۱
۰
plusresetminus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۳

سرنوشت شبکه‌های پیام‌رسان این‌بار در شورای‌عالی فضای مجازی

ایتنا- واعظی: وزارت ارتباطات به دلیل مسائل اقتصادی اپراتورهای تلفن همراه، با فعالیت شبکه‌های مجازی مقابله نخواهد کرد اما راه بهتر آن است که در داخل کشور برای دستیابی به شبکه‌های داخلی تلاش شود.
سرنوشت شبکه‌های پیام‌رسان این‌بار در شورای‌عالی فضای مجازی


دبیر شورای‌عالی فضای مجازی از بررسی وضعیت شبکه‌های پیام‌رسان برخط و اعلام سیاست‌های جدید شورای‌عالی فضای مجازی درباره شبکه‌هایی همچون تلگرام در جلسات آتی این شورا خبر داد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، بحث بر سر نحوه فعالیت نرم‌افزارهای ارتباطی در ایران موضوع جدیدی نبوده و طی دو سال گذشته بارها و بارها این مسئله از سوی نهادهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.

دراین میان با وجود اینکه در گذشته به طور معول با این شبکه‌ها به شیوه سلبی برخورد شده و فعالیت آنها محدود می‌شد دولت جدید تلاش‌های متعددی کرده تا فعالیت این شبکه‌ها در ایران استمرار پیدا کند.

بر همین اساس در مقاطع زمانی مختلف اعضای مختلف کابینه دولت از وزیر ارشاد و ارتباطات گرفته تا شخص رئیس‌جمهوری به صحبت دراین‌باره پرداخته و تمام تلاش خود را برای دسترسی مردم به این شبکه‌ها به کار گرفتند.

محمود واعظی به عنوان وزیر ارتباطات کشور بارها در این‌باره تاکید کرده بود که وزارت ارتباطات به دلیل مسائل اقتصادی اپراتورهای تلفن همراه، با فعالیت این شبکه‌ها مقابله نخواهد کرد اما راه بهتر آن است که در داخل کشور برای دستیابی به شبکه‌های داخلی تلاش شود.

وی در عین حال تاکید کرده بود که تا زمان دستیابی به شبکه‌های داخلی دولت امکان استفاده از شبکه‌های اجتماعی خارجی را مسدود نخواهد کرد.

بر همین اساس طی ماه‌های گذشته چندین جلسه کمیته تعیین محتوای مجرمانه رایانه‌ای به بحث استمرار فعالیت شبکه‌هایی چون تلگرام اختصاص یافت و در نهایت با در نظر گرفتن شروطی قرار به ادامه فعالیت شبکه‌هایی مانند تلگرام شد.

حال در شرایطی که چندماه از این تصمیمات گذشته دبیر شورای‌عالی فضای مجازی از امکان ورود این شورا به بحث سیاست‌گذاری در این حیطه خبر داده است.

ابوالحسن فیروزآبادی - دبیر شورای‌عالی فضای مجازی - در گفت‌وگویی کوتاه با جدیدترین مصوبه شورا را در خصوص شوراهای مجازی ذکر کرد و گفت: در مورد شبکه‌های مجازی به طور مصداقی بررسی نمی‌کنیم بلکه بیشتر سیاست‌گذاری کلان خواهیم داشت که در جلسات ‌آینده سیاست خود را درباره شبکه‌هایی مثل تلگرام اعلام خواهیم کرد.
کد مطلب: 42358
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
...نحوه فعالیت نرم‌افزارهای ارتباطی در ایران موضوع جدیدی نبوده و طی دو سال گذشته بارها و بارها این مسئله از سوی نهادهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است....
کمی برگردیم به گذشته ! موضوع انشا قدیما این بود: علم بهتر است یا ثروت؟ اما سالیان طولانی هیچ آموزگاری برای دانش آموزان به صراحت توضیح نداد که بالاخره کدام بهتر است؟ مرور ایام جواب پرسش های زیادی را در عمل پاسخ می دهد. دنیایی ثروت هم داشته باشی بدون علم پشیزی نمی ارزد ، اما اگر ذره ای ثروت داشتی و دنیایی دانش ، به ثروتی خواهی رسید که باورش سخته ، مرور ایام این را به اثبات رسانده ، می خوانیم و می شنویم جوانکی در آنسوی کره خاکی با دانش برنامه نویسی دنیایی را به لرزه درآورده ! سیاست کارساز نیست چون همان سیاست هم دانش می طلبد! دانش را افزون کنیم و دانشمندان را ارج نهیم که گره کار بدست توانای دانش و دانشمند باز می شود و بس
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام