۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۵

همه ساعت‌های هوشمند جهان

ایتنا- پیش از آنکه ساعت هوشمندتان را انتخاب کنید این مقاله را تا انتها بخوانید.
همه ساعت‌های هوشمند جهان


دیگر لازم نیست برای دیدن زمان، تاریخ، چک کردن پیامک، جواب دادن به تلفن، انتخاب آهنگ و بسیاری از فعالیت‌های دیگر کیفمان را زیر و رو کرده و موبایل‌های ۵.۶ اینچی یا تبلت و لپ‌تاپ را از داخل جیبمان بیرون بیاوریم؛ اکنون کافی است دستمان را بالا آورده و نگاهی به صفحه کوچک ساعت‌هایمان بیندازیم.


به گزارش ایتنا از ایسنا، ساعت‌های هوشمند می‌توانند خیلی بیشتر از آنچه که عقربه‌های ساعت‌های قدیمی‌ آنالوگ به شما اطلاعات می‌دادند، نیازهای روزمره‌تان را برطرف کنند.

این ساعت‌ها را با ساعت‌های دیجیتال ماشین‌حسابی که دوران دبیرستان روی مچتان می‌بستید مقایسه نکنید؛ اینها یک بسته کامل از خدمات دیجیتالی هستند.

ساعت‌های هوشمند می‌توانند اپلیکیشن‌هایتان را اجرا کنند، انواع رسانه‌های دیجیتالی مانند رادیو و موزیک را نمایش دهند و علاوه بر آن بسیاری از این ساعت‌ها دارای صفحه نمایش لمسی‌اند که به شما امکان می‌دهد که به مواردی چون تقویم، حرارت سنج، قطب‌نما و مهمتر از همه تلفن هوشمندتان دسترسی داشته باشید.

ویژگی اخیر ساعت‌های هوشمند، یعنی امکان ارتباط با تلفن همراه این ساعت‌ها را بیش از پیش محبوب کرده است؛ تنها با بهره‌بردن از این ویژگی ساعت‌های هوشمند می‌توانید به اینترنت دسترسی پیدا کنید و از تمام ظرفیت‌های اتصال به شبکه اطلاعاتی جهانی بهره‌مند شوید.

دریافت پیام، خواندن و فرستادن پیامک، استفاده از GPS و علاوه بر آن برقراری تماس تلفنی از دیگر امکاناتی است که اتصال ساعت به تلفن هوشمند در اختیار شما قرار می‌دهد.

برخی از ساعت‌های هوشمند نیز برای ورزشکاران طراحی شده‌اند و به این افراد اجازه می‌دهد مسیر، فاصله، زمان ورزش و انرژی مصرف شده را محاسبه کنند. این ساعت‌ها ممکن است امکانات جانبی دیگری مثل محاسبه تعداد ضربان قلب در ثانیه و ریتم تپش قلب را نیز داشته باشند. برخی از این ساعت‌ها نیز بیشتر برای ورزشهایی مانند قایقرانی و باقابلیت سنجش سرعت حرکت، جهش و شدت باد طراحی شده‌اند.

ممکن است تکنولوژی پیشرونده ساعت‌های هوشمند برای بسیاری یک پدیده جدید به حساب بیاید در حالیکه واقعیت این است که ایده، طراحی و ساخت ساعت‌های هوشمند به زمان طراحی نخستین گجت‌ها باز می‌گردد.

نخستین ساعت هوشمند در سال ۱۹۸۴ و با قابلیت برنامه‌ریزی‌های اولیه با استفاده از کیبوردی که روی آن طراحی شده بود به بازار تکنولوژی وارد شد. این ساعت از سوی شرکت مایکروسافت و با نام تجاری UC-2000 به فروش رسید.

مایکروسافت اختراع جدیدش را تکنولوژی هوشمند کوچک شخصی (Smart Personal Object Technology) یا همان SPOT نامید. اگرچه خط تولید ساعت‌هایی که بر اساس تکنولوژی SPOT ساخته می‌شدند در سال ۲۰۰۸ پایان یافت اما ایده‌ آن تا امروز به جای ماند.

برخلاف تلفن‌های ساعتی که به تنهایی قابلیت استفاده داشتند، ساعت‌های هوشمند با قابلیت اتصال به تلفن برای این ساخته شده‌اند که در کنار تلفن‌های هوشمند کار کنند نه اینکه جایگزین آنها شوند.

ساعت‌های هوشمند از طریق بلوتوث به تلفن همراه متصل می‌شوند و می‌توانند این قابلیت را در اختیار شما بگذارند که پیام، ایمیل و سایر پیغام‌هایتان را بخوانید و به تماسهایتان پاسخ دهید، بی‌آنکه حتی تلفن‌ همراهتان را لمس کرده باشید. این به آن معنی است که دیگر دوره از دست دادن تماس‌ها و دیر دریافت کردن پیامک به پایان رسیده است. شما همیشه در دسترس خواهید بود.

اما پیش از آنکه ساعت هوشمندتان را انتخاب کنید نکاتی را در نظر داشته باشید.

امکانات
تمام ساعت‌های هوشمند با تمام مدل‌ها و سیستم‌های عامل‌ تلفن‌های همراه هماهنگ نمی‌شوند. برخی از این ساعت‌ها تنها برای سیستم عامل اندروید طراحی شده‌اند در حالیکه بقیه با اندروید، آیفون و ویندوز موبایل کار می‌کنند. همچنین باید از نحوه شارژ کردن ساعت هوشمند مورد نظرتان نیز مطلع شوید تا بدانید که آیا با شارژر شما هماهنگی دارد یا خیر.

طراحی
همه ساعت‌های هوشمند با یک شیوه یکسان طراحی نشده‌اند بلکه برخی از آنها ظاهر تکنیکی‌تری دارند، درحالیکه طراحان ساعت‌های دیگر بیشتر روی مد تمرکز داشته‌اند. اگر علاقه‌مندید که پیامک یا ای‌میلتان را روی صفحه ساعتتان بخوانید مطمئن شوید که ساعتی که انتخاب می‌کنید به اندازه کافی بزرگ باشد. همچنین به عمر باتری این ساعت‌ها نیز توجه کنید چون عمر برخی از باتری‌ها بیشتر از بقیه است.

عملکرد
عملکرد ساعت‌های هوشمند بیش از سایر ویژگی‌ها این وسیله‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کند. برخی از ساعت‌های هوشمند تنها زمانی که تلفن شما یک پیامک، ای‌میل، تماس یا آلارم دریافت کند به ما علامت می‌دهد. اما برخی ساعت‌ها پیام‌های فیس بوک و توییتر را نیز به شما اطلاع می‌دهند.

امکانات مربوط به ساعت و تقویم روی بیشتر ساعت‌های هوشمند طراحی شده ولی برخی از آنها از این امکانات بی‌بهره است. تعدادی از مدل‌ ها نیز قابلیت‌هایی چون تنظیم صدا و اجرای برنامه‌هایی که برای تلفن همراه دانلود می‌شوند را نیز دارند.

طرز استفاده
در کنار تمام ویژگی‌های نام برده شده، ساعت هوشمند شما باید به راحتی قابل استفاده باشد. طراحی آن باید به گونه‌ای باشد که شما بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید و یا با خواندن دفترچه راهنمای آن از طریقه بهره‌بردن از امکانات مختلفش آگاه شوید. در نهایت چنین ابزارهایی برای آسان کردن زندگی طراحی شده‌اند نه برای آنکه زندگی را سخت‌تر و پیچیده‌تر کنند.

کدام ساعت هوشمند را انتخاب کنیم؟

SamsungGear S
اگر شما به دنبال قدرتمندترین ساعت هوشمند مستقل هستید، این ساعت بهترین انتخاب برایتان است.
برخلاف ساعت‌های هوشمند دیگر، Gear S می‌تواند به تنهایی و بدون اتصال به تلفن همراه سامسونگ کاربردهای مخصوص به خود را داشته باشد چراکه داخل این ساعت یک سیم کارت با قابلیت ۳g نصب شده است.


همچنین صفحه ۳۶۰ * ۴۸۰ سانتی‌متری این ساعت ال ای دی است. امکانات این ساعت هوشمند به شما این اجازه را می‌دهد که بدون اتصال به تلفن همراه درست مانند تلفن هوشمند؛ با آن تماس صوتی داشته باشید و با استفاده از کیبورد نازکی که روی صفحه این ساعت دارید، پیام و ایمیل نیز بفرستید و در نهایت مسیرتان را با gps پیدا کنید.

LG G Watch R
ترجیح می‌دهید ساعت هوشمندتان بیشتر شبیه به یک ساعت معمولی باشد؟ LG G Watch R به برکت صفحه نمایش گرد، عقربه‌های نازک و بند چرمی بیشتر از هر ساعت هوشمند دیگر به ساعت‌های معمولی شبیه است. صفحه ۳۲۰ * ۳۲۰ سانتیمتری جدیدترین مدل ساعت هوشمند ال جی از مدل‌های قدیمی‌تر آن شفاف‌تر است ولی نبود امکان gps در این ساعت یکی از نقاط ضعفش است.



Sony SmartWatch 3
سونی با ترکیب تسمه سیلیکونی و صفحه پشتی استیل یک ظاهر اسپورت را برای خود ساخته است. درحالیکه این کمپانی ژاپنی سالهاست در رقابت ساخت ساعت‌های هوشمند فعال است این بار ساعت‌های هوشمندش را با قابلیت اتصال به سیستم عامل اندروید طراحی کرده‌است.

اگرچه این ساعت هوشمند در کیفیت ساخت نتوانسته خود را به مدل‌های ال‌جی، موتو و سامسونگ برساند اما با داشتن برنامه والکمن برای پخش موسیقی و ذخیره آن در حافظه اینترنتی چهار گیگابایتی در مقابل ساعت‌های هوشمند دیگر حرفی برای گفتن داشته باشد.



Moto 360
در ماه مارس امسال ساعت هوشمند Moto 360 با صفحه گردش، خود را از ساعت‌های هوشمند دیگر متمایز کرد؛ اگرچه پس از آن ال‌‌جی نیز ساعت هوشمندی با طراحی صفحه نمایش گرد وارد بازار کرد اما تفاوت این دو ساعت در این است که صفحه نمایش ساعت هشمند موتو برخلاف ال‌جی به طور کامل گرد نیست بلکه ساعت موتو برای قرار دادن یک سنسور روشنایی، یک زائده مسطح در پایین صفحه‌اش دارد.

اگرچه ممکن است این زائده در ساعت Moto 360 چندان چشم‌نواز نباشد ولی از این نظر که می‌تواند نور صفحه نمایش را با میزان روشنایی محیط تنظیم کند قطعه کاربردی است.

اما اینکه موتورولا ساعت هوشمندش را با کار گذاشتن یک پروسسور قدیمی TI OMAP 3 در آن تقریبا نابود کرده است، می‌تواند نقطه ضعف این ساعت هوشمند باشد چراکه طبق بررسی‌ها این پردازشگر نسبت به تراشه‌هایی که در ساعت‌های هوشمند قرارداده‌ شده است بسیار کندتر بوده و در عین حال باتری بیشتری را مصرف می‌کند.



ASUS ZenWatch
شرکت ساخت کامپیوتر ASUS تنها برای آنکه از قافله عقب نماند نخستین ساعت‌ هوشمند برند خودش را به بازار معرفی کرد. بدنه این ساعت ساخته شده از استیل ضدزنگ است. اگرچه ZenWatch نیز مانند بسیاری از ساعت‌های هشمند دیگر با سیستم عامل اندروید تلفن همراه خود را تنظیم می‌کند.

هماهنگ کردن این ساعت با اپلیکیشن ZenWatch روی تلفن‌های همراه هوشمند قابلیت‌هایی را به مصرف‌کننده می‌دهد که دیگر ساعت‌های هوشمند از آن بی‌بهره‌اند.



iWatch
ساعت هوشمند کمپانی اپل که همزمان با رونمایی از مدل جدید تلفن همراه این کمپانی رونمایی شد، برای هماهنگی و کار با تلفن همراه این برند طراحی شده‌ است.

این ساعت ضد آب است و صفحه آن ۳۲۰ * ۳۲۰ رزولوشن دارد. همچنین این ساعت برای کسانی که به ورزش علاقه‌مندند قابلیت تشخیص میزان فعالیت کاربر از طریق حسگرهای بیومتریک خواهد داشت‌.



اپل واچ اولین محصول جدید این شرکت طی چهار سال گذشته است. شرکت اپل اعلام کرد قیمت این ساعت از ۳۴۹ دلار شروع خواهد شد و این ساعت هوشمند از طریق ارتباط با دو آیفون جدید شش و ۶ پلاس و همچنین آیفونهای قدیمی ۵، ۵ سی و ۵ اس کار می‌کند.

این دستگاه راه‌های جدیدی را برای ارتباط کاربران ایجاد می‌کند و شامل حسگر‌هایی است که می‌توانند نبض و گام‌های فرد را بشمارند و برای سلامتی و تناسب اندام کاربر برنامه‌ریزی کنند.

پس از تجربه ناموفق ساعت‌های هوشمند در گذشته به دلیل ضعف طراحی، شرکت اپل برای پوشش دادن تمام سلایق یک نسخه از این ساعت را از جنس طلای ۱۸ عیار ساخته است البته نسخه‌های ارزان‌تری از جنس استیل و آلومینیوم نیز موجود خواهد بود. نسخه استیل این ساعت "ورزشی" و نسخه طلایی "ادیشن" نام دارد.

تمام این ورژن‌های مختلف دارای نمایشگر نشکن و ضد خش یاقوت کبود، شش بند مختلف قابل تعویض هستند و جنس پشت آنها از سرامیک است.

یکی از قابلیت‌های این ساعت این است که نمایشگر آن همیشه روشن نیست و هرگاه کاربر دست خود را بلند کند فعال می‌شود. همچنین این ساعت بوسیله یک آداپتور بی سیم شارژ می‌شود.
کد مطلب: 32421
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام