۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۸

زندگى پرماجرا و لوكس آقاى هوشمند

ایتنا- جیم کلارک، کارآفرین آمریکایی و یک فعال علوم کامپیوتری است.
زندگى پرماجرا و لوكس آقاى هوشمند


دنیای تکنولوژی و اینترنت بدون حضور افرادی مانند «جیم کلارک» مؤسس شرکت Netscape که یکی از اولین افرادی است که شرکتی را که کاملا مبتنی بر چند پلت‌فرم بود ساخته است، کامل نخواهد بود.


این فعال دره تکنولوژی شرکت Netscape را که یک شرکت ارائه‌دهنده مرورگر وب بود با همراهی «مارک اندرسون» تاسیس کرد و در سال ۱۹۹۵ سهام آن را به صورت عمومی در بازار بورس عرضه کرد.

بعد از بیست سال حالا ارزش دارایی‌های کلارک به حدود ۵/ ۱ میلیارد دلار می‌رسد که به دنبال سرمایه‌گذاری به موقع او در شرکت‌های تکنولوژی مانند Apple، Facebook و Twitter به‌دست آمده است.

همان‌طور که انتظار می‌رود کلارک با سبک زندگی یک میلیاردر زندگی می‌کند و علاوه بر خانه و عمارت‌های بزرگ، قایق‌های بادبانی و جت‌های خصوصی نیز دارد.

مختصری درباره جیم کلارک
کلارک ۷۰ ساله یک کارآفرین آمریکایی و یک فعال علوم کامپیوتری است.

او چندین شرکت شناخته شده تکنولوژی مانند Silicon Graphics، Netscape Communications Corporation، myCFO و Healtheon را در سیلیکون ولی راه‌اندازی کرده است.

کارهای تحقیقاتی او در زمینه گرافیک کامپیوتری به توسعه سیستم‌هایی برای پردازش سریع تصاویر کامپیوتری سه‌بعدی منجر شد.

او در منطقه «پلین ویو» در تگزاس به دنبال آمده و دوران کودکی سختی را گذرانده است.

او برای مدتی از دبیرستان اخراج شد و مدتی بعد به نیروی دریایی رفت که در آنجا با صنعت الکترونیک آشنا شد. اما او انتخاب کرده بود که هرگز به‌راحتی از تلاش کردن دست برندارد.

او شروع به گذراندن دوره‌های آموزش شبانه در دانشکده Tulane شد، جایی که صرف‌نظر از نداشتن دیپلم دبیرستان این امکان را به کلارک می‌داد تا اعتبار لازم را برای پذیرش در دانشگاه New Orleans به‌دست بیاورد.

در این دانشگاه بود که او توانست مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خودش را در رشته فیزیک بگیرد و سپس برای کسب دکترای رشته علوم کامپیوتری در سال ۱۹۷۴ به دانشگاه Utah برود.

یک سرمایه‌گذار باهوش
در سال ۲۰۰۹ و به دنبال بحران اقتصادی که از پاییز سال ۲۰۰۸ شروع شده بود، ۳۳۲ نفر در فهرست میلیاردرهای مجله فوربس قرار گرفتند که یکی از آنها کلارک بود.

اگرچه سال‌ها نتوانسته وارد این فهرست شود، اما با سرمایه‌گذاری‌های موفقش در شرکت‌های بزرگ سیلیکون ولی توانست به دارایی به ارزش یک میلیارد دلار دست پیدا کند.

او سپس با استفاده از دیدگاه‌های تکنیکی و سرمایه شخصی در اغلب شرکت‌های تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی سرمایه‌گذاری کرد.

در کنار سرمایه‌گذاری در شرکت‌های تکنولوژی بزرگی مانند Apple، او ۴۰ میلیون دلار در Facebook و ۳۰ میلیون دلار در Twitter هم سرمایه‌گذاری کرد.

سبک زندگی لوکس و تجملاتی
قایق‌سواری مهم‌ترین علاقه کلارک است. آخرین قایق شخصی او یک قایق بادبانی ۱۰۰ فوتی با یک بادبان است که او نامش را کومانچی گذاشته است.

هر چند او چیزی درباره هزینه ساخت این قایق نگفته، اما به خبرگزاری آسوشیتدپرس استرالیا گفته است: «ساخت قایق‌هایی از این دست مانند ساخت خودروهای فرمول یک است. این قایق‌ها بسیار گران‌قیمت هستند.»

اولین قایق بادبانی او «هایپروین» بود که او آن را به شکل کامپیوتری در آب شخصی‌سازی کرده بود.

این قایق ۱۵۷ فوتی که بعدا به قیمت نامعلومی فروخته شد، دارای ۲۲ صفحه نمایش لمسی و در نهایت ۴۰ مایل برد ارتباطات بی‌سیم بود.

او همچنین دو قایق بادبانی دیگر هم داشت که در سال ۲۰۱۲ در مجموع قیمتی برابر ۱۱۳ میلیون دلار داشتند.

برای جشن تولد ۷۰ سالگی‌اش در سال گذشته میلادی او یک میهمانی سه روزه را در جمهوری دومنیکن برگزار کرد، میهمانی با اجرای موسیقی زنده توسط موزیسین‌های شناخته شده.

او همچنین به خرید املاک و مستغلات هم علاقه زیادی دارد.

ماه گذشته نیویورک پست اعلام کرد که کلارک در ماه جولای ۲۰۱۴ عمارتی را به قیمت ۵/ ۳۷ میلیون دلار خریده است.

او همچنین کلکسیونی از آثار هنری ارزشمند دارد که در آنها می‌توان آثار هنرمندانی مانند مونت، پیکاسو و ونگوک را هم پیدا کرد.

او یک جت خصوصی دارد که از آن برای سفرهای کاری و تفریحی استفاده می‌کند.

همچنین کلارک یک هلی‌کوپتر شخصی دارد که پرواز با آن را یاد گرفته است.

او این‌قدر این هلی‌کوپتر را دوست دارد که گویا کمپانی سازنده‌اش را هم خریده است.

علاوه‌بر اینها، کلارک فعالیت‌های خیرخواهانه زیادی هم انجام می‌دهد.

در سال ۱۹۹۹ او ۱۵۰ میلیون دلار به یک مرکز مهندسی پزشکی در استنفورد کمک کرد.

منبع : دنیای اقتصاد
کد مطلب: 34605
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام