سايت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا) 2 آذر 1401 ساعت 8:00 https://www.itna.ir/news/70670/کمک-کنسانتره-ثروت-باخته-خودم-بازگرداندم -------------------------------------------------- عنوان : با کمک کنسانتره ثروت باخته خودم را بازگرداندم -------------------------------------------------- وقتی که بعد فوت برادرم بدهی و قرضش به دوش من افتاد هیچ راهی برای پرداختش نداشتم جز اینکه شغل خود را تغییر دهم، وقتی که به کار در حوزه کنسانتر مشغول شدم توانستم تمام قرض های برادرم را بدهم. متن : ---------------- رپرتاژ آگهی ----------------- وقتی که بعد فوت برادرم بدهی و قرضش به دوش من افتاد هیچ راهی برای پرداختش نداشتم جز اینکه شغل خود را تغییر دهم، وقتی که به کار در حوزه کنسانتر مشغول شدم توانستم تمام قرض های برادرم را بدهم.   کنسانتره انگور قرمز شانی همانطور که می دانید، کنسانتره انگور قرمز شانی دارای استفاده بسیار زیادی است و یکی از فراورده های انگور به شمار می آید، این انگورها دارای رنگ قرمز هستند و سرشار از منیزیم، پتاسیم، آهن، کلسیم و دیگر ویتامینهای مختلف می باشند.  سبب رفع بی اشتهایی شده و چاقی را در پی دارد، مصرف آنها بسیار مورد توصیه علم طب می باشد و برای خانمهای شیرده و باردار بسیار مناسب هستند، تمامی خواص و املاح موجود در کنسانتره انگور به جنین می رسد و باعث تقویت آنها و استخوان گیری می شود. این ماده غذایی باعث تقویت شیر مادران شده و برای فرزند کوچک آنها مفید است، آنها همچنین انرژی بسیار بالایی برای فعالیتهای کاری را تامین می کنند و می توان گفت که جهت رفع خستگی کاربرد بالایی دارند.   کنسانتره انبه از کنسانتره انبه در تولید انواع شربت و آبمیوه های مختلف بهره گرفته می شود لذا جهت طعم دهی میوه به شیر نیز در تولید شیرهای پاکتی به بهترین نحو مورد استفاده قرار می گیرد. کنسانتره انبه حساس ترین مراحل تولید در بین سایر میوه های دیگر دارد به گونه ای که مراحل انتخاب میوه و شستشوی آن می تواند دقت و زمان فراوانی را برای تولیدکنندگان ایجاد نمایند تا در مراحل تولید مشکلاتی را به وجود نیاورد. میوه انبه جزو میوه های استوایی بوده که در سال های اخیر در مناطق بسیار گرم ایران پرورش داده می شود ولی بذرهای محصول از کشورهای دیگر وارد ایران شده و برای تولید و پرورش بهره گیری می شوند. همانطور که می دانید، سرعت نرم شدگی گوشت انبه زیاد بوده و بدین ترتیب با در صورت قرارگیری در دمای بالا یا فشار حاصله از طریق وزن، نرم و سیاه شدن آن امری دور از تصور نیست. بنابراین برای کنسانتره، نوع نرم و سفت این محصول را با هم استفاده می کنند به شرطی که دارای فاسدشدگی و تغییر طعم نشده باشد.     کنسانتره انگور سیاه رنگ فوق العاده و ماندگار انگور قرمز و نیز میزان شیرینی طبیعی این نمونه سبب شده که بیشترین میزان تولید کنسانتره انگور سیاه به خود اختصاص دهد و از طریق غربالگری و غلظت دادن به نمونه های رسیده و شیرین این میوه کنسانتره را تولید می کنند. رنگ سرخ، غلظت بالا و شیرینی قابل ملاحظه این نوع کنسانتره سبب شده که در تهیه بسیاری از آبمیوه ها، نوشیدنیها، شیرینیجات و غیره به عنوان طعم و رنگ دهنده طبیعی مصرف شود تولید و استفاده از کنسانتره ها در انواع نوشیدنیها امری بسیار مهم و مورد پیگیری و بررسی مراکز مختلف صنایع غذایی می باشد و تحت فیلترهای بهداشتی و استاندارد سازمانهای مرتبط قرار گرفته و بر خلاف تصور عموم مردم از وجود شکر و رنگهای غیر طبیعی در نوشیدنیها؛ باید بدانید که این کنسانتره ها هستند که طعم و رنگ طبیعی را به آبمیوه ها می بخشند.