۱
۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۳

اسنپ فروخته می‌شود

ایتنا - ​​​​​​​گروه MTN که در اسنپ ۴۳ درصد سهم دارد، به‌زودی آن را رها می‌کند.
اسنپ فروخته می‌شود


رالف ماپیتا، مدیر مالی گروه MTN  که بزرگترین اپراتور تلفن همراه آفریقاست، اظهار کرد: اگرچه اسنپ جایگاه برتر را در بازار تاکسی اینترنتی ایران در اختیار دارد اما MTN سرمایه گذاری در این اپلیکیشن را یک کسب و کار غیراصلی می بیند. از سوی دیگر شرکت MTN ایرانسل همچنان برای این گروه کلیدی است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، راب شوتر، مدیرعامل شرکت MTN اواخر هفته گذشته اعلام کرد این شرکت قصد دارد از بازار خاورمیانه خارج شده و در بازار آفریقا متمرکز شود.

به گفته وی، فضای خاورمیانه پیچیده تر شده و این منطقه سهم کمتری در درآمدهای این گروه پیدا کرده است.

گروه MTN در اسنپ که روزانه دو میلیون سفر در ایران دارد، ۴۳ درصد سهم دارد.

به گفته مدیرعامل گروه MTN، خروج این شرکت از خاورمیانه تدریجی انجام خواهد شد و در ابتدا زیرمجموعه هایش در یمن، افغانستان و سوریه به فروش گذاشته خواهد شد. این بازارها تنها حدود چهار درصد در درآمد ناخالص MTN سهم داشته اند. سهم ۴۹ درصدی این شرکت در MTN ایرانسل در مدت سه تا پنج سال آینده فروخته خواهد شد.

مدیرمالی MTN اظهار کرد: درآمد خدمات ایرانسل یک سوم رشد کرده و فروش دیتای این شرکت در سال گذشته در بحبوحه چالش‌های ناشی از کاهش ارزش ارز و تورم بالا، تحریمهای اقتصادی و شیوع ویروس کرونا، دو برابر شد. خارج کردن درآمد از ایران که دومین بازار بزرگ MTN از نظر شمار مشترکان است، به دلیل تحریمهای وضع شده از سوی رییس جمهور آمریکا دشوار بوده است. این شرکت پیش از وضع مجدد تحریمهای آمریکا در ماه مه سال ۲۰۱۸، موفق شد یک میلیارد دلار از درآمدش را از ایران خارج کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، گروه MTN به دنبال واگذار کردن داراییهای فرعی و یکپارچه کردن فعالیتهایش و تهیه نقدینگی برای کاهش بار بدهی خود است.
کد مطلب: 61919
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
«به گفته مدیرعامل گروه MTN، خروج این شرکت از خاورمیانه تدریجی انجام خواهد شد و در ابتدا زیرمجموعه هایش در یمن، افغانستان و سوریه به فروش گذاشته خواهد شد. این بازارها تنها حدود چهار درصد در درآمد ناخالص MTN سهم داشته اند. سهم ۴۹ درصدی این شرکت در MTN ایرانسل در مدت سه تا پنج سال آینده فروخته خواهد شد.»
و خواندن و شنیدن اخبار اینچنینی ، که به نوعی فرار سرمایه است ، در کنار اخبار فرار مغزها ، چندان دلنشین و خوشایند نیست ، نه؟
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام