۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۰۲

حضور گسترده دولتی‌ها در الکامپ هفدهم

ایتنا - حکیم جوادی: باید از فرصت برگزاری نمایشگاه الکامپ برای صادرات فناوری اطلاعات، به کشورهای همسایه و حداقل کشورهای همزبان همسایه استفاده کنیم.


نشست خبری هفدهمین دوره نمایشگاه الکامپ (نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر وتجارت الکترونیک) با حضور علی حکیم جوادی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صادق مفتح قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ، خادم معاونت شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی و سید علی اعتدالی مدیرعامل شرکت آوین، مجری برگزاری این نمایشگاه در محل ساختمان شماره ۱ وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

به گزارش ایتنا از ستاد خبری الکامپ ۲۰۱۱، صادق مفتح قایم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست خبری با بیان این که یکی از محورهای وزارت متبوع خود جهت گیری به سوی تولیدات صادرات محور است، گفت:بحث ورود به بازارهای منطقه و صادرات تولیدات داخلی به کشورهای همجوار یکی از مهم‌ترین بحث‌هایی است که در صدر دستورالعمل‌های وزارت صنعت،معدن و تجارت قرار دارد و به همین دلیل است که هنگامی که این مباحث مطرح می شود رویدادها و نمایشگاه جایگاه ویژه‌ای را پیدا می‌کنند.

وزارت صنعت، معدن و تجارت با تمامی توان در الکامپ هفدهم
وی افزود: کشور ایران در بحث الکترونیک و به تبع آن تجارت الکترونیکی در منطقه جایگاه بالایی دارد. افق پیش روی ما برای تبدیل شدن ایران به قدرت فناوری اطلاعات و الکترونیکی منطقه افق دوری به نظر نمی‌آید به همین دلیل است که اهمیت نمایشگاه الکامپ برای وزارت صنعت، معدن و تجارت بسیار زیاد می شود.
مفتح در ادامه بیان داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت با تمامی زیرمجموعه‌های خود و با تمامی امکانات در هفدهمین دوره نمایشگاه الکامپ حضور خواهد داشت و توانمندی‌ها و خدمات خود را به نمایش خواهد گذاشت.

ضرورت استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات بومی در کشور
در ادامه نشست خبری هفدهمین دوره نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی علی حکیم جوادی معاون وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات اظهار داشت: سال ۱۳۹۰ سال جهاد اقتصادی است و تاثیر برگزاری نمایشگاه‌ها، در تحقق جهاد اقتصادی بر کسی پوشیده نیست.
معاون وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات افزود: بازدید از نمایشگاه الکامپ با دیگر نمایشگاه‌ها تفاوت‌هائی دارد و این تفاوت نیز به دلیل تاثیر فناوری اطلاعات در تمامی ابعاد زندگی بشر است.

حکیم جوادی که به تازگی حکم دبیری شورای عالی فناوری اطلاعات را دریابت کرده با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه الکامپ را مهم‌ترین رخداد حوزه فناوری اطلاعات در کشور می‌داند، گفت: لازم می‌بینم از آقای مفتح که شخصاً وارد این موضوع شدند و پیگیری کردند تشکر کنم.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه کشور، استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات بومی در کشور ضروری است و باید از فرصت برگزاری نمایشگاه الکامپ برای صادرات فناوری اطلاعات، به کشورهای همسایه و حداقل کشورهای همزبان همسایه استفاده کنیم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار امیدواری کرد: با برگزاری نمایشگاه الکامپ و حمایت بخش‌ها و دستگاه‌های دولتی، بتوانیم نیازهای کشور را در این حوزه پاسخگو باشیم.

حضور ۶۰۰ شرکت داخلی و خارجی در متراژی بالغ بر ۵۰ هزار متر
خیرالله خادمی معاونت نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه بین‌المللی در ادامه این نشست خبری با تشریح ویژگی‌های نمایشگاه الکامپ هفدهم، اظهار داشت: استاندارد برگزاری نمایشگاه در ایران چهار روزه است اما به دلیل حمایت از شرکت‌کنندگان در نمایشگاه، یک روز به نمایشگاه اضافه شده و به این ترتیب هفدهمین نمایشگاه ایران الکامپ ۲۰۱۱ هجدهم تا بیست و دوم آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه امسال هفدهمین دوره برگزاری نمایشگاه الکامپ است گفت: در نمایشگاه امسال ۶۰۰ شرکت داخلی و خارجی حضور دارند و با توجه به اینکه الکامپ شانزدهم با حضور ۵۰۰ شرکت برگزار شد، تعداد شرکت کنندگان در الکامپ هفدهم نسبت به الکامپ شانزدهم، ۲۰ درصد رشد داشته است.

خادمی با اشاره به رشد ۸ درصدی متراژ مفید این دوره از نمایشگاه نسبت به دوره پیشین اظهار داشت: فضای نمایشگاهی الکامپ هفدهم در ۲۵ هزار متر فضای مفید و ۵۰ هزار متر فضای غیرمفید برگزار می‌شود که البته ملاک ۵۰ هزار متر است.
خادمی افزود: ۵۷ شرکت خارجی در هفدهمین نمایشگاه ایران الکامپ ۲۰۱۱ شرکت کرده‌اند. 

معاون نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه در خصوص شرکت‌کنندگان خارجی نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۱ توضیح داد: شرکت‌کنندگانی از کشورهای چین، تایوان، اندونزی، فرانسه، نروژ، ژاپن، کره جنوبی، هلند، انگلستان، ایتالیا، سنگاپور، آلمان، سوئیس، کانادا، هلند و روسیه در این نمایشگاه حضور دارند.
وی در خصوص زمینه‌های فعالیت‌های الکامپ هفدهم گفت:‌ در بخش گروه کالایی از بخش سخت‌افزار، کامپیوترهای بزرگ، سیستم‌های صوتی و تصویری، تجهیزات شبکه، سیستم‌ها و تجهیزات ایمنی و کنترل، تجهیزات جانبی و چاپگر وجود دارد. 

وی گفت: همچنین در بخش نرم‌افزار، نرم‌افزارهای اداری و سازمانی، نرم‌افزارهای تخصصی، نرم‌افزارهای عمومی و کاربردی، نرم‌افزارهای آموزشی، نرم‌افزارهای فرهنگی و دینی، نرم‌افزارهای امنیتی و تخصصی و نرم‌افزارهای سرگرمی و بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد.
معاونت نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه ادامه داد: در بخش شبکه الکترونیک و خدمات ICT نیز تجارت الکترونیک، خدمات وب و میزبانی، امنیت شبکه و خدمات اینترنت، دولت الکترونیک و کشورداری دیجیتال قرار گرفته است.
وی یادآور شد: نخستین روز برگزاری الکامپ هفدهم جمعه ۱۸ آذر ۱۳۹۰ است، اما مراسم افتتاحیه نمایشگاه ساعت ۹.۵ صبح شنبه با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و صنعت، معدن و تجارت در سالن کنفرانس شماره ۱ برگزار می‌شود.

وجه اضافه‌ای از شرکت‌ها دریافت نشده
در پایان این نشست نیز سید علی اعتدالی مدیرعامل شرکت آوین مجری برگزاری هفدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ضمن پاسخ به سئوالات نمایندگان رسانه‌های جمعی از برگزاری مطلوب این دوره از الکامپ خبر داد و افزود: شایعات مطرح شده همچون دریافت اضافه بها و دیگر موارد را قویا رد می کنیم و اعلام می کنیم این شرکت به هیچ عنوان مبلغی مازاد بر آن چه که در تعرفه مصوب فروش غرفه بوده است دریافت نکرده است.
وی ادامه داد: تمامی عملکردهای این واحد اجرایی بر اساس مصوبه‌ها و دستورلعمل‌های مندرج در مفاد برگزاری نمایشگاه می‌باشد و تمام تلاش ما حول مهور برگزاری هر چه مطلوب تر و استاندارد کردن این نمایشگاه بوده است.

گفتنی است هفدهمین دوره نمایشگاه الکامپ با شعار "آینده امروز" از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۲ آذر ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
 
کد مطلب: 20369
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام