۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۳

حمله به تلگرام با حجم گسترده‌ای از اطلاعات

ایتنا- تلگرام که پس از وایبر، بسیار محبوب شد، اکنون دیگر آماج هدف‌های هکرها می‌باشد!
حمله به تلگرام با حجم گسترده‌ای از اطلاعات




به گزارش ایتنا از ایرنا از تلگرام، یکی از برنامه های متداول ارتباطی موبایل، هدف یک حمله از نوع رد سرویس توزیع شده (DDoS) با سرعت ۲۰۰Gbps قرار گفت.


حمله رد سرویس به نوعی تلاش از سوی هکرها برای خارج کردن ماشین و منابع شبکه از دسترس کاربران مجازش می باشد. اگرچه منظور از حمله DOS و انگیزه انجام آن ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی شامل تلاش برای قطع موقت یا دائمی و یا تعلیق خدمات یک میزبان متصل به اینترنت است.

عاملین حمله DOS معمولاً سایت ها یا خدمات میزبانی وب سرور با ویژگی های مناسب مانند بانک ها، کارت های اعتباری و حتی سرورهای ریشه را هدف قرار می دهند. یکی از روش های معمول حمله شامل اشباع ماشین های هدف با درخواست های ارتباط خارجی است به طوری که نمی تواند به ترافیک قانونی پاسخ دهد یا پاسخ ها با سرعت کم داده شوند و یا در دسترس نباشد.

چنین حملاتی منجر به سربار زیاد سرور می شوند. حمله DOS کامپیوتر هدف را وادار به ریست شدن یا مصرف منابع اش می کند، بنابراین نمی تواند به سرویس های مورد نظرش سرویس بدهد و همچنین سیاست های مورد قبول فراهم کنندگان سرویس های اینترنتی را نقض می کند.

اگر مهاجم از سیستم های زیادی به طور همزمان برای راه اندازی حملات علیه یک میزبان راه دور استفاده کند به عنوان حمله DDoS تلقی می شود. در روش DDoS تمام رایانه ها همزمان با هم عمل می کنند به طوری که ممکن است در برخی موارد خسارات جبران ناپذیری به بار آورند.

در این روش معمولاً مهاجم سیستم های زیادی را آلوده کرده و به آن ها همزمان فرمان می دهد. به سیستم های آلوده شده زامبی (zombie) و به شبکه ای از این سیستم ها که تحت کنترل یک شخص هستند، botnet گفته می شود.


این حمله که روز جمعه صورت گرفت بیشتر کاربران تلگرام در آسیا ،استرالیا و اقیانوسیه را دچار مشکلاتی کرد. طبق برآوردها معادل ۵ درصد از ۶۰ میلیون کاربری که این کمپانی طی ۱۸ ماه اخیر جذب کرده، آماج حمله هکرها قرار گفتند.

به گزارش موسسه امنیتی Radware Security پس از حمله ماه اکتبر این دومین حمله از نوع دی داس است لیکن در این حمله از لحاظ شیوه SYN floods تفاوت هایی وجود دارد.

از جمله به جای بسته های داده معمول ۴۰ تا ۶۰ بایتی حجم بسته های مورد استفاده در حمله بزرگ تر از ۱۰۰ بایت بوده است و لذا قدرت و سرعت تخریبی بیشتری داشته. در نتیجه برای مدتی ۴-۵ گیگابایت ترافیک بر سرورهای تلگرام تحمیل شده بود.

مسئولان تلگرام می گویند این ترافیک را هکرها از صدها سرور آلوده (زامبی) که در میان اسامی آنها آمازون و Comcast networks نیز مشاهده می شود، به سوی تلگرام گسیل کرده اند.
کد مطلب: 37117
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام