۳
۰
plusresetminus
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۷

ویندوز ۱۰ سازمانی اجازه نصب نرم‌افزارهای ناشناخته را نمی‌دهد

ایتنا - ابزار Device Guard در ویندوز ۱۰ به کسب و کارهای مختلف امکان می‌دهد دستگاه‌های خود را در مقابل انواع بدافزارها قفل کنند.
ویندوز ۱۰ سازمانی اجازه نصب نرم‌افزارهای ناشناخته را نمی‌دهد


شرکت مایکروسافت ویرایش تازه‌ای از ویندوز ۱۰ را در اختیار اعضای گروه Insider Programme قرار داد و طی آن قابلیت‌های امنیتی پیشرفته را برای سیستم عامل جدید خود معرفی کرد.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از دِ.اینکوئیرر، آزمایش‌کنندگانی که در این طرح شرکت کردند می‌توانند مبتنی بر سیستم Fast Ring از مزایای به‌روزرسانی‌هایی که هر روز انجام می‌شود بهره‌مند شوند یا در سیستم Slow Ring منتظر نسخه آزمایشی پایدارتر ویندوز ۱۰ بمانند.

شرکت مایکروسافت روز گذشته مبتنی بر سیستم Fast Ring نسخه جدید سیستم‌عامل خود را با نام Build 10061 عرضه کرد.

در این نسخه از تقویم هوشمند و ابزار جدید مخصوص پست الکترونیکی رونمایی شد، پیشرفت‌هایی برای منوی استارت صورت گرفت، بخش نوار ابزار و Action Centre به‌روز شد، قابلیت‌های جدید برای دسکتاپ مجازی ارائه شد، و نرم‌افزاری با نام Continuum عرضه شد که به کاربران امکان داد بتوانند تنظیمات سیستم‌عامل را از حالت کارخانه‌ای تغییر دهند.

اما مهم‌ترین نکته‌ای که با این به‌روزرسانی توجه همگان را جلب کرد، تقویت ویندوز ۱۰ برای جلوگیری از حملات سایبری و کنترل بیشتر داده‌ها بود.

 

«اسکات چارنی» مدیر مرکز Trustworthy Computing مایکروسافت جزئیاتی در این باره منتشر کرد و طی سخنرانی خود در کنفرانس RSA سانفرانسیسکو توضیح داد که ویندوز ۱۰ بیش از نسخه‌های قبلی در مقابل ناامنی‌ها مقاوم است.

او ابزاری موسوم به Device Guard را معرفی کرد که برای سازمان‌ها ارائه می‌شود و به کسب و کارهای مختلف امکان می‌دهد دستگاه‌های خود را در مقابل انواع بدافزارها قفل کنند.

این ابزار به گونه‌ای ساخته شده است که فقط امکان اجرای نرم‌افزارهای شناخته شده و آشنا را فراهم می‌کند و مابقی نرم‌افزارها اجازه نصب روی سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را پیدا نمی‌کنند.

این سیستم فقط نرم‌افزارهای ثبت شده توسط سازمان، فروشگاه Windows Store، ابزارهای سازمانی یا ترکیبی از آنها را می‌پذیرد.
 
کد مطلب: 35721
نام شما
آدرس ايميل شما


محمد
feedback
Iran, Islamic Republic of
تا جایی که من میدونم تمام این ویروس هایی که ساخته میشه کار دولت ها و همین کمپانی های امنیتی هست . برای اینکه وجود خودشان رو ضروری جلوه بدهند و پولی هم در اورده باشند - حتی خود همین کمپانی ها میگن که همه ویروس ها کار 100 هکر حرفه ای هست !!!

به عبارتی دیگر اگر این 100 هکر رو جمع کنند دیگه حمله سایبری خطرناک نداریم . ولی تا الان این کار رو نکردن و اگر بخوان انجام بدهند اصلا کاری نداره

جالب اینجاست که برای تروریسم ساختگی میلیارد ها دلار صرف می کنند ولی نمی تونند که 100 تا یا چند صد تا هکر دنیا رو جمع کنند ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا این وسط مایکروسافت ادعای تکنولوژی جدید در این زمینه کرده ( Device Manager ) !!! - من اصلا شک ندارم که این تکنولوژی رو هم هکر ها دور می زنند

اخه عزیز من اون هکر ها از خودتون هستن - یعنی بلد نیستن که نرم افزار امنیتی خودشون رو دور بزنند !!!!!! ( اگر نتونه که خیلی گاگوله )

و باز هم به عبارتی دیگر اینها می خواهند جلوی نفوذ خودشان رو سخت تر کنند !!!

شما باور می کنید ؟ ( من که نه )
feedback
Canada
هکرها برای رسیدن به اطلاعات هک می کنند شرکت های بزرگ خودشون اطلاعات لازم رو دارند دوست عزیز !
feedback
Canada
اگر شما Device Manager رو مینوشتید آیا حاضر بودید مخفیانه اون رو هک کنید ؟!
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام