۰
plusresetminus
سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۳۰

آموزش : چگونه همه ایمیل‌ها را در جیمیل حذف کنیم؟

ایتنا - این مطلب آموزشی، برای یادگیری این‌که چگونه می‌توان پیام‌ها را در gmail به طور کامل حذف نمود، می باشد.
آموزش : چگونه همه ایمیل‌ها را در جیمیل حذف کنیم؟

دو روش برای حذف ایمیل‌ها از Gmail وجود دارد: "بایگانی" و "حذف". وقتی یک ایمیل را حذف می کنید ، به "حذف شده‌ها" ارسال می شود ، جایی که به مدت 30 روز در آنجا می ماند. همچنین می توانید زودتر آن را خالی کنید تا بلافاصله فضا آزاد شود.

در حالی که یک ایمیل "بایگانی شده" در واقع حذف نمی شود ، ایمیل های "حذف شده" در نهایت برای همیشه ناپدید می شوند. Gmail آنها را به مدت 30 روز در "سطل زباله" نگه می دارد در صورتی که نظر خود را تغییر دهید. پس از آن ، آنها برای همیشه از بین رفتند ، اما در صورت تمایل می توانید این روند را تسریع کنید.

برای خالی کردن سطل زباله ، باید Gmail را در مرورگر دسکتاپ یا در iPhone ، iPad یا دستگاه Android خود باز کنید. از دکمه منوی “hamburger”در گوشه سمت چپ بالای صفحه برای گسترش منو-در صورتی که قبلاً بزرگ نشده است-استفاده کنید و "حذف شده" را انتخاب کنید.
 

در بالای صفحه ، پیامی را می بینید که توضیح می دهد حذف شده‌ها پس از 30 روز حذف می شوند. برای انجام این کار، "خالی کردن سطل زباله اکنون" را انتخاب کنید.
 

یک پیام تأیید اطمینان می‌دهد که می خواهید سطل زباله را خالی کنید. برای ادامه ، "خالی" را انتخاب کنید.
 

اکنون ایمیل‌هایی که میخواستید حذف کنید به طور کامل برای شما حذف شده است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا
کد مطلب: 66256
برچسب ها: جیمیل ایمیل آموزش
نام شما
آدرس ايميل شما

گوشی شما دارای کدام سیستم عامل است؟
اندروید
iOS
ویندوزفون
بلک‌بری
هیچکدام