۱
۰
plusresetminus
جمعه ۲۶ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۲۲

مصرف اینترنت موبایل دو برابر ارتباطات ثابت

ایتنا - ​​​​​​​رئیس رگولاتوری با بیان اینکه مصرف کاربران بر بستر موبایل در حال حاضر دو برابر ارتباطات ثابت است، گفت: به دلیل پایین بودن تعرفه خدمات موبایل، در سالهای اخیر امکان سرمایه گذاری وجود نداشت.
مصرف اینترنت موبایل دو برابر ارتباطات ثابت

اعضای انجمن صنفی کارفرمایی شرکتهای SERVCO در نشست با رئیس رگولاتوری، عدم تدوین دقیق نحوه اجرا و تعرفه خدمات عمده‌فروشی در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، قیمت بالا و شرایط پرداخت سخت در خدمات نوین (LTE)، عدم اختصاص شبکه‌ها و سرویس‌های ایجاد شده از سوی اپراتورهای میزبان، ایجاد محدودیت برای شرکت‌های SERVCO در حق داشتن Core ، Accounting و …، عدم الزام شرکت مخابرات ایران به عقد قرارداد با شرکت‌های SERVCO را از دلایلی عنوان کردند که اپراتورهای SERVCO نتوانستند بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در بازار ICT به شکل مطلوب فعالیت کنند.

به گزارش ایتنا از مهر، در این نشست، آزاد سازی تعرفه‌های فروش شرکت‌های SERVCO به دلیل نداشتن انحصار و سهم بازار عمده، اصلاح مصوبات مغایر با اصول رقابتی و اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تدوین دقیق و منطقی الزامات امنیتی در خدمات عمده فروشی، تعیین تکلیف قراردادهای عمده فروشی و نحوه واگذاری امکانات در هنگام صدور پروانه‌ها و اختصاص منابع ملی و… از مواردی بود که اعضای انجمن کارفرمایی شرکت‌های خدمات ارتباطی (سروکو) در قالب راهکارهای پیشنهادی برای حل مشکلاتشان عنوان کردند.

صادق عباسی شاهکوه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این نشست با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری در کشور به عنوان اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شرایط حاضر گفت: عدم توسعه ارتباطات ثابت در سال‌های اخیر به دلیل عدم افزایش تعرفه و فراهم نبودن امکان سرمایه‌گذاری، تأثیر منفی در ارائه خدمات در بخش ارتباطات سیار نیز داشته است.

وی افزود: در حال حاضر مصرف کاربران بر بستر تلفن همراه، دو برابر حوزه ارتباطات ثابت در کشور است در حالی که این روند در سایر کشورها معکوس است و نیازهای روز افزون کاربران بر بستر ارتباطات ثابت رفع می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه موانع و مشکلات طرح شده از سوی اپراتورهای ثابت از دغدغه‌های رگولاتوری نیز هست، تصریح کرد: موضوع اصلاح تعرفه مهم است و در حال حاضر به دلیل پایین بودن تعرفه در بخش موبایل، هم امکان سرمایه گذاری در سالهای اخیر وجود نداشته و هم فرهنگ مصرف عمومی به سمت استفاده بیشتر از موبایل سوق پیدا کرده است.

عباسی شاهکوه با تاکید بر استفاده از پتانسیل فکری و مشورتی بخش خصوصی افزود: با توجه به سرعت تغییرات تکنولوژی و افزایش روزافزون کاربرد ارتباطات و فناوری اطلاعات در زندگی روزمره، باید روی مقررات این حوزه متناسب با شرایط زمانی بازنگری صورت گیرد و ما اعتقاد داریم این فرآیند باید بر اساس بازخوردهای دریافتی از فعالان بخش ICT و در مشارکت و همفکری با بخش خصوصی انجام شود.
کد مطلب: 67068
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
«به دلیل پایین بودن تعرفه خدمات موبایل، در سالهای اخیر امکان سرمایه گذاری وجود نداشت.»
در حالی که در جهان برنامه ریزی ها به سمت گسترش خدمات اینترنت ارزان پیش میرود ، انگاری در دیار ما سمت و سو جهت مخالف دارد و به هر بهانه ای تلاش در افزایش تعرفه خدمات اینترنت مد نظر قرار دارد. برادران بزرگوار و عزیزان ، اگر فقط یکی از هزاران مزایای استفاده از اینترنت که همانا کاهش سفرهای درون و برون شهری را در نظر بگیریم ، صرفه جویی عظیم مصرف سوخت ، کاهش ترافیک خودرویی ، و کاهش آلودگی هوا از نتایج گسترش استفاده از اینترنت است ، و با یک محاسبه ساده میزان صرفه جویی اقتصادی در این مورد خاص را محاسبه کنید. در بخش های آموزش ، امور اداری ، نشریات و.... نتایج گسترش و استفاده از اینترنت نیز بر همگان روشن‌ است ، در یک کلام گسترش و ارائه خدمات اینترنت ارزان و یا رایگان در واقع به معنای صرفه جویی در مصرف انرژی و منابع اقتصادی می باشد. حال با دیدگاه افزایش تعرفه خدمات اینترنت ، آیا مسیر صرفه جویی را معکوس نخواهیم کرد؟ و آیا بهتر نیست مدیریت و برنامه ریزی در این زمینه ، تخصصی و با استفاده از خرد جمعی انجام گیرد و نه با نگاه کاسب کارانه ساده و سود جویی لحظه ای و کوتاه مدت ؟ امید آنکه هر تصمیم صحیح ، علمی و تخصصی نصیب مردم شود. انشااله.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام