۰
plusresetminus
پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰

زیره رویای ثروتمند شدن را در من زنده کرد

درگیری های روزمره موجب شده تا از آرزوها و رویاهایی که داشتیم غافل بشویم، اما با توجه به شرایط اقتصادی که این روزها در کشور حاکم است رویای ثروتمند شدن در وجود من مجدد بیدار شد به همین دلیل تصمیم گرفتم فکری به حال شرایط مالی نامساعدم بکنم. از همین رو و با مشورت با افراد موفق کسب وکار جدید را در حوزه ی زیره با اندک سرمایه ای که داشتم آغاز کردم و پس از گذشت مدتی به رویای خود رسیدم و به یک فرد ثروتمند تبدیل شدم.
زیره رویای ثروتمند شدن را در من زنده کرد
---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


درگیری های روزمره موجب شده تا از آرزوها و رویاهایی که داشتیم غافل بشویم، اما با توجه به شرایط اقتصادی که این روزها در کشور حاکم است رویای ثروتمند شدن در وجود من مجدد بیدار شد به همین دلیل تصمیم گرفتم فکری به حال شرایط مالی نامساعدم بکنم. از همین رو و با مشورت با افراد موفق کسب وکار جدید را در حوزه ی زیره با اندک سرمایه ای که داشتم آغاز کردم و پس از گذشت مدتی به رویای خود رسیدم و به یک فرد ثروتمند تبدیل شدم.

 

زیره سیاه کوهی

پزشکان طب سنتی مصرف دمنوش زیره سیاه کوهی را نیز توصیه نموده اند. روش تهیه زیره کار بسیار آسانی است، ابتدا نیم لیتر آب را درون کتری ریخته و پس از جوش آمدن یک قاشق غذاخوری زیره را با اضافه نمایید پس از ۵ دقیقه جوشیدن، زیره را از روی شعله حرارت برداشته و در حالت سکون قرار دهید، می توانید این دمنوش را در میان وعده های مختلف مصرف نمایید.

زیره سیاه در بازار به نام زیره کوهی نیز معروف شده است، زیرا این محصول به صورت تمام ارگانیک در مناطق کوهستانی تولید شده و کشاورزان در فصول خاصی از سال برای برداشت زیره به مناطق کوهستانی می روند.

مهمترین تفاوت زیره سیاه با دیگر زیره ها عطر عالی و بی نظیر آن می باشد، از این رو شرکت های تولید کننده ادویه جات نیز از پودر زیره سیاه استفاده می‌نمایند.

 

اسانس زیره سبز

با توجه به نیاز بدن در هر فصلی خداوند با درایت و تدبیر بی حد آن گیاهان و دانه هایی را برای ما خلق کرده که زیره یکی از آنها می باشد. ما می توانیم با افزودن به غذا هایی که در هر وعده تناول می کنیم، سلامت جسم خود را تضمین کنیم و بهترین نوع اسانس زیره سبز در غذا می باشد که باعث می شود رطوبت بدنمان در فصول گرم حفظ شود.

شاید از شما سوال شود که برای طعم دهنده غذا از چه ادویه ای باید استفاده کنیم درست است. امروزه نیاز هر کدبانویی در آشپزخانه استفاده از ادویه ها و چاشنی های مختلف است که به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شوند. این محصول به صورت پودر و یا دانه موجود می باشد و در بسته بندی های مختلفی به بازار عرضه می شوند.
 
 

زیره سبز صادراتی

زیره سبز و زیره سیاه کرمان به دلیل مرغوبیت بالا معروف ترین زیره در تمام جهان می باشد. زیره به عنوان گیاهان دارویی نیز شناخته می شود. زیره سبز صادراتی در لاغری نقش بسیار موثری دارد. این محصول با تاثیر بر غده تیروئید موجب افزایش ترشح هرمون آن در نتیجه افزایش سوخت و ساز بدن و لازی اندام می شود. این دانه خوش عطر و بو ضد نفخ نیز می باشد.

از دیگر خواص آن می توان به ضد باکتری، ضد تومور، ضد سم، ضد صفرا، ضد عفونی کننده و ضد اسپاسم و... اشاره کرد. به علت عطر ملایم و گرم زیره سبز، آن را به طور مستقیم در غذا می ریزند ولی زیره سیاه را در برنج به کار می برند. علاوه بر استفاده زیره سبز در غذا از دمنوش و عرقی جات نیز تهیه می کنند. استفاده از زیره سبز برای کسانی که کلسترول دارند توصیه می شود. افراد دیابتی نیز با مصرف روغن زیره می توانند دیابت و میزان انسولین خود را کنترل کنند. زیره سبز در کاهش استرس نیز نقس اساسی دارد. به کمک زیره سبز می توان هموروئید یا یبوست را نیز کنترل کرد.

 


 
کد مطلب: 70796
برچسب ها: رپرتاژ
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام