۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۷

کلاهبرداری اینترنتی از طریق رویدادهای فیس بوکی

ایتنا - اغلب این حملات، یک رویداد واقعی یا غیرواقعی را دستمایه انتشار لینک‌های آلوده و یا هدایت کاربران به وب‌سایت‌های حاوی بدافزار می‌کنند.


رویدادهای بزرگ و کوچک اجتماعی یکی از سریع‌ترین و آسان‌ترین راه‌های فریب کاربران اینترنت برای کلاهبرداری از آنهاست.
در عین حال، کاربران "فیس بوک" قربانیان اصلی این نوع حملات مبتنی بر مهندسی اجتماعی هستند.


بر اساس گزارش ایتن از شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده انحصاری ضدویروس پاندا در کشور، اخیراً تعداد این نوع خاص از حملات که توسط "کاربر نماهای فیس بوکی" سازماندهی می‌شوند، افزایش چشمگیری داشته است.

اغلب این حملات، یک رویداد واقعی یا غیرواقعی را دستمایه انتشار لینک‌های آلوده و یا هدایت کاربران به وب‌سایت‌های حاوی بدافزار می‌کنند.
در طول ماه گذشته میلادی، اطلاعیه یک شرکت مشهور پوشاک، مبنی بر اختصاص کوپن‌های ۵۰۰ یورویی خرید به علاقه‌مندان صفحه فیس‌بوک آن و قرعه کشی یک نماینده محلی شرکت اپل برای هدیه ۱۳۶ دستگاه iPhone 6، آن هم در فیس بوک منجر به انتشار لینک های آلوده و ترتیب حملات گسترده کامپیوتری به کاربران این شبکه بزرگ اجتماعی شده است.

• اما چگونه شما قربانی رویدادهای فیس‌بوکی مخرب می‌شوید؟
۱- در ابتدا شما یک دعوتنامه برای مشارکت در یک رویداد فیس‌بوکی دریافت می‌کنید.
۲- این رویداد توجه شما را جلب کرده، پس آن را برای تمامی دوستان و کاربرهایی که می‌شناسید می‌فرستید.
۳- در عین حال شروع می‌کنید به مشارکت فعال در آن رویداد اجتماعی و تا آنجا پیش می‌روید که اطلاعات شخصی‌تان مانند شماره تلفن همراه و یا حتی اطلاعات محرمانه دیگر را در اختیار مجریان رویداد که همان خرابکاران اینترنتی هستند، قرار می‌دهید.
۴- در خوشبینانه‌ترین حالت، سوءاستفاده از اطلاعاتی که خود شما در اختیار خرابکارها گذاشته‌اید آغاز می‌شود. کمترین آنها اشتراک شماره تلفن شما به یک سرویس ارسال پیام‌های متنی با ارزش افزوده است که می تواند برایتان هزینه بر باشد.

شرکت پاندا سکیوریتی به تمامی کاربران شبکه‌های اجتماعی توصیه کرده که ابتدا قبل از مشارکت فعال در رویدادهای اینترنتی، حتماً از اصالت وجود آن رویداد اطمینان پیدا کنند و همچنین در مراحل بعدی از ارسال اطلاعات شخصی در صفحه‌های عمومی خودداری نمایند.
توجه مهم این که تمامی کاربران اینترنت، صرف نظر از نوع سیستم عامل و مرورگر مورد استفاده خود در برابر این حملات آسیب‌پذیر می‌باشند، زیرا این تهدیدها صد در صد بر مبنای اینترنت عمل می‌کنند و مبتنی بر برنامه یا سیستم عامل خاصی نیستند.
 
کد مطلب: 33285
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام