سايت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا) 4 دی 1396 ساعت 10:48 https://www.itna.ir/news/51391/گوگل-کروم-15-فوریه-مسدود-کردن-تبلیغات-مزاحم-آغاز-می-کند -------------------------------------------------- عنوان : گوگل کروم، از 15 فوریه، مسدود کردن تبلیغات مزاحم را آغاز می‌کند -------------------------------------------------- ایتنا- گوگل کروم قصد دارد از 15 فوریه برای پاک‌سازی تبلیغات پاپ‌آپ، متحرک، تبلیغات ویدیویی با پخش خودکار همراه با صدا اقدام کند. متن : یکی از رایج ترین راه های کسب درآمد وب سایت ها، نمایش تبلیغات اینترنتی در گوشه و کنار سایت است. گاهی اوقات، تعداد این تبلیغات به قدری زیاد می شود که برای کاربرانی که به سایت مراجعه می کنند، آزاردهنده شده و در عملکرد سایت نیز اختلال ایجاد می کنند. به گزارش ایتنا ازرایورزبا توجه به تحقیقاتی که برای پیدا کردن استانداردهای تبلیغات بهتر انجام شده است، تبلیغاتی که توسط کاربران به عنوان آزاردهنده ترین تبلیغات شناسایی می شوند، پاپ آپ ها، تبلیغات تصویری که خودکار به همراه صدا نمایش داده می شوند، آگهی های بزرگ و شمارش معکوسی که کاربران را پیش از آنکه بتوانند به یک صفحه وب دسترسی داشته باشند متوقف می کند، هستند. تصمیم گوگل کروم این است که تبلیغات مزاحم موجود در وب سایت های موبایل و دسکتاپ را -که مطابق با استانداردهای تبلیغات بهتر نباشد- از 15 فوریه 2018 مسدود کند.این مسدودکننده حتی تبلیغات خود گوگل را نیز در نسخه جدید کروم مسدود خواهد کرد. این خبر ماحصل ائتلافی است که برای تبلیغات بهتر صورت گرفته است و شرکت هایی نظیر گوگل با این کار، تجربه بهتری برای مرور وب در اختیار مشتری می گذارند. بدین ترتیب و تحت این استاندارد، تبلیغات دسکتاپ و به ویژه تبلیغات پاپ آپ، تبلیغات ویدئویی با قابلیت پخش خودکار همراه با صدا و تبلیغات بزرگ توسط گوگل کروم فیلتر خواهد شد. البته در صورتی که با استانداردهای تبلیغات بهتر مطابقت نداشته باشد، برای همیشه مسدود خواهد شد. همچنینگفتنی است که ممکن است در خود گوگل نیز تبلیغاتی وجود داشته باشد که در این صورت کروم، با آن تبلیغ مشابه موارد دیگر برخورد خواهد نمود. این ائتلاف برای یافتن استانداردهای بهتر، 25000 کاربر اینترنتی در آمریکای شمالی و اروپا را بررسی نمود. اولین بررسی ها در مورد مسدودکننده تبلیغات در ماه آگوست و با انتشار نسخه بتا گوگل کروم کنری انجام شد. البته این امکان برای کاربران وجود داشت که آن را در تنظیمات غیرفعال کنند.