۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۶

نشست غول‌های فناوری آمریکا با دونالد ترامپ

ایتنا -شرکت‌های فناوری با محدودکردن مهاجرت خارجیان به آمریکا مخالفند زیرا تعداد زیادی از نیروهای متخصص و کار آنها را آسیایی‌ها و آمریکای لاتین تشکیل می‌دهند.
نشست غول‌های فناوری آمریکا با دونالد ترامپ


هفته گذشته دعوتنامه‌هایی از سوی دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب ایالات متحده برای مدیران شرکت‌های مهم فناوری در آمریکا ارسال شده تا آنان در یک نشست مشترک شرکت کنند.


به گزارش ایتنا از فارس، در ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مدیران شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک، اپل و گوگل تنش‌ها و درگیری‌های لفظی با ترامپ داشتند و هیچ یک علاقه‌ای به کسب عنوان ریاست جمهوری توسط ترامپ نداشتند، اما حالا باید شاهد حضور وی در کاخ سفید به مدت چهار سال باشند.

قرار است در این نشست موضوعات متنوعی مورد توجه قرار بگیرد که از جمله آنها می‌توان به موضوع مهاجرت و بی طرفی شبکه اشاره کرد.

در حالی که ترامپ به دنبال محدودکردن مهاجرت خارجیان به این کشور است، شرکت‌های فناوری با این امر مخالفند. زیرا آنها بخش اعظم نیروی کار متخصص خود را از آسیا و آمریکای لاتین جذب می‌کنند.

موضوع اختلاف انگیز دیگر بین دو طرف اصرار ترامپ به تولید برخی محصولات ارزشمند فناوری در داخل آمریکا برای افزایش اشتغال در این کشور است. این در حالی است که اپل و دهها شرکت فناوری دیگر برای کاهش هزینه تمام‌شده تولید محصولات گوناگون کارخانه‌هایی در شرق آسیا تاسیس کرده اند.

در حوزه بی‌طرفی نت برخی شرکت‌های فناوری بر حق دسترسی برابر و ارائه خدمات یکسان از سوی موسسات فناوری و شرکت‌های سرویس‌دهنده اینترنت اصرار می‌کنند و مخالف ادغام غول‌های فناوری با هدف ایجاد انحصارهای تجاری هستند، در مقابل ترامپ و گروه منتخب وی چندان اهمیتی برای این موضوعات قائل نیستند.

از جمله افرادی که قرار است در این نشست حاضر شوند می‌توان به تیم کوک مدیرعامل اپل، لری‌پیج مدیرعامل آلفابت، شریل سندبرگ مدیر ارشد فیس‌بوک، ساتیا نادلا مدیر عامل مایکروسافت و برایان کرانیچ مدیر عامل اینتل اشاره کرد.

پیش از این اعلام شده بود مدیران عامل سیسکو، اوراکل و چند شرکت سخت‌افزاری هم در این نشست حضور دارند. از جمله مدیران شرکت‌های فناوری که در حوزه سیاست‌گذاری فناوری با ترامپ همکاری می‌کنند می‌توان به Ginni Rometty مدیر عامل آی.بی.ام اشاره کرد.

در این میان برخی مدیران شرکت‌های مشهور فناوری هم از شرکت در این نشست سرباز زده‌اند که از جمله آنها می‌توان به جک دورسی مدیرعامل توییتر و جف بزوس مدیرعامل آمازون اشاره کرد.

پیش از این ۱۴۵ مدیرفناوری با ارسال نامه‌ای سرگشاده برای ترامپ توصیه‌هایی برای تداوم موفقیت های آمریکا در حوزه فناوری به وی ارائه کرده و در مورد تبعات برخی سیاست گذاری‌ها و تصمیم‌های وی هشدار دادند.
کد مطلب: 46940
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام