۳
۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۱۱
وزیر ارتباطات خبر داد:

اجرای فاز دوم فیلترینگ هوشمند با همکاری یک شرکت خارجی

ایتنا- واعظی: فیلترینگ هوشمند تنها برای سایت‌ها و شبکه‌هایی که آسیب اجتماعی به همراه دارند اجرا می‌شود.
اجرای فاز دوم فیلترینگ هوشمند با همکاری یک شرکت خارجی


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای فاز دوم پروژه فیلترینگ هوشمند سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی با همکاری یک شرکت خارجی خبر داد.


به گزارش ایتنا از مهر، محمود واعظی در جمع خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت پروژه فیلترینگ هوشمند گفت: فاز دوم فیلترینگ هوشمند را با یک شرکت خارجی آغاز کرده‌ایم و در این پروژه از توان پژوهشگران داخلی نیز استفاده خواهیم کرد؛ به این منظور با برخی دانشگاه ها و پژوهشگران نیز قرارداد بسته‌ایم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه آنچه مورد نیاز مردم است به هیچ عنوان فیلتر نمی‌شود، اضافه کرد: فیلترینگ هوشمند تنها برای سایت‌ها و شبکه‌هایی که آسیب اجتماعی به همراه دارند اجرا می‌شود.

واعظی با بیان اینکه طبق تحقیق و برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان امسال این پروژه عملیاتی می‌شود، گفت: بودجه مدنظر به پروژه فیلترینگ هوشمند تخصیص داده شده است.

رشد ۷ برابری کاربران اینترنت در ایران
وی در مورد نارضایتی مشترکان از سرعت و کیفیت اینترنت و برنامه‌های این وزارتخانه برای این موضوع اظهار داشت: انتظارات مردم در حال افزایش است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به رشد کاربران اینترنت طی دو سال گذشته افزود: در دو سال گذشته شمار کاربران ایرانی اینترنت، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک بود که این رقم هم اکنون به ۲۰ میلیون مشترک افزایش پیدا کرده است.

وی با تاکید براینکه هیچ محدودیتی در دسترسی به اینترنت برای مسائل پژوهشی و مطالعاتی و دانشگاهی وجود ندارد خاطرنشان کرد: در تلاش برای افزایش تولید محتوای فارسی هستیم و در این زمینه طی یک سال اخیر تولیدکنندگان نرم‌افزار و اپلیکیشن اقدامات موثری انجام داده‌اند.

۲۸ میلیارد تومان به ۷۶ شرکت اختصاص یافت
واعظی در مورد ارائه تسهیلات به شرکت‌های فناوری اطلاعات از محل وام وجوه اداره شده این وزارتخانه نیز گفت: در این مرحله ۲۸ میلیارد تومان به ۷۶ شرکت متقاضی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: مدت فراخوان برای ارائه درخواست این تسهیلات را تا ۳ هفته آینده تمدید کرده‌ایم و در طول این مدت نیز ۱۷۰ شرکت متقاضی دریافت وام از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شده‌اند.

این وزارتخانه مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان برای تسهیلات به شرکت‌های فناوری اطلاعات در نظر گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در حاشیه دیدار با وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان، در جمع خبرنگاران حضور یافت به سوالات خبرنگاران مبنی بر تعیین تکلیف شرکت مخابرات ایران و وضعیت اختلافات این شرکت با وزارت ارتباطات که موضوع روز رسانه‌ها محسوب می‌شود پاسخ نگفت.
کد مطلب: 37462
نام شما
آدرس ايميل شما


یوسف
feedback
Iran, Islamic Republic of
آنچه مورد نیاز مردم است فیلتر نمیشود..... حالا مردم اصولاً به چه نیاز دارند؟... طبق تحقیقاتی که علما و فضلا انجام داده اند مردم اصلاً به اینترنت نیاز ندارند و حرام است لذا اینترنت باید فیلتر شود و اینطوری مشکلات کشور هم حل میشود!!!!!!!! :-)
feedback
Iran, Islamic Republic of
لابد اون شرکت خارجی هم چینی است چون هدف شما از فیلترینگ هوشمند نه افزایش دسترسی بلکه ایجاد محدودیت بیشتر و موثرتر است و چین در زمینه تجریبیات زیادی داره.
feedback
United States
رشد 7 برابری کاربران به گفته خودتون و رشد 2.5 برابری پهنای باند به گفته خودتون و رشد چند برابری مصرف کاربران به خودتون یعنی شما هیچ کاری که انجام نداید هیچ وضعیت رو بدتر هم کردید بهتره استعفا بدید و برید همون سیاست بازیتون رو انجام بدید !
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام