سايت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا) 15 تير 1399 ساعت 2:00 https://www.itna.ir/news/61457/استیک-های-چاپ-سه-بعدی-ممکن-تکامل-بعدی-گوشت-های-گیاه-بنیان-باشند -------------------------------------------------- عنوان : استیک‌های چاپ سه‌بعدی ممکن است تکامل بعدی گوشت‌های گیاه‌بنیان باشند -------------------------------------------------- ایتنا - این ماشین‌ها از سال آینده در هر ساعت حدود 20 کیلوگرم تولید خواهند داشت، عددی که به مرور زمان افزایش خواهد یافت. متن : احتمالا تاکنون اسم Impossible Burger و دیگر شرکت‌های مشابه تولیدکننده گوشت مبتنی بر گیاه به گوشتان، مانند Beyond Meat، خورده باشد. این محصولات از پروتئینی که منبع آن گیاه است به جای پروتئین حیوانی شاخته شده‌اند، که یک گزینه جایگزین گیاهی برای گوشت‌های سنتی است. یک استارتاپ جدید اسرائیلی به نام Redefine  یک محصول مشابه را خلق کرده است، ولی کارها را یک گام جلوتر برده است، با استفاده از تکنولوژی چاپ 3D برای بازآفرینی استیک از گیاهان.   به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، Redefine Meat تکنولوژی چاپ 3D خود را برای تولید استیک‌های واقعگرایانه با استفاده از مواد اولیه مبتنی بر گیاه در سال آینده عرضه خواهد نمود. رویترز گزارش داده است که این استیک‌ها باید شبیه گوشت واقعی گاو باشند، ولی بدون نگرانی‌های محیطی و مشکلات ناشی از تولید پروتئین حیوانی واقعی.   چرا از پرینترهای 3D برای تولید گوشت بدلی استفاده شود؟ این تکنولوژی برای شبیه‌سازی ساختار عضلانی گوشت واقعی ضروری است، که در حالت ایده‌آل یک بافت واقعگرایانه‌تر را تولید می‌کند که می‌تواند دوستداران گوشت را به خود جذب کند. به گفته اشکار بن‌شیریت، مدیرعامل این شرکت، در بیانیه‌ای خطاب به رویترز، این ماشین‌ها از سال آینده در هر ساعت حدود 20 کیلوگرم تولید خواهند داشت، عددی که به مرور زمان افزایش خواهد یافت.    این استیکهای بدلی، پیش از آنکه به مرحله تولید و توزیع بیشتر برسند، ابتدا در رستوران‌های منتخب تست خواهند شد. با این حال، با فرض اینکه همه چیز طبق برنامه پیش برود، به احتمال فراوان  Redefine Meat عرضه محصولاتش به توزیع‌کنندگان گوشت را در سال جاری میلادی آغاز کند.   علاقه عمومی به محصولات غذایی مبتنی بر گیاه در طی چند سال اخیر رشدی چشمگیر داشته است، به طوری که مصرف‌کنندگان به طرز فزاینده‌ای خواستار این شده‌اند که مایلند تا این گوشت‌های بدلی را حداقل امتحان کنند. تا پیش از این، این گزینه‌های گیاهخواری از جنبه طعم و بافت جذابیت چندانی نداشتند، ولی تحولات جدید راه را برای رسیدن به محصولات واقعگرایانه‌تر هموار کرده‌اند.