d21'; ?>d21'; ?> ايتنا - پس از مرگ شما، بر سر داده‌هایتان در گوگل چه می‌آید؟
۱
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۰

پس از مرگ شما، بر سر داده‌هایتان در گوگل چه می‌آید؟

ایتنا - نگران این هستید که هنگام فوت شما چه اتفاقی برای داده‌های حساب گوگل شما می‌افتد؟ اگر از همه خدمات گوگل مانند ایمیل، نقشه، موتور جستوجوگر و عکس استفاده می‌کنید، این بدان معناست که گوگل داده‌های زیادی در مورد شما دارد.
پس از مرگ شما، بر سر داده‌هایتان در گوگل چه می‌آید؟

برخی افراد ممکن است جزئیات کارت‌های بانکی را ذخیره کرده باشند یا از Google Photos برای حفظ خاطرات با دوستان و خانواده خود استفاده کنند، همچنین برخی از مردم دنیا از Google Pay استفاده می‌کنند و ممکن است چند سند مهم را در Google Drive ذخیره کرده باشند. بنابراین، این موضوع مهمی است که یک برنامه برای داده‌های حساب Google خود ایجاد کنید، زیرا ممکن است بخواهید همه چیز را با شخصی که بعد از فوت شما با شما صمیمی بوده است به اشتراک بگذارید. در واقع گوگل به کاربران این امکان را می‌دهد که حساب و داده‌های خود را با افرادی که به آن‌ها اعتماد دارند به اشتراک بگذارند.

وقتی از حساب Google خود برای مدت طولانی استفاده نمی‌کنید یا وقتی شرکت هیچ فعالیتی در حساب شما تشخیص نمی‌دهد، پس از مدتی آن را غیرفعال می‌کند. با این حال، این شرکت به شما اجازه می‌دهد تصمیم بگیرید که چه زمانی حساب خود را غیرفعال کنید و پس از آن برای داده‌های شما چه اتفاقی بیافتد.

یکی از مدیران گوگل می‌گوید: "ما برنامه‌ را جوری تنظیم کرده ایم که اگر مدتی از حساب Google خود استفاده نکرده اید. به ما بگوید چقدر باید منتظر بمانیم تا آن را غیرفعال کنیم یا اطلاعات را با دیگران به اشتراک بگذاریم". نکته خوب این است که گوگل همچنین به کاربران اجازه می‌دهد تا زمان انتظار بیشتری را برای حساب غیرفعال در نظر بگیرند. حداکثر تا ۱۸ ماه می‌توانید انتخاب کنید. کاربران می‌توانند به سادگی از سایت myaccount.google.com/inactive دیدن کرده و تغییرات را ایجاد کنند.

ابتدا باید مدت زمان انتظار برای عدم فعالیت، شناسه ایمیل، شماره تلفن و سایر اطلاعات را وارد کنید. پس از آن، گوگل به شما این امکان را می‌دهد که حداکثر ۱۰ نفر را انتخاب کنید تا در صورت غیرفعال شدن حساب گوگل شما، به آن‌ها اطلاع دهد که دیگر از این حساب استفاده نمی‌کنید. همچنین شما می‌توانید برای برخی از داده‌های دسترسی ایجاد کنید و گزینه‌ای را برای بارگیری در اختیار دیگران قرار دهید. از شما خواسته می‌شود شناسه ایمیل مخاطبین مورد اعتماد خود را وارد کنید.

توجه: کسانی که از Gmail استفاده می‌کنند، همچنین می‌توانند گزینه پاسخ خودکار را تنظیم کنند که پس از غیرفعال شدن حساب شما ارسال می‌شود. اگر نمی‌خواهید کسی به داده‌های حساب Google شما دسترسی پیدا کند، نیازی به افزودن شناسه‌های ایمیل هیچکس نیست. اما، این بدان معناست که داده‌های شما حذف می‌شوند و هیچ کس هرگز نمی‌تواند آن‌ها را پس از غیرفعال بودن شما بازیابی کند.

هنگامی که شناسه ایمیل شخص را اضافه می‌کنید، Google یک لیست بزرگ نشان می‌دهد و از شما می‌خواهد که تمام داده‌هایی را که می‌خواهید با مخاطب خود به اشتراک بگذارید، انتخاب کنید. این لیست شامل Google Pay، Google Photos، Google Chat، سابقه موقعیت مکانی و سایر مواردی است که با استفاده از حساب گوگل انجام داده اید.

این شرکت اشاره می‌کند که مخاطب مورد اعتماد شما تنها سه ماه پس از غیرفعال شدن حساب گوگل شما دسترسی خواهد داشت. گوگل می‌گوید: "افرادی را که انتخاب کرده اید تنها ایمیلی که در هنگام راه اندازی نوشته اید را دریافت می‌کنند. ما یک پاورقی به آن ایمیل اضافه می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که به گوگل دستور داده اید که پس از قطع استفاده از حساب خود، از طرف شما ایمیل ارسال کند".

اگر حذف حساب Google خود را انتخاب کنید، این غول جستجو همه داده‌های شما، از جمله داده‌های عمومی شما مانند ویدئو‌های YouTube و سایر محتوا‌ها را حذف می‌کند.

منبع: برنا
کد مطلب: 66483
برچسب ها: گوگل دیتا مرگ
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United Kingdom
مرگ خودت و دوست دخترت
بی ادب
گوشی شما دارای کدام سیستم عامل است؟
اندروید
iOS
ویندوزفون
بلک‌بری
هیچکدام