سايت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا) 10 بهمن 1401 ساعت 15:00 https://www.itna.ir/news/71702/جاده-موفقیت-ذهن-شروع-می-شود -------------------------------------------------- عنوان : جاده موفقیت از ذهن شما شروع می شود -------------------------------------------------- موفقیت اول از درون ذهن شما عبور می کند من با پذیرش این موضوع سعی در تغییردیدگاه خود کردم. ذهنم را تغییر دادم و پذیرفتم که به هر چه می خواهم می توانم برسم و بنابراین وارد راهی گشتم تا در مسیر رسیدن به موفقیت قرار گیرم که راه تجارت را انتخاب کردم از طریق این راه توانستم محصول پسته را برای کار انتخاب کنم و از طریق تجارت پسته در مدت زمانی بسیار کوتاه به موفقیت رسیدم و ثروتمند شدن را تجربه کردم. متن : ---------------- رپرتاژ آگهی ----------------- موفقیت اول از درون ذهن شما عبور می کند من با پذیرش این موضوع سعی در تغییردیدگاه خود کردم. ذهنم را تغییر دادم و پذیرفتم که به هر چه می خواهم می توانم برسم و بنابراین وارد راهی گشتم تا در مسیر رسیدن به موفقیت قرار گیرم که راه تجارت را انتخاب کردم از طریق این راه توانستم محصول پسته را برای کار انتخاب کنم و از طریق تجارت پسته در مدت زمانی بسیار کوتاه به موفقیت رسیدم و ثروتمند شدن را تجربه کردم.   پسته خندان امروز معروف ترین پسته خندان امروز ایرانی در زمینه صادرات، اکبری و کله قوچی هستند که ویژگی های منحصر به خود را دارند و به علل متفاوتی توانسته اند مسیر صادرات خود را هموار کنند. پسته کله قوچی با توجه به سایز بزرگی که دارد در گروه پسته های بزرگ قرار گرفته و تقریبا امکان صادرات آن به بیشتر کشورهای جهان وجود دارد. پسته اکبری نیز در دسته پسته های کشیده یا همان long قرار دارد، البته میزان کشیدگی آن به حدی زیاد است که گاهی به عنوان پسته super long نیز شناخته می شود و در سایزبندی 20 تا 30 می باشد. بی شک قیمت پسته هایی که برای صادرات انتخاب می شوند نسبت به دیگر پسته های موجود در بازار بیشتر است، علت آن نیز کیفیت بالاتر و گزینش پسته های مرغوب تر به منظور صادرات است.   قیمت پسته خندان یکی دیگر از ارقام پرطرفدار پسته در بازار داخلی رقم فندقی یا اوحدی نام دارد که قیمت آن نیز همواره بر اساس کیفیت، اندازه و همچنین حجم تولید سالانه با تفاوتهایی همراه است. قیمت پسته خندان فندقی از نظر شکل ظاهری تفاوت زیادی با رقم اکبری دارد، شکل گرد و دایره ای مانند همراه با مغز درشت تر با کشیدگی کمتر بارزترین این تفاوتها است. رنگ پسته فندقی اندکی کمرنگ تر است اما متناسب با درجه کیفی محصول بین کرمی روشن تا ارغوانی متغیر خواهد بود و این امر در روند قیمت گذاریها نیز تاثیر زیادی دارد. اگر پسته در حالت عادی خندان و دهان باز باشد، کیفیت آن به مراتب بیشتر از زمانی است که از شیوه های صنعتی برای این منظور استفاده می کنند، پس برخی از تفاوتهای پسته خندان طبیعی و آب خندان عبارتند از: •    پسته آب خندان بافت پوسته نرم تری نسبت به نوع خندان طبیعی دارد. •    رنگ مغز پسته آب خندان به علت قرار گرفتن در آب اندکی قهوه ای تر است. •    مغز پسته خندان طبیعی رنگ روشن و بافت سفت تری دارد. •    قیمت پسته خندان به علت سایز درشت تر گرانتر است.   پسته خندان نمکی یکی از انواع فرآورده های پسته خندان نمکی آن است که میزان فروش این محصول در داخل و خارج کشور بسیار بالا است. پسته خندان نمکی یکی که از ارقام آجیل است که به دلیل مواد معدنی فراوان، مورد توجه افراد زیادی واقع شده و پخش عمده ی آن در سراسر کشور صورت می پذیرد. امروزه پسته نمکی به شیوه ی صنعتی و با استفاده از دستگاه های مجهز تهیه می شود و استفاده از دستگاه های مدرن در افزایش کیفیت و بهداشت محصول موثر است. کارخانجات فرآوری پسته خندان نمکی به منظور حفظ و بقا برند محصولات خود، از مجهزترین دستگاه ها برای تهیه این نوع آجیل خوشمزه استفاده می نمایند.