما


ایمان
feedback
Iran, Islamic Republic of
آقا جان رفع فیلتر نیمبند فیسبوک پیشکشتان باشد. لطفا در طول ساعات کاری سرعت اینترنت را عمدا کاهش ندهید و ترافیک بین الملل کاربران داخل ایران را نیز از زیر Deep Packet Inspection شدید فعلی خارج کنید. واقعا اینترنت در ایران مایه شرمندگی و خفت ایرانی ها در دنیا شده.
لطفا منتشر کن
feedback
کشتید مارو با این اینترنت. نتیجه این همه ازار و اذیت میلیون ها کاربر ایرانی خوشایند نخواهد بود. موقعی که عواقبش شروع به ظهیور و بروز کرد متوجه میشید که نباید اجازه میدادید چهار پنج نفر انسان تنگ نظر دیدگاه های خودشون رو به میلیون ها کاربر ایرانی تحمیل کنند.
Cisco
feedback
همینطوریش بعضی از مردم ما کلاٌ بیکارن و تو فبی بوک همینطوری الکی می چرخن ! چه برسه به اینکه رفع فیلتر بشه !
خداوکیلی رفغ فیلتر بشه فیس بوک، خیلی عواقب بدی داره ...
مخصوصاً برای نوجوانانی که هم اکنون از اینترنت در منزل خودشان استفاده میکنند و صحبت هایی از فیس بوک را در بین خانواده خودشان میشنوند و دسترسی مستقیم ندارند به این شبکه اجتماعی !
البته برخی از صفحات این شبکات اجتماعی اقدام به توهین علیه دین اسلام میکنن و فیس بوک این صفحات را از بین نمیبرد.
آرش
feedback
باور کنید ، فیلترینگ بیهوده توسط تجهیزات شبکه ، برای ما چیزی جز عقب افتادگی نیست !
گاهی باید تجربه کرد تا درسی آموخت ،
گاهی نباید میلیون ها کاربری که از فیس بوک و شبکه های اجتماعی استفاده ی درست می کنند و یا اصلاً استفاده نمی کنند را به پای فیس بوکی های نادرست سوزاند ، گاهی نباید سرعت اینترنت را به توسط همین فیلترینگ پایین برد و در شبکه اختلال ایجاد کرد .
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام