۳
۰
plusresetminus
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۱

کاهش سرعت اینترنت با حذف محدودیت حجمی

ایتنا - در کنار هم قرار گرفتن اینترنت ملی و اینترنت بین‌المللی از نظر فنی امکان‌پذیر نیست.


عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌یی کشور معتقد است رفع محدودیت حجمی برای مصرف‌کنندگان با عدم تغییر در تعرفه‌های قیمتی، ممکن است در ظاهر به نفع آنان باشد اما به صورت کلان این گونه نیست چرا که با رفع محدودیت حجمی سرعت پایین‌تر خواهد بود و در عمل بیش از سقف معینی قابل مصرف نیست.


به گزارش ایتنا مهرداد سیجانی در در گفت‌وگو با ایسنا، از وجود محدودیت‌های حجمی اینترنت به عنوان نکته مثبت در مصرف کاربران یاد کرد و ادامه داد: این محدودیت‌ها باید وجود داشته باشد چرا که اگر محدودیت‌ها حذف شود، مصرف کاربران بیش‌تر می‌شود و پهنای باند محدود جوابگوی مصرف نخواهد بود.

وی در این باره افزود: علاوه بر کاهش کیفیت اینترنت و دشواری برای کاربران، رفع محدودیت‌های حجمی با این شرایط از نظر اقتصادی و تجاری نیز به زیان شرکت‌های ارائه دهنده سرویس اینترنت خواهد بود.

این کارشناس فناوری همچنین معتقد است: در کنار هم قرار گرفتن اینترنت ملی و اینترنت بین‌المللی از نظر فنی امکان‌پذیر نیست.

به اعتقاد وی تعاملات بین‌المللی و انتقال اطلاعات در فضای جهانی با ip مربوط به شبکه ملی امکان‌پذیر نیست که این به دلیل نیاز به تعامل هزمان سرویس‌های ملی و بین‌المللی است.

وی در پایان افزود: اینترنت ملی بیشتر برای سازمان‌های دولتی و برای انجام عملیات‌هایی نظیر ثبت نام، پرداخت‌ها و غیره کاربرد دارد.
 
کد مطلب: 25282
نام شما
آدرس ايميل شما


رضا
feedback
سلام
کاربر با برداشته شدن محدویت حجمی ، یک مبلغ به عنوان شارژ ماهانه میپردازد و با مصرف حجم دلخواه در انتها مبلغ آن را میپردازد شبیه قبض تلفن یا گاز و..... . چون شرکت میزان حجم مصرفی را اندازه گیری میکند. پس کاربر ضرر نمیکند.
feedback
"محدودیت‌های حجمی با این شرایط از نظر اقتصادی و تجاری نیز به زیان شرکت‌های ارائه دهنده سرویس اینترنت خواهد بود."

خیلی ممنون همین رو تنها هم می گفتید ما برامون کافی بود این همه صغرا کبرا نمیخواست

هر چند من خودم واقعا نمیدونم این وسط واقعا زیان در کاره یا اینکه این شرکت های عزیز دیگه به این پول های بادآورده عادت کردن و دل کندن ازش براشون سخت شده!!!
سروش
feedback
شما کجای دنیا به غیر از ایران دیدین که اینترنت پرسرعت رو حجمی بفروشن متاسفانه شرکت های ارایه دهنده اینترنت در ایران چون سود بالا براشون مهم است اینترنت واقعی ارایه نمی دهند یا نامحدود با سرعت بسیار پایین ارایه می دهند یا محدود با سرعت بالا که با اتمام ترافیک مشتری دوباره ترافیک خریداری کند ولی در صورتی که اگر این شرکت ها نامحدود واقعی ارایه کنند پس از چندین ماه مشتری ها استفاده کردن از این نوع اینترنت براشون عادی می شود و فشار مضاعف روی سیستم های شرکت نمی آید
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام