۲
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۶
قائم مقام وزیر ارتباطات:

باید در فضای مجازی انتفاضه به راه بیفتد

ایتنا - رییس مرکز تحقیقات مخابرات ایران: در داخل کشور باید حرکاتی انجام شود تا به جایی نرسیم که ایران اشغالی مانند فلسطین اشغالی را شاهد باشیم.



قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به جنگ نرم در فضای مجازی گفت: بدون مجاهدت نمی‌توان در این فضا فعالیت کرد و باید انتفاضه‌ای در حوزه فضای مجازی راه بیفتد.


به گزارش ایتنا از مهر، مهدی اخوان بهابادی در نخستین گردهمایی مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی با تاکید بر اتکا به توان داخلی و تولید محتوای دیجیتالی به عنوان تنها گزینه فعلی برای مقابله با جنگ نرم دشمنان خاطرنشان کرد: درطول تاریخ همیشه حاکمان به دنبال کشورگشایی با هدف منافع اقتصادی و تسلط فرهنگی مذهبی بوده‌اند که در دهه‌های اخیر به دلیل پیشرفت تکنولوژی اطلاعات این اهداف و کشورگشایی‌ها در فضای مجازی اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه هم اکنون جنگ نرم جایگزین حمله نظامی شده است، ادامه داد: اما اهداف قدرت‌ها همچنان در راستای منافع اقتصادی و تسلط فرهنگی مذهبی است که از این منظر در داخل کشور باید حرکاتی انجام شود تا به جایی نرسیم که ایران اشغالی مانند فلسطین اشغالی را شاهد باشیم.

وی گفت: در این زمینه نیازمند انتفاضه‌ای هستیم که بدون مجاهدت و مبارزه در این میدان جنگ نمی‌تواند میسر شود.

قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در کشور ما در سال گذشته اپراتورهای مخابراتی حدود ۲۰ میلیارد دلار درآمد داشته‌اند، گفت: این درآمد تنها برای یکی از سرویس‌های حوزه فناوری اطلاعات است همچنین در سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان سخت‌افزار در این حوزه وارد کشور شده است که این اعداد و ارقام نشان می‌دهد می‌توان سرمایه‌گذاری درازمدتی در این حوزه با ارائه خدمات بومی و داخلی داشت.

رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران با انتقاد از اقدامات دولت در راستای ایجاد دیتاسنترهای داخلی و کمک نگرفتن از بخش خصوصی در این زمینه گفت: برای حرکت جهادی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات باید از توان بخش خصوصی و متخصصان داخلی نیز استفاده کرد. در این راستا یکی از اقداماتی که باید صورت گیرد ایجاد قانون کپی‌رایت در تمامی فعالیت‌های این حوزه است تا از این طرح نرم‌افزارهای کپی شده مورد استفاده کشور قرار نگیرد.

اخوان اضافه کرد: استفاده از قانون حداکثر توان داخلی در حوزه فضای مجازی از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه شود. در غیر این صورت نمی‌توان در این فضا فعالیت بومی شکل گیرد.
 
کد مطلب: 22206
نام شما
آدرس ايميل شما


مهدی
feedback
این همه وحشت از اینترنت جالبه.

از قدیم گفته اند مالت رو سفت بچسب همسایه رو دزد نکن.

شما به جای اینکه بخواهی انتفاضه راه بیاندازی، یک کمی به امنیت وب سایت های درب و داغون دولتی بها بدهی بهتره.

عزت زیاد!
feedback
چجوری میخوای انتفاضه راه بندازی؟
با قطع دسترسی مردم؟
میدونی چقد تبلیغات منفی بر علیه ایران توی اینترنت منتشر میشه؟
اگه دسترسی مارو قطع کنین که میخواد پاسخشونو بده؟
مثلا در مورد همین واژه "خلیج فارس" اگه بدونین من یکی چقدر تو سایتایی مثل yahoo answers با دروغگو ها جنگیدم بهم مدال میدین.
البته مدال نمیخوام وظیفه ی هر ایرانیه که دفاع کنه. چقدم با این اینترنت داغون بچه های ایرانی تلاش میکنن. افرین به همشون.
من خودم همیشه میبینم وقتی ایرانیارو تروریست خطاب میکنن چطور خونشون به جوش میادو با دلیل و مدرک رد میکنن و باز با دلیل مدرک ثابت میکنن که اینایی که مارو تروریست صدا میکنن خودشون تروریست هستن
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام